Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

amin canim zaten esime benzerse kiskanirim ben:1ninca:kötükedihüso

valla iltifat degil gercek sende çok tatlisin

amin canim zaten esime benzerse kiskanirim ben:1ninca:kötükedihüso

valla iltifat degil gercek sende çok tatlisin

saol canım.. Şeniz bak bebişler neden daha çok babasına benziyormuş biliyormusun.. sürekli onlara bakmaktan oluyor... arada aynaya da bakalım biz hamile kalinca.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten oyle duymustum ben hamile olunca(insallah yakin zamanda) hep ayna karsisinda oturcam:CüvCüv:

saka bi yana yeterki olsunda babalara benzesin

zaten oyle duymustum ben hamile olunca(insallah yakin zamanda) hep ayna karsisinda oturcam:CüvCüv:

saka bi yana yeterki olsunda babalara benzesin

bize de benzesin yaaaa Çok üzgünüm çoookkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 inş canım en yakın zamanda hepimiz...

saol canım.. Şeniz bak bebişler neden daha çok babasına benziyormuş biliyormusun.. sürekli onlara bakmaktan oluyor... arada aynaya da bakalım biz hamile kalinca.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
iyiki hatırlattın canımkaydirigubbakcemile3
aklımda bulunsun:jeyyar:

fadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik nerdesin???
canım burda olnaya çalışıyorum...
biizm net biraz antikaÇok üzgünüm çoook
yağmur yağdıya biraz kopukkuk varÇok üzgünüm çoook
çok zor girdim netekafamçokkarıştı
anca okuyabildim sayfaları...

ay canim ya bende alta ismi gorunce hep burdasin saniyodum kaydirigubbakcemile3
yo be canım nerdeeeeÇok üzgünüm çoook
sen beni orda görüürken ben sadece sitenin başında yazan kadınlar kulübünü görüyordumkaydirigubbakcemile3
tamamını görmek çok zamanımı aldı....
şuan biraz iyi yağmur durdu...
ama şimdide uykum var çıkmam lazım...
sana iyi geceelr canım ben çıkıyorum...

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım
netten kutlu doğum klibi dursun ali erzincanlı dinleyin süper :lepi:

kızlar selam lar..hayırlı cumalar dualarımız kabul olsun inşşş..pazartesiye kadar yokum kızlar yarın doğumgünüm eee bir yaş daha ilerledim 2 gün kocişle gezicez haftasonu kendinize çok iyi bakın olurmu çok öpüyorum..

bu arada senin avatrdaki bebege hastayim çok hosuma gitti

yenisini bulsam şutlayacam o poposu pokluyu ama bulamadım daha güzelini hehehehehe kaydirigubbakcemile3

evet fadiğim aynalar neden yapılmış biz kendimize bakalım diye dimi kaydirigubbakcemile3

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım

saol canım .. seninde cuman mübarek olsun.. hayırlı çatlayan yumurtaların olsun inş.. eşininde spermleri senin yumurtayı bulup döllesin inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pinkim seninde cuman mübarek olsun canım.. hayırlı sağlıklı evlatların olsun inş.. doğum günün kutlu olsun canıııııımmmmmmmm... nice mutlu senelere inş..

hayırlı cumalar kızlar
nasılsınız bakalım
hayırlı cumalar canıma.s.

şimdi açtım ...gerçekten çok güzel:asigim:
zaten ben dursun ali erzincan ın bütün çalışmalarını severim...
çok güzel yorumluyor bence....
insan dinlerken hem zevk alıyor hemde çok şey öğreniyor...

hayırlı cumalar canıma.s.
iyi gezmelerŞeniz

:sm_cool:Pinkimm canım doğumm günün şimdidenn kutluu olsunn.Sağlıkklı ,huzurlu bir yıll geçirrisin inşallahh.Yeni yaşınn sana bebeğinii getiricekkkhihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…