Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

paylaşımın için tşk edrim canım. hakkatten ya biz mi istgemiştik yoksa hakmı ettikkk

casper sen kendünü gösterttin mi bize hatırlayamadım .. ne kilosu .. geçen tv da biri çıkmış zayıflama beyinde biter demiş.. istediğinizii yiyip için falan demiş.. kitap yazmış ama adını unuttum..

yok canım ben göstermedim hiç kendimi. hayaletler gözükmezki canım

detttt görünmezmiş.. :mymeka: kimi kandırıyosun kızım sen.. ben küçükken izledim casperı o görünüyordu.. sende görün hadeee :mymeka: :roflol::roflol::roflol:

evet canım dün başladım ama henüz giden bişi yok çok vermem lazım çokkkkkk

evet tülinimm casper kendini bize göstermediii

kızz ben hep yiyip içiyorumm aklımdada hep zayıflame fikri var ama nedense hepp şişiyorumm:roflol::roflol:
peki ben nerde hata yapıyorumm:uhm::uhm::uhm:

valla zambakım abur cubur yemek kilo aldırıyor.. bak kitabın adı tek şişman beyniniz miş.. buldum sonunda hihoyyythihoyyyt

Sabom bak karnım büyüdüü şimdiden:CüvCüv:
Sabom seninde göbüş büyümeye başlamış:CüvCüv:
Aynı ay annesi olcaz YuppiiiiiYUPİİİ:dance::dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

Gell hadi seni bekliyom kudurak delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Sabom bak karnım büyüdüü şimdiden:CüvCüv:
Sabom seninde göbüş büyümeye başlamış:CüvCüv:
Aynı ay annesi olcaz YuppiiiiiYUPİİİ:dance::dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hihoyyyt
kaydirigubbakcemile2
gamyoncuiremsu
delikafadulden
sırnaşık şey
Delüsün nan işte delü karu :sm_cool:
seviyom nan
:teytey:

valla zambakım abur cubur yemek kilo aldırıyor.. bak kitabın adı tek şişman beyniniz miş.. buldum sonunda hihoyyythihoyyyt

hadiii ordaaan benimm sadece beynimm degill heryerimm şişmann:roflol::roflol::roflol:
yaalaaaaannnnn anammmm yaalaaaaaaaaaaann o kitaplarrrr
evet beyinde biter ama şuu bogazıda tutarsann biterr
işte ben o bogazıı tutamayanlardanımm
ne güzell senin kilo probleminn yooookkkŞeniz

kızım senin kiloların nerde.. fotoda iyi görünüyordun.. yani yüzünde tombiş tombiş olurdu.. öyle değildi.. sende azıcık tut şu boğazını.. :mymeka: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…