Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

bir ailenin evi dolmuş durağının tam karşısındaymış.her otobüs geçtiğinde dolabın kapısı açılıyormuş.bir gün kocası evde yokken kadın eve tamirci çağırmış. Tamirci:-Abla ben dolaba gireyim dolmuş geçtiğinde kapı neden açılıyor öğreneyim demiş. tamirci dolaba grmiş dolmuş beklerken olacak ya zil çalmış kocası gelmiş bakmış erkek ayakkabısı kadına birşey sormadan evi aramış dolaba bakmış ne görsün içinde bir erkek senin ne işin var burda lan diye sormuş Tamircı:Abi ben sana dolmuş bekliyorum desem inanacaaaaan demiş

Delikanlı olgunca bir arkadaşına yalvarir. ''Abi nolursun zamparalık nasıl yapılır bana da öğretir misin ?'' Bak oğlum der. Akşam en son kalkan ada vapuruna bineceksin, heybeliada da ineceksin, orada eşini bekleyen birçok kadın göreceksin, kocası gelenler birlikte giderler, kocası vapurdan çıkmayan kadinlardan birini gözüne kestirir beraber yemeğe gitmeyi teklif edersin. Ehhh ondan sonrası sana kalmış. Delikanlı o gün son ada vapuruna binmiş vapurdaki sallantıdan uyuya kalmış, birde gözlerini açmış ki heybeliadayı geçmis büyükadaya gelmiş. Olsun da değil mi birşey farketmez deyip vapurdan inmiş. Gerçekten birkaç kadının kocası gelmemiş. Bizimki gozune kestirdigi birini yemeğe beraber çıkmalarını teklif etmiş. Kadın da -''Burası küçük bir yerdir herkes birbirini tanır buyüzden evime gidelim!! demiş. Bunlar yemekten sonra gerekli işleme başlamışlar on dakika sonra kapı paldır küldür açılmış ve kadının kocası girmiş. - !!Karıcım geç kalınca bir motor tuttum geldim ve ben gelmeyince bana yapacağın bumuydu.!! Bu arada bizimkine dönmüş -!! Ulan sana Heybeliada dedik, hergele, Büyükada değil. !!

allah gülmekten ayyırmasın canım inşallah bende acıktım ama kocişsiz yedim malesef gene mesai uzadı bende tek başına makarnaya talim
kızlar benim çizelge nasıl bu arada yeni yaptım tahmini test gününe göre ayarladım artık o sayıyo benim yerime şafağıyerimseniben

çok guzel olmus caneylom, insallah bu cizelgeden sonrada bebis için bitane hazirlarsin

inş bişey çıkmaz canım.. iyi haber alıp gelirsin.. kolay gelsin...Şeniz

asicim senden kurtulmaz zaten.. maşallahın var... Şeniz

ah bide bebisi tutturabilsek

canim gecmis olsun insallah ciddi birsey degildir

heheheh hepside cok guzel pinkcim fikralarin

:roflol::roflol: allah sizi napmasın allah derdinizi alsın inşallah kız gülmekten ölcem nasılda buluyonus bu matrak şeyleri:roflol:

çok guzel olmus caneylom, insallah bu cizelgeden sonrada bebis için bitane hazirlarsin

inşallaaaaaaaah canım inşallah allah o günleri hepimize göstersin inşallah tam benlik oldu çizelge çünkü kimin balkonunda minicik elbiseler görsem imrenirim allah nasip ederse bizde asalım inşallah bir gün:CüvCüv::CüvCüv:
kız istermisin böyle olsunlarda ip yetmesin anam onlar gelsinde hayırlısıyla ben razıyım kız alırım metre metre ip:roflol::roflol:

yeterki olsunlarda ipte alinir kurutma makineside, bende minik orgulere çok merakliyimdir, hep baskalarina ordum artik kendim içinde ormek istiyorum ama insallah o gunlerde gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…