buraya ekledim ama silecem
niye kine??yerimseniben
tulin avatar olarak resmimi katsam bisey olurmu??
amin canim zaten esime benzerse kiskanirim ben:1ninca:kötükedihüso
valla iltifat degil gercek sende çok tatlisin
zaten oyle duymustum ben hamile olunca(insallah yakin zamanda) hep ayna karsisinda oturcam:CüvCüv:
saka bi yana yeterki olsunda babalara benzesin
iyiki hatırlattın canımkaydirigubbakcemile3saol canım.. Şeniz bak bebişler neden daha çok babasına benziyormuş biliyormusun.. sürekli onlara bakmaktan oluyor... arada aynaya da bakalım biz hamile kalinca.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım burda olnaya çalışıyorum...fadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nerdesin???
yo be canım nerdeeeeÇok üzgünüm çoookay canim ya bende alta ismi gorunce hep burdasin saniyodum kaydirigubbakcemile3
bu arada senin avatrdaki bebege hastayim çok hosuma gitti
iyiki hatırlattın canımkaydirigubbakcemile3
aklımda bulunsun:jeyyar:
canım burda olnaya çalışıyorum...
biizm net biraz antikaÇok üzgünüm çoook
yağmur yağdıya biraz kopukkuk varÇok üzgünüm çoook
çok zor girdim netekafamçokkarıştı
anca okuyabildim sayfaları...
hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım
netten kutlu doğum klibi dursun ali erzincanlı dinleyin süper :lepi:
kızlar selam lar..hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşşş..pazartesiye kadar yokum kızlar yarın doğumgünüm eee bir yaş daha ilerledim 2 gün kocişle gezicez haftasonu kendinize çok iyi bakın olurmu çok öpüyorum..
hayırlı cumalar canıma.s.hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım
netten kutlu doğum klibi dursun ali erzincanlı dinleyin süper :lepi:
hayırlı cumalar canıma.s.kızlar selam lar..hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşşş..pazartesiye kadar yokum kızlar yarın doğumgünüm eee bir yaş daha ilerledim 2 gün kocişle gezicez haftasonu kendinize çok iyi bakın olurmu çok öpüyorum..
kızlar selam lar..hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşşş..pazartesiye kadar yokum kızlar yarın doğumgünüm eee bir yaş daha ilerledim 2 gün kocişle gezicez haftasonu kendinize çok iyi bakın olurmu çok öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?