Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

sositosositosositosositoTamam Asim yarın sabahh buluşalım

asicim evet bele takılan titresimli kemer. ınsana masaj gibi geliyor. Aslında çok faydası olacağına inanıyorum çünkü 10-15 dak. kullandığında artık yağlarının falan kaşınıp gıdıklanıyosun. Yakmaya başlıyor gibi. Ama onun da kablosu fişi üşeniyorum işte

sen yinede dene canim bi faydasi olur yinede

ula bal yukardaki herüf kim çok yakuşuklu tutuldum resmenkafamçokkarıştı :roflol::roflol:

:jeyyar:Yabanım yeni üyelerden birisiymişş.Geçen senin sayfamda ziyaretçi sayfana mesaj bırakmış görmedinmii:1shok::1shok::1shok:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:jeyyar:Yabanım yeni üyelerden birisiymişş.Geçen senin sayfamda ziyaretçi sayfana mesaj bırakmış görmedinmii:1shok::1shok::1shok:

hani hani nerde nan ben niye goremiyom catlarim simcik
kac saatir kimse yazmamis noldi yaaaaaaa

tüh ya görüyomusun nasılda görmemişim.adam şimdik bende ümidini kesmiş sanamı gelmiş:roflol::roflol:lülülülülülü kaydirigubbakcemile2

hayırlı akşamlar canlara.s.
hepinizi öpüyoruma.s.
benim koçiş hastaya bugün işede gidemedi...
bu yüzden gelemedim...
yarında evde...
kendinize iyi bakın bu sira ben çok sık gelemem...

hayırlı akşamlar canlara.s.
hepinizi öpüyoruma.s.
benim koçiş hastaya bugün işede gidemedi...
bu yüzden gelemedim...
yarında evde...
kendinize iyi bakın bu sira ben çok sık gelemem...

canım koçişini bian önce iyileştir
iyi bak adamada çabuk iyileşsinn
sende gel buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…