Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

insallah acemiligide asacam, araba arkasai yazi bile yazdircam

"yollar gidiseme, erkekler (normalde kizlar) durusuma hasta" tabii bu yazidan sonra kocis beni ne yapar bilemem:mymeka:

canımm ya bencede 1degilde bin kere falan düşünn bunu yazdırmak içinn:roflol::roflol::roflol:

valla arabadan gectim evden disari çikarmaz
bi kez basima geldi, gezmeye gitmistik arkadaslarla, biri bana laf atti hayatimda boyel guzel goz gormedim dedi(tabii birazda abartti) bende salak gibi geldim kocise anlattim sen bidaha bensiz gidersin dedi bi kac zaman onsuz gezemedim baktiki olmuyo yine ben yalniz geziyorum

canım ya kocişin haklı valla fıstık gibi güzell birhatunsunnn
erkeklerin en tahamül edemedigi şeyyykaydirigubbakcemile5
ama çok güzell kıskanılmakk tabi fazlası olmadıgı sürece

canım ya kocişin haklı valla fıstık gibi güzell birhatunsunnn
erkeklerin en tahamül edemedigi şeyyykaydirigubbakcemile5
ama çok güzell kıskanılmakk tabi fazlası olmadıgı sürece

kız nerde gördün sen ayşecimin resmini resimleremi eklemiş yoksam bende bakem görem fıstık bacımıŞeniz

ay kizlar kendimi birden dunya guzeli sandim-tatlicadiarzu-

profilimde resimlerim vardi ama tulin silmemi tavsiye edince silmistim

ay kizlar kendimi birden dunya guzeli sandim-tatlicadiarzu-

profilimde resimlerim vardi ama tulin silmemi tavsiye edince silmistim

senin dünya güzellerinden neyin eksikk
ben seni çok begendimm çok sempatik geldinn bana Şeniz
sildigin iyi olmuş alıntı yapabiliyorlarmışş galiba

bak caneylom burasi

ayşecim gene olmadı resim görükmedi ama hem seni hem yaşadığın yeri görmek isterdim gene koyarsan söyle bende görüyüm olurmu maşallah derim valla benim nazarım değmez kimseye renkli gözlü değilima.s şaka şaka canım hepinizi öpüyorum canım ben kaçıyorum iyi geceler hepinize mirmirmirmir
bide neden silmeni istedi tulişim bi sakıncası varmı ben bilmiyorum canım hadi öptüm...

ya alinit yapiyolarmista ondan
simdi bitane ekliyorum bakabilirsen bak sonra silerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…