Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Küçük çocuk, annesinin kendisini yikadigi bir anda annesinin gögüslerini göstererek sorar;
"-Anne bunlar ne?" Ne diyecegini bilemeyen annesi, unutacagini düsünerek,
"-Yarin kahvaltida babana sorarsin! Diyerek geçistirir. Ertesi gün kahvaltida çocuk soruyu bu kez de babasina sorar.
Baba ;
"-Oglum onlar birer balon, annen öldügü zaman onlari sisirecegiz ve annen de cennete uçacak!" diye cevap verir.
Aradan uzun bir süre geçtikten sonra, birgün eve erken gelen baba, küçük çocugu gözyaslari içinde bulur:
-Baba kos, annem ölüyor.
-Nereden anladin yavrum?

-içerideki amca annemin balonlarini sisiriyor ve annem de "Tanrim, geliyorum" diye agliyor.

acemi sofor karikaturune alindim sırnaşık şey artik trafige çikabiliyorum bizim komsuda dalga geeciyo artik sokaklar tehlike diyo esimede istersen motorcu kaski vereyim arabinin içinde bile lazim olabilirmiskafamçokkarıştı

sagol canim, valla bi guzel oluyoki direksyon basinda harikaymis ben neden bu kadar beklediysem, esim çok memnun iyisin diyogamyoncuiremsu

tüliny coşmuş yine:roflol::roflol::roflol:

ayşecim her işin bir acemiliyi vardır...

şöförler ananalrından şöför olarak doğmuyorlar kikaydirigubbakcemile3

ay herkesin yeşil ışığı yanıyo ama kimsecikler yok burda
corneliacım sen nasılsın oturuyon orda öyle hiç ses vermon kız(((

insallah acemiligide asacam, araba arkasai yazi bile yazdircam

"yollar gidiseme, erkekler (normalde kizlar) durusuma hasta" tabii bu yazidan sonra kocis beni ne yapar bilemem:mymeka:

insallah acemiligide asacam, araba arkasai yazi bile yazdircam

"yollar gidiseme, erkekler (normalde kizlar) durusuma hasta" tabii bu yazidan sonra kocis beni ne yapar bilemem:mymeka:

:roflol::roflol::roflol:
ayşecim bence sen başka yazı bulkaydirigubbakcemile3
yoksa koçişin seni:mymeka:klava:kaydirigubbakcemile3[/B]

ama çok hosuma gitmisti delikafadulden

neyse ben artik dinlendim simdi guzel bi banyo, sonrada msiler gibi olup tekrar araniza donuyorum

oh saatler olsun sıcacık küvete de girmişin bizim banyoya girmeden önce bi hafta filan düşünmek lazım buzzzzzzz gibi valla .. bir gün düşüne düşüne bitlenecem haa:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:kız fadikcim bugün zaten gülmeye yer arıyom öldürcenmi beni gülmekten süper yaaaa:roflol::roflol:

valla cok guzel olmus fadik eline saglikkaydirigubbakcemile5

ben mis gibi oldum simdide yorgunluk odulum dondurmaaaa:icecream:

ben cam sildim yagmur yagiyo, hep boyle oluyo gerci belçikada genelde hep yagmurluya neysedelikafadulden

birtek bugün değil...hergün gül canımŞenizŞeniz

inşallah canımda bilirsinya bizim gibi çocuksuzların ruh hali dakkası dakkasını tutmazya ama olsun canım bugün mutluyumya bu duhu önemli canım inşallah hep güleriz hep beraber canımkaydirigubbakcemile5Şeniz:1hug::sm_cool:

temel otobüste

Temel Istanbula gelmis.
Belediye otobüsü bekliyormus. Bakmis millet elinde bir kimlik yada cüzdan gösterip bedavaya biniyorlarmis otobüse.
Bir süre bu olayi izledikten sonra Tamel karar vermis:
"Ula Istanbulun tek enayisi ben miyim. Ha tur pakim bende bir deneyim" demis.
Üstünü aramis cika cika bir evlilik cüzdani cikmis.
Girmis otobüse ve evlilik cüzdanini tutmus soförün burnuna.
Soför:
"Kocum sen bununla ancak Fadimeye bedava binersin. Burda bu gecmez!

valla cok guzel olmus fadik eline saglikkaydirigubbakcemile5

ben mis gibi oldum simdide yorgunluk odulum dondurmaaaa:icecream:

ben cam sildim yagmur yagiyo, hep boyle oluyo gerci belçikada genelde hep yagmurluya neysedelikafadulden

ayşecim bişey sorcam sana yurtdışında yaşamak nasıl bişey güzelmi bekarken çok istiyodum anne yurt dışından gelen olursa hiç soruşturma ver beni diyodum çok istiyodum ama olmadı malesef ama aklımın bi köşesinde hala var öyle bişey kocişe diyorum hevesim kursağımda kaldı bari beni tatile götür diyorum ömrümde bi kere olsun görüyüm diyorum
çokmu meraklıyım acaba:uhm:

yok canim merkali degilsin ben senden dahada merakliyim:jeyyar:

ben burda dogdum buyudum, bu yuzden nasil bisey sana tam anlatamam her nekadar turkum desemde burda buyudugum için birazda buraliyim artik...ama turkiyeden gelin gelen çok arkadasim var ve onlarin buraya alismasi gercekten zor oluyo, benim esimde turkiyeden geldi ve hala birgun geri doneriz diye umut ediyo...ben burayi seviyorum turkiyeyide seviyorum ama tatiller disinda orda yasamak nasil olur bilmiyorum...hayat sartlari her yerde zor hele son kriz yuzunden bizde çok zorlaniyoruz ama yinede turkiyeden daha iyizdir herhalde en azindan calissakta calismasakta sosyal sigortamiz her zaman var....
insallah bir gun en azindan gezmek içinde olsa gelirsin ama emin ol turkiye kadar guzel bulmayacagin kesinkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…