Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

balım senin müzik kombinene uygun bulduğum için şeettim o kediyi
al senin olsun
beraber depinin:roflol:

sırnaşık şeysırnaşık şeyAsim vardıı o adam kafasıı :)ifade kafası o [/B]kaydirigubbakcemile3

yeni gordum ben onu yafu o zaman neden gelismis duzen yapiyim ki kurtuldumkaydirigubbakcemile3

buranın havası bozulmuş kim içio sıdgara bakayım gelmmım yanınızaaa:1ninca:kötükedihüso

sana ufledik mi ya

asi,bal yetermi bu kadar hıııııııı:)))))

icimi kararttin haaaa
:1ninca:

Ohh evde bana arkadaşş olurrr .Elektronik gitarıda varmışş:roflol::roflol:

kiz bende geliyim elektronik neyimi alsam acaba orgumu aliyim dur yettim sana
hihoyyyt

bu arada kafaya bu sefer soktum rejim yapiyorum spor yapiyorum suanada muzik son ses valla balim ben zaten yakinda atilcam burdan muziksiz bir sey yapamiyorum hele spor hic

Son düzenleyen: Moderatör:
Padişah ile vezir tartışmaya başlamış. Padişah vezire, \"En büyük ve en güçlü olan benim. Sen benim emrimdesin!\" demiş. Vezir, \"Hayır ben büyüğüm. Ordunun başında ben savaşıyorum, sen sadece mühür basıyorsun\" diye itiraz etmiş. Tartışma uzayınca Padişahla vezir, bir çobanın yanına gitmişler ve konuya hemen girmemek için çobana sormuşlar \"Senin koyunun mu büyük, ineğin mi?\"Çoban şaşırmış şaşırmasına da, soranlar da Padişahla vezir.-\"ıneğim\" demiş.-\"Keçin mi büyük, öküzün mü?\"Çoban \"Öküzüm tabii\" deyince, asıl soruyu yöneltmişler çobana:-\"Söyle bakalım, Padişahın mı büyük, vezirin mi?\"Çoban hiç düşünmeden yanıt vermiş:\"Vallahi ben bu hayvanları tanımıyorum!\"

manyak kiz bende bu resimin nersi komik diye bakip duruyorum gec farkettim sinsi ye bakin hele
cektigi damar kuruyasicasırnaşık şey

slm canim ben kendi adima iyim sadece biraz aciktim rejime basladimda sporada tabi
bu ara pek kimsecikler takilmiyor keske toplassak tekrar
sende iyisin ins
Şeniz

iyiyim canım. Ben de epeydir pek takip edemiyorum sizi ama hafta içi herkes burda olurdu. Havalar ısınınca herkes kendini dışarı attı galiba. Bu arada ne güzel rejime başlamışsın. Kolay gelsin sana. Ben rejimi bırak bel kemeri aldı eşim onu bile kullanmaya üşenir oldum. Tembellik yapıyorumm

bu arada kafaya bu sefer soktum rejim yapiyorum spor yapiyorum suanada muzik son ses valla balim ben zaten yakinda atilcam burdan muziksiz bir sey yapamiyorum hele spor hic

canımmm bende rejimdeyimkaydirigubbakcemile3
15günde 3kilo gitti
devam ediyorum hala inşallah pes etmem

kiz bende geliyim elektronik neyimi alsam acaba orgumu aliyim dur yettim sana[/COLOR]hihoyyyt

delikafaduldendelikafaduldenHoşgeldinnn asimmm hadii başlıyalımm dansaaasositosositosositosositosositososito
sırnaşık şeysırnaşık şey

benim esimde almis birseyler aynisimi su beline takiyosun o kimildiyor titresimli
get ben onu takmam dedim valla bugun korse ggiymeyede basladim canim
gunde 8 saat cikarmayin diyor bir ayda 2 beden hadi bakalim dedim taktim ama bel agrisi yapmaya basladi

canımmm bende rejimdeyimkaydirigubbakcemile3
15günde 3kilo gitti
devam ediyorum hala inşallah pes etmem

masallah canim valla bende bi o kadar verebilsem keskem evlenmeden once manken gibiydim incecik bu evlilik bana yaramadi 8 kilo fazlam var eski gunlere kavusmak istiyorum SIKI basladim bu sefer zambakcim hadi baklim15 gunde kim daha cok verecek

delikafaduldendelikafaduldenHoşgeldinnn asimmm hadii başlıyalımm dansaaasositosositosositosositosositososito
sırnaşık şeysırnaşık şey

1.5 saat dans ettim sabah her gun edicem aksamda kosma
yarin sabah senide cagircam haberin olsun balim
kaydirigubbakcemiledelikafaduldenhihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…