Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

baktım kimse yok oyun klubündeyim
sen ne yapıyosun bakalm
kimse yok yaa artık çok sessiz malesef

baktım kimse yok oyun klubündeyim
sen ne yapıyosun bakalm
kimse yok yaa artık çok sessiz malesef

canım bende burdayım ama sık sık çıkıyorum...eşim biraz üşütmüş...
biraz onunla ilgileniyorum...
pc nin başında fazla kaldımı darılıyor...
evet ya kimsecikler yokbenneyaptımki

geçmiş olsun canım
sorma biimkide öyle malesef
sağol canım...
sizede geçmiş olsun ...
şimdilik çok kötü değil...inşallah hafif atlatır...
yoksa bunların nazı hiç çekilmiyorkafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

sorma canım sorma
hele bizimki heöen ilaç içmeler
etki ediyo spermciklere bide biliyosun
neyse canları sağolsun
bir an önce iyileşsinler

Geyikçiler kaybolmuş. sengözlerimebaksanab Mevsim mi bitti. Yoksa hepinizi avladılar mı? :roflol: :roflol::roflol: lülülülülülü

Geyikçiler kaybolmuş. sengözlerimebaksanab Mevsim mi bitti. Yoksa hepinizi avladılar mı? :roflol: :roflol::roflol: lülülülülülü

:roflol::roflol:
yok canım bence havayı güzel gördüler otlamaya çıktılar lülülülülülükaydirigubbakcemile3

evet fadik tam ustune bastin otlamaya gittiler
bende dahil olmak uzere her boslugumda cayira cimene gidiyorum yemyesil heryer nasil duralim evde kis boyu yeter yattgimiz
bari aksamlari gelseler

bizim topigin merakli kizlari disarlarda boyle yapmayin

yorumsuz

Son düzenleyen: Moderatör:

cok dikkatli bakin

gercekten dogru bir laf etti kucuk balik

bugunluk bu kadar ben kacar gelen olursa okur

:roflol:sırnaşık şey asicim hepsi çok güzeller. Ama haydarın mektubu çok güldürdü beni yerimseniben

Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. ışte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor.

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun!..
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…