Naberr canlarımmm Nostradamus gelmişş topiğimizee :) bu yıll herkez hamiş kalıcakmışşş haber getirdiiii herkez duysun :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey
ula :mymeka: deşifre etmesene çizecem ha yiyecen terliği :mymeka: minnoş kafa :roflol: sırnaşık şey:sm_cool:Sabommm gelmiişşşşş minnoşu göstercem sana sabo terliğii :roflol::roflol::roflol:
ula :mymeka: deşifre etmesene çizecem ha yiyecen terliği :mymeka: minnoş kafa :roflol: sırnaşık şey
Bigün resmini çekemde yerlere yat gülmekten :roflol:Sabomun terliğini yiyecemm oleyyy kaydirigubbakcemile3
Bigün resmini çekemde yerlere yat gülmekten :roflol:
ULA VAKTİM YOK YOKSA GÖSTERİRDİM SANA :jeyyar: temizliği sana yaptırıcaktım kaytardın :mymeka: anladın ne temizliği olduğunu utenmez :jeyyar: laelaelaelaelae
zambakımda gelmişşş hoşgeldinnn katıl bize hayatı yaşa:roflol:
naniknanik lülülülülülü
kızlar kim kime neyini gösteriyorrrkaydirigubbakcemile3
Allah seni napmaya :roflol: delü karu sırnaşık şey buldun yani lülülülülülü ama benimki çift oo oluydu saboli lülülülülülü
İşte süper ortapedik sabo terlikleriiii burda
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar kim kime neyini gösteriyorrrkaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Allah seni napmaya :roflol: delü karu sırnaşık şey buldun yani lülülülülülü ama benimki çift oo oluydu saboli lülülülülülü
ula hakket kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3 puhaha amacımızı aştuk galuba ::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeyKızlar kaçtı bizden delürdük iyice:roflol:
ula hakket kimse kalmamış kaydirigubbakcemile3 puhaha amacımızı aştuk galuba ::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?