günaydinlar canlar nasilsinizzzz
balım senin müzik kombinene uygun bulduğum için şeettim o kediyi
al senin olsun
beraber depinin:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeyAsim vardıı o adam kafasıı :)ifade kafası o [/B]kaydirigubbakcemile3
buranın havası bozulmuş kim içio sıdgara bakayım gelmmım yanınızaaa:1ninca:kötükedihüso
asi,bal yetermi bu kadar hıııııııı:)))))
Ohh evde bana arkadaşş olurrr .Elektronik gitarıda varmışş:roflol::roflol:
pişşt tüliny sobee
yine mi ya yine mi banane banane ben oynamıyorum hep sen sobeliyosun :dilcikar:
kaydirigubbakcemile3tülinim naber canım..a.s.
ben kaçtım canım görüşmek üzere kahve içicez komşumla sende gel beklerim:içelim:
selam kızlar nasılsınız??Şeniz
slm canim ben kendi adima iyim sadece biraz aciktim rejime basladimda sporada tabi
bu ara pek kimsecikler takilmiyor keske toplassak tekrar
sende iyisin insŞeniz
bu arada kafaya bu sefer soktum rejim yapiyorum spor yapiyorum suanada muzik son ses valla balim ben zaten yakinda atilcam burdan muziksiz bir sey yapamiyorum hele spor hic
kiz bende geliyim elektronik neyimi alsam acaba orgumu aliyim dur yettim sana[/COLOR]hihoyyyt
iyiyim canım. Ben de epeydir pek takip edemiyorum sizi ama hafta içi herkes burda olurdu. Havalar ısınınca herkes kendini dışarı attı galiba. Bu arada ne güzel rejime başlamışsın. Kolay gelsin sana. Ben rejimi bırak bel kemeri aldı eşim onu bile kullanmaya üşenir oldum. Tembellik yapıyorumm
canımmm bende rejimdeyimkaydirigubbakcemile3
15günde 3kilo gitti
devam ediyorum hala inşallah pes etmem
delikafaduldendelikafaduldenHoşgeldinnn asimmm hadii başlıyalımm dansaaasositosositosositosositosositososito
sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?