Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızım senin kiloların nerde.. fotoda iyi görünüyordun.. yani yüzünde tombiş tombiş olurdu.. öyle değildi.. sende azıcık tut şu boğazını.. :mymeka: Şeniz

vuur tülinimm:mymeka::mymeka: kilolarımmda vurdu benii birde senn vurrr:roflol::roflol:

tülinn ballsurattla saboo hamişş kalmışş bizimm neyimizz eksikk bizde hamişizz iştee
tulinn:CüvCüv::CüvCüv:
beeen:CüvCüv::CüvCüv:

Sabooo bak bebeğimee.Ters dönmüş doğum pozisyonunu almış bile :roflol::roflol:

eferim size :CüvCüv: :CüvCüv: ula ballo nedüyok nan :teytey::roflol:

sen bene furma ben sene furem.. :mymeka: bizde ikiz hamiş kalmışız hihihihiihihihi :roflol: :roflol:

Sabooo bak bebeğimee.Ters dönmüş doğum pozisyonunu almış bile :roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:kızzz ne çabukkkk dogumm pozisyonuu almışşşş buuu
daha az önce hamiştinn hani sennnn:roflol::roflol:
kızz buda dans ede ede gelirr anası gibiii:dance::dance::sm_cool::sm_cool:kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2hihoyyytkaydirigubbakcemile3

Zambakım bende anlamadım herşey çok hızlı gelişti:roflol::roflol:

balkafa nerden buldun hemen o resmi :roflol::roflol: :roflol: deli karu..
Ne bilem Tulinymmm hemen googledan arama yaptım çıktı karşımakaydirigubbakcemile3

Selam kızlar benim adım Spermcik.....
Gözlerim Cin gibi bakıyorr benden hiçbir yumurta kaçamazzz

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

alt sag baştaki sen ollll olmazmıı fena degill ooo
ama tabii sen daha güzelsinnnŞeniz

ii hadi o benim.. sende arkamdaki ol hihihihi.. cücüm de senin arkandaki olsun.. corni de onun arkasındaki.. semiha da onun arkasındaki.. abooo bu sıra yetmez ülen bize...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…