Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

herkese günaydın..

pinkim neler yaptınız bakalım.. yerimseniben

asicim ablana üzüldüm ama sağlık olsun canım.. Rabbim hem ablana hem sana en kısa zamanda göndersin meleklerinizi inş..

amin sevcan amin..

tülin ne 37 si hayrola hastamı oldun
yoksa hamişmisin
asi bebnkim hepiciğinizi öptüm tabükü senide:asigim:

opun beni kizlarrrrrrrrrrrrrrrr
opucuklerinize benim sevgiye sefkate ihtiyacim var ben acilarin cocuguyum
sırnaşık şey:roflol:

tülin ne 37 si hayrola hastamı oldun
yoksa hamişmisin
asi bebnkim hepiciğinizi öptüm tabükü senide:asigim:

yok canım adete 9 gün var daha.. ateş fırlamış.. hiç 37 görmemiştim.. 36,7-36,8 gidiyordu.. ne olduğumu görmek için gün sayıyorum artık canımmmmm Şeniz

ya kizlar bi ara eli bosalan bana nasil hareketli avatar eklendigini anlatabilirmisin
bu arada ben biraz zotum iyi aciklama olsun

ya kizlar bi ara eli bosalan bana nasil hareketli avatar eklendigini anlatabilirmisin
bu arada ben biraz zotum iyi aciklama olsun

canım boyutu büyük gelince hareketli olanlar hareketlenmiyor burda.. deneyip uygun olanı bulmaya çalış ben öyle yaptım.. biri istediğin avatarı hareketlendiriyordu ama hangi topikteydi bilmiyorum canım..

:roflol:asiiiii :roflol::roflol::roflol: nasıl ölmüşler yazık günahkar gitmişler.. :roflol:

bugunluk yeter kizlar komiklik zaten kimsede gelmiyor
kuser giderim bak
kusersen kus deme
duydum tabii

canım boyutu büyük gelince hareketli olanlar hareketlenmiyor burda.. deneyip uygun olanı bulmaya çalış ben öyle yaptım.. biri istediğin avatarı hareketlendiriyordu ama hangi topikteydi bilmiyorum canım..

:roflol:asiiiii :roflol::roflol::roflol: nasıl ölmüşler yazık günahkar gitmişler.. :roflol:

evet canim aynen terbiyesizlerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…