ayşecim ilaçla geçer inşşş..caneylom hoşgeldin şeker..
hoşbuldum pinkicim sağol... maşallah canım formundasın gene her zamanki gibihihoyyyt
inş bişey çıkmaz canım.. iyi haber alıp gelirsin.. kolay gelsin...Şeniz
asicim senden kurtulmaz zaten.. maşallahın var... Şeniz
tekrar slmlar...
asicim aslinda 18 yasindayken bende istedim kismet olmadi daha sonrada istedim her yere bi sekilde gidebildim için hiç dusunmedim ama artik kararliyim alacam....
doktordan geldim, iscilerime yemek hazirladim
doktor el bileklerinde damar tikanikligindan suphelendi ve bazi tesler istedi 7mayista tekrar gidecegim turkiyede olsa hemen giderdim randevusuz:))kullandimiz hormonlarda yapabilirmis dedi, eger tikaniklik varsa ve ilacla tedavi olmazsa ameliyat(
Jack ve arkadaşı Bob, kayak yapmaya Kuzeye gitmişler. Bir kaç saat yol aldıktan sonra korkunç bir kar fırtınasına yakalanmışlar. Yakındaki bir çiftlik evine arabalarını çekmişler ve evin çekici hanımından geceyi orada geçirmek için izin istemişler. - "Dul bir kadınım ben" diye açıklamış hanım, - "Eğer evimde kalmanıza izin verirsem komşular dedikodu yaparlar." - "Endişelenmeyin" demiş Jack, "ahırda da rahat edebiliriz." Bir sene sonra Jack, dulun avukatından bir mektup almış. Arkadaşı Bob'u çağırarak sormuş: - "Bob, şu çiftliğinde kaldığımız çekici dul kadını hatırlıyor musun ?" - "Evet, hatırlıyorum." - "O gece geç vakit eve gidip, o kadınla yattın mı ?" - "Evet, itiraf etmeliyim ki bunu yaptım." - "Ona kendi adın yerine benimkini verdin mi peki ?" Bob yüzü kızararak cevap verir: - "Evet, korkarım öyle yaptım." - "Eh, sana çok teşekkür borçluyum dostum. Kadın ölmüş ve çiftliğini de bana bırakmış."
çok guzel olmus caneylom, insallah bu cizelgeden sonrada bebis için bitane hazirlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?