Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

uffffffff daraldim haaaaaaaaaaaaaaaaaa
hossikler cikin ortaya yemiycemmmmmmm
gidiyom geliyom kimse yok

ahanda olmus artik benimde var oh ohhhhhhhhhhhhh
hemde tam bana gore kanatli kizzzzzz

Bursa'ya gidicen ya zaman geçmiyo sana:1ninca:
ondan sıkılıyosun sen:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:Bir gitsem zatenn ohhhh tekrar sigara sefasıı sürecemm anasını satayımm içmiyom yinede oldum hastalık hastası içecem anasını satayım:roflol::roflol:

kız balkafa yemın ederım guldurdun benı bende aıleme dogru gıdınce sıgara sefası surcem dıye sevınıyom
burda cok bılmıs kocıs cok ıcırmıyoooo

Son düzenleyen: Moderatör:
kız balkafa yemın ederım guldurdun benı bende aıleme dogru gıdınce sıgara sefası surcem dıye sevınıyom
burda cok bılmıs kocıs cok ıcırmıyoooo

:roflol:Gel beraberrr gülelimm ...Gel beraberr karşılıklı yakalımm.Bırakmıştım ama içicemm ..eşim duyusa göndermezzkaydirigubbakcemile3hihoyyytKardeşimle kuzeninle karşılıklı ohhhh uludağda hemde sefam olsunsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

yak canim yak bosver bende iciyom birakmistim kizlarda duymasin ok
sigarasiz olmuyor yaaaaaaa

bebis gelesiye devam benim kocisde duymasin ondan gizli alip iciyom ben caktirmaaaakaydirigubbakcemile3

yak canim yak bosver bende iciyom birakmistim kizlarda duymasin ok
sigarasiz olmuyor yaaaaaaa

bebis gelesiye devam benim kocisde duymasin ondan gizli alip iciyom ben caktirmaaaakaydirigubbakcemile3

Dur ben senin msn mail atayım içtiğini eşinde yakalasın seni :roflol::roflol::roflol:
1-2 iç tamam fazlaa içmek yok:jeyyar:

hain balkafa seni bende senin msne mail atarim balkafa bu ne ammada ictin diyeeeeee
yok kiz zaten cok icmiyom simdi ama kocisden ayriyken zatnde dertliydim olmedigime sukret 2 paket her gun
ama simdi 2 bilemedin 3
sen kendine bak uludagda icicen ya bende canim cekti nan

ben söylicem sizi kocalarınıza pis karılar sizi.. bırakın çabık o sigaraları :mymeka::mymeka:

korkuttun beni deli
delidir ne yapsa yeridir diyerekten
ben kactim gizlayyyyyy
gorusuruk yarin pek kimse okumasada msjimizi adet yerini bulsun balim optum anacim biz gorusurk yarin demi

aha iyki kactim tam zamaninda valla yakalandim tuliny gelmis
canim by by bende tam kaciyordum pardon cikiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…