Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

tÜlİİŞŞŞŞ nerdesın kalksana kıs hadıı

10 da kalktım güzelim dışardaydım.. yeni geldim.. süpürge tutmam lazım biraz.. senin keyif nasıl.. pcyi biraz daha önüne doğru al.. kafanı çevirmekten tutuk gezicen bu kez..

kalkamaz o bu aralar çok çalışıyooo :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hakkaten bebişim çok çalışıyorum ama kalkıyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

manyak temel akil o kadar iste tovbe tovbeeeee

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae gidişat kötüydü dursunun karı gidiyordu.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fadiğim bende aynısını düşündüm heheheheieheehe:roflol:

:
:roflol::roflol: tüliin raylai süpersiniss...:roflol:

selam canım benimde işlerim var 1 de çıkmam lazım kursum var görüşmek üzere akşam burdayım.kendinize iyi bakın öptüm..

ayşecim fadik nasılsınız kızlar fıkralara koptum yaa..
sağol canım ben iyiyim....
evet fıkralara bende koptum...
haaa birde dün eklenen resimler vardı vaktin olduğunda onlarada bakmanı tavsiye ederim:roflol:

selam canım benimde işlerim var 1 de çıkmam lazım kursum var görüşmek üzere akşam burdayım.kendinize iyi bakın öptüm..
güle güle canım....akşam görüşürüz inşalalhŞeniz

hosgeldin pinkim nasilsin?

asicim fadik canim nbr??? kizlar nasilsiniz?

selam canim yeni gordum pardon pc acik bende temizlik yapiyorum ara ara gelip bakiyorum
valla hic bir haber yok canim yasayip gidiyoruz sen neler yapiyorsun bakalim havalar guzel herkes bir yerlere kaciyor artik

vallah hepiniz sagolun kizlar, iyiyim iste asicim dedigin gibi yasayip gidiyoruz....
bizim evdede tadilat var, benim arka mutfak'ta(iki mutfagim var)gecen sene selden baya hasar olustu havalarda acinca bugun artik catisini degistrimekle ise basladik, esimle bi arkadasi is basinda bende iste onlara yemek filan hazirlicem...

bu arada ben bebek konusunu nerdeyse hep unuttum, aksamlari esimle araba kullanmaya çikiyoruz, 20 haziran benim dogum gunum, dogum gunume ehliyeti almayi planliyorum

fadikcigim link için sagol, roacuttane kullaniabilmek için dogum kontrol hapina baslamak gerekiyo benim bi arkadasim kullandi ve çok yan etkileri olan bi ilac, her ne kadar bebek simdilik unutulmus gibi olsada, dogum kontrolde kullanmamkaydirigubbakcemile3

ehliyet gerçekten gerekli.. geçen gün araba nasıl lazım oldu var ya.. kapının önünde duruyor ama alamıyorum.. otomatik vites olsa alırdım ehliyet falan dinlemezdim... ben ilk kalkışta sorun yaşıyorum biraz.. debriyajla gazı ayarlayamıyorum.. ama azmettim becercem.. :roflol::roflol: inş o zamana kadar sende iyice geliştirirsin canım..

valla tulincim ben baya ilerlettim, onceleri alisveris merkezlerinin parklarinda basladim, artik trafige çikacam...
kocis iste oluyo araba evin onunde ben gidecegim yere otobusle gidiyorum, sinir bozucu gercekten...
ben yaziliyi aldimda simdi sirada pratik var onuda alacam kiz sizleride gezdiririm artik gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…