Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kizlar nasil rep veriyonuz???
bana hepiniz veriyosunuz çok tsk ederim ama bende size vermek istiyorum nasil oluyo?

kizlar nasil rep veriyonuz???
bana hepiniz veriyosunuz çok tsk ederim ama bende size vermek istiyorum nasil oluyo?

ayşecim bende yeni yeni öğreniyorum dağıtıyom valla elimden geldiği kadaryerimseniben
mesajların yanında terazi işareti varya kime vermek istersen onun mesajınınyanındaki terazi işaretine basıyosun. önce bende dene istersen olurmu:roflol::roflol:

semişim gelmedin ya ne çağırıyon madem kızım :mymeka: hadi benim işim var gidiyorum :jeyyar::jeyyar::jeyyar: sabah görüşürüz canım benim.. Şeniz

günaydıııııııın kıslar bol iyi haberli bi gün geçiririz hamişli süpriz hamişli bi günümüz olsun inşallah:))))))))
gerçi benim misafir gelcek bugün akşama kadar belki giremiycem ama akşam inşallah güzel haberler verirsiniz banakaydirigubbakcemile5

ni oldu ni var kuşum.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

semişim gelmedin ya ne çağırıyon madem kızım :mymeka: hadi benim işim var gidiyorum :jeyyar::jeyyar::jeyyar: sabah görüşürüz canım benim.. Şeniz

aa gece geldin demek
bende şöyle etrafta dolandım dolandım kimsecikler yok gittim yattım
çalış çalış eferim sana
:lepi:

ay bide içim sütün kutusuna yapıştırmışlar
kılığa girmişler
yaratıcı zekalar yaaa
nihahaha muhahhaa bide ayı gülüşü :mymeka::roflol:

Son düzenleme:
zambağım kocişine :mymeka:

evet canımmm bendende ona:mymeka:
sen nasılsın bakalımmm
ben 10gündür diyetteyimm zayıflama topigine ugruyorum devamlı motive olmak için
burayıda okuyorummm tabiiŞeniz

ayşeee buneee böyleeeee:1shok::1shok:
canım sanada geçmiş olsunn inşallah problem çıkmaz :Saruboceq:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…