benim esimde almis birseyler aynisimi su beline takiyosun o kimildiyor titresimli
get ben onu takmam dedim valla bugun korse ggiymeyede basladim canim
gunde 8 saat cikarmayin diyor bir ayda 2 beden hadi bakalim dedim taktim ama bel agrisi yapmaya basladi
masallah canim valla bende bi o kadar verebilsem keskem evlenmeden once manken gibiydim incecik bu evlilik bana yaramadi 8 kilo fazlam var eski gunlere kavusmak istiyorum SIKI basladim bu sefer zambakcim hadi baklim15 gunde kim daha cok verecek
1.5 saat dans ettim sabah her gun edicem aksamda kosma
yarin sabah senide cagircam haberin olsun balimkaydirigubbakcemiledelikafaduldenhihoyyythihoyyyt
asicim evet bele takılan titresimli kemer. İnsana masaj gibi geliyor. Aslında çok faydası olacağına inanıyorum çünkü 10-15 dak. kullandığında artık yağlarının falan kaşınıp gıdıklanıyosun. Yakmaya başlıyor gibi. Ama onun da kablosu fişi üşeniyorum işte
ula bal yukardaki herüf kim çok yakuşuklu tutuldum resmenkafamçokkarıştı :roflol::roflol:
ula bal yukardaki herüf kim çok yakuşuklu tutuldum resmenkafamçokkarıştı :roflol::roflol:
:jeyyar:Yabanım yeni üyelerden birisiymişş.Geçen senin sayfamda ziyaretçi sayfana mesaj bırakmış görmedinmii:1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
Sen aptala benziyorsun yazıyorrr..kOPTUM YAA:roflol::roflol:Ben bu msj gündüz nasıl görmemişimüffssssssssssssss
biraz gülelim bari
hani hani nerde nan ben niye goremiyom catlarim simcik
kac saatir kimse yazmamis noldi yaaaaaaa
:jeyyar:Yabanım yeni üyelerden birisiymişş.Geçen senin sayfamda ziyaretçi sayfana mesaj bırakmış görmedinmii:1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hayırlı akşamlar canlara.s.
hepinizi öpüyoruma.s.
benim koçiş hastaya bugün işede gidemedi...
bu yüzden gelemedim...
yarında evde...
kendinize iyi bakın bu sira ben çok sık gelemem...
canım koçişini bian önce iyileştir
iyi bak adamada çabuk iyileşsinn
sende gel buraya
iyi bakıyorum canıma.s
çabucak iyileşsede bende normal hayatıma dönsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?