yaa bende 20 ye girer girmez evlendim ne varsa..:sm_confused: Memnunum kocişimden ama daha çocukmuşum yaw.:icecream:
valla tulini kardeş insan 16 yaşındayken kendini çok akıllı sanıyoda bu yaşa gelipte arkana bakınca anlıyosun acı gerçeği ama allaha şükür çoook şükür eşimden memnunum her zaman memnundum zaten parazitler karışanlar olmadığı sürece rabbim beraber yaşlanmak nasip etsin inşallah elele...
CANIMM ALLAH MUTLULUGUNUZU DAİM ETSİNN HİÇ AMA HİÇ AYIRMASINN VE RAPAZİTLER HİÇ OLMASINNN .....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
TAMM DELİLİK ÇAGLARIII O YAŞLAR CANIMMM NEYSE ALLAH PİŞMANSIZ ETSİNNNNŞeniz
canım aynen bende öyleydim yaş küçükya yüzüne gülünce iyiler sanıyosun oda köprüyü geçene kadar sürüyo yani bizim köprü yüzük takana kadardı o kadar uzunda sürmedi . bende senin gibi diyodum bazen duyuyodum ayrı indirecekler diye üzülüyodum beni niye istemiyolar diye sonra bir buçuk yıl birlikte oturduk hiç girmeyim o konulara aynen dediğin gibi kociş hiç tutmadı beni hep ezdirdi sonra memurluğu kazanınca tayinimiz çıktı ve artık kendi evimiz oldu ilk zamanlar gene tepemizden inmediler ama bir gün canım burnuma geldi izine gittik boşanmalık olduk bende dedim kararını ver ya adam ol artık beni ezdirme yada ayıralım gitsin yolumuzu oda artık ben karışmıyorum dedi daha önceden lafta söyletmezdi ama şimdi ufaktan ufaktan kendimi savunuyorum hiç seslenmiyo bide artık 9 yıla gircez değişsin dimi bişeyler...
iyi yapmışsın sen benim eşimde annemle kardeşlerim ne söylerse haklıdır diyor.bide onlar bana bişey söyledimi haklısınız anne diyor..beni ezdiriyorsun dedğim zaman kim ezdiriyor seni diyor..tayin çıkması iyi olmuş benim eşim annemden uzakta oturamam diyor.yani hep yakın olacaz.kayınbabada yok.aman varya yaşım 25 ama içim 40 yaşında gibi.hep içime atıyorum.allaha havale ediyorum sadece oda yeter.allah hayırlısından bi evlat versinde başka bişey istemiyorum..
[sıze="2"]aa bende 20sinde evlenenlerdenimmmm
ahhh diyorumm keşkeeee
birazz daha geç evlenseydimmm
ama yinede kocişimle evlenseydimmmm
tam evlenme yaşıı şimdiki zaman aslındaaa
oyyy oyyyyy[/sıze]
birlikte nasıl oturdun ya bende evlenmeden önce birlikte otursakta olur diyordum.allahtan evimiz ayrı ama yinede çok yakınız.eşimde annecik biraz çok ezdirdi halada ezdiriyor.onlarda tepeme biniyorlar.bende sessizim bişey diyemiyorum desemde eşim ne yapar beni bilmiyorum..ahhhh ahhhh açma kutuyu söyletme kötüyü..
kıssss iyi dayanmışsın 2,5 yıl.beraber oturmak çok kötüdür ben yakınım burnumdan getiriyorlar.
valla tulini kardeş insan 16 yaşındayken kendini çok akıllı sanıyoda bu yaşa gelipte arkana bakınca anlıyosun acı gerçeği ama allaha şükür çoook şükür eşimden memnunum her zaman memnundum zaten parazitler karışanlar olmadığı sürece rabbim beraber yaşlanmak nasip etsin inşallah elele...
tulny sobe canımm..
canım ben im kursa gitmem lazım ordan bi arkadaşıma gidicem akşam burdayım ama görüşürüz okiş..
süperdi canım:roflol:pozitif bahçıvan ...!!!!!!!!
Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan...
Seyahatten dönen bey havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?
- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?
- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?
- Maalesef havuza düştü?
- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde yangın mı çıktı?
- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi, pozitif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?