valla tulincim ben baya ilerlettim, onceleri alisveris merkezlerinin parklarinda basladim, artik trafige çikacam...
kocis iste oluyo araba evin onunde ben gidecegim yere otobusle gidiyorum, sinir bozucu gercekten...
ben yaziliyi aldimda simdi sirada pratik var onuda alacam kiz sizleride gezdiririm artik gamyoncuiremsu
insallah basarili olurumda ehliyeti alirim)
offf simdiden yoruldum, bu evin tamiri ne zaman bitecek(
iscilere kek yaptim yemegimi hazirladim, bi saat sonrada doktorda randevum var, ellerim çok agriyo bi baktircam daha once hafif bi damar tikanikligi vardi insallah dahada ilerlememistir....
neyse gelince gorusuruz optummmm
ayse canim insallah gecersin pratikten cok zor buralarda ehliyet almak
allahtan 18 bastigim zaman almistim o derdim yok jet gibi kullanirim ogunmek gibi olmasinda cogu erkekten iyiym benim yanimda hic laf edemezler soyle git falan diye
tekrar slmlar...
asicim aslinda 18 yasindayken bende istedim kismet olmadi daha sonrada istedim her yere bi sekilde gidebildim için hiç dusunmedim ama artik kararliyim alacam....
doktordan geldim, iscilerime yemek hazirladim
doktor el bileklerinde damar tikanikligindan suphelendi ve bazi tesler istedi 7mayista tekrar gidecegim turkiyede olsa hemen giderdim randevusuz:))kullandimiz hormonlarda yapabilirmis dedi, eger tikaniklik varsa ve ilacla tedavi olmazsa ameliyat(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?