Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadik geçmiş olsun canım iyi bak eşine çabuk iyileşsin sende gel buraya

sağol bitanem:1hug:
iyi bakamya çalışıyoruma.s

canlar hepinize hayırlı günlerŞeniz
benim ne yazık yine çıkmam lazım:a015:
kendinize iyi bakınŞeniz
sizleri seviyorum:asigim:

selam kızlar balkafam nerde yaa özledim onuu
Pınkımm yaaa karşılaşamadıkk.Sabah burdaydımm..Şimdide sen kurstasınn özledimm senii:çok üzgünüm::asigim:Öpüyorummmm seniiiiii mucukkŞeniz

balım bunlar senin için:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Fadikomm sağolll canımmm çokk güzell hadiiii kolbastııı yapalımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:dance::dance::teytey::teytey:
Şeniz

Hiç günah işledinmi,çözümü denedinmi
Suçumu kabul ettim,darısı başıma
Adımı yazacaklar,bizi ayıracaklar
Kuyumu kazacaklar,darısı başına,
Söyle düşmanlara,uslu olsunlar
Bana vuracağına,güçlü olsunlar
Töreyi kabul edip,suçlu olsunlar,
Kaderim ellerinde
Aşkın kazanması için,ayrı gitme
Bir kuru göz yaşı için ,ayrı gitme
Saçının tanesi bile,güneşten parlak,
Beni karanlığa itme
Senin de yüreğin vardı,doğduğunda
Söyle kim aklını aldı,solduğunda
Başına talihin kuşu konduğunda,
Beni uzaklara itme.

Sultana sıra bende.niye kor adama niye zor
Ucuz olmak,
Niye ayrılığa köşeden sebep olmak,
Hani aşk kutsaldı,yasaldı.
Hani yaşanan gerçek tek masalda,
Günah da gizledin ayrılığı,
Yalandan dolandan bıktım oyundan,
Kalbime her kamçı da ucunda sen,
Sana haberim var.
Vazgeçtim seni sevmekten.işte muhabbet,
Sen sabaha kadargezerken iyiydi.
O harabe beni sana över gibi yapıp,
Kendini sana satarken iyiydi.
Arkamdan atarken,dost dediğin yılanlar
Kuyumu kazarken iyiydi.
Kaderin akışı değişti.ne kadar ağlasan
Gitme kal desen de gidiyorum ben iyi mi

kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun fazla giremedim keyfim hic ama hic yok
yine depresyona girdim ben boyle olmiycak gir cik gir cik kafayi yiycem diyosunuz ya cekip gidesim geliyor aynen oyle
ben sorunum bir tek bebissizlik degil ki

kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun fazla giremedim keyfim hic ama hic yok
yine depresyona girdim ben boyle olmiycak gir cik gir cik kafayi yiycem diyosunuz ya cekip gidesim geliyor aynen oyle

noldu cnm :sm_confused:

asiii ... canım benim.. ne olur ıyı olmaya calıs... mutlu olmanı gerektırecek pek cok sey vardır.bunları düşün canım...elindekılerle mutlu olmaya calıs..hiçbirimiizn hayatı 4 4 luk degılkı az cok neler yasadıgın bılıyorum... dualarım hep sennle canım.. ben pek gıremıyorum bulantılardan dolayı yatıyorum sürekli

noldu cnm :sm_confused:

ne ben herseyi anlatabilirim kizlar nede siz anlayabilirsiniz ama cok cikmazdayim cok cok cok o yuzden tsk ilginiz icin anlatmayim hic soylemeyim ne kadar mutsuz oldugumu diyorum ama elimde degil

kizlar bosverin bence uzmeyin kendinizi keske yazmasaydim ama bilmiyorum esimden ayrilmayi dusunuyorum tamamen bi hayat bu kadarmi zevksiz olabilir yaaaaaaaa:1no2:senağlama

kizlar bosverin bence uzmeyin kendinizi keske yazmasaydim ama bilmiyorum esimden ayrilmayi dusunuyorum tamamen bi hayat bu kadarmi zevksiz olabilir yaaaaaaaa:1no2:senağlama

kimse kimin ne yaşadığını bilemez cnm anlatmak istemezsen anlatma tabi ama belki sana yardımcı olabilcek yada seni anlayabilcek kişiler vardır aramızda paylaşmak istersen dinleriz

kimse kimin ne yaşadığını bilemez cnm anlatmak istemezsen anlatma tabi ama belki sana yardımcı olabilcek yada seni anlayabilcek kişiler vardır aramızda paylaşmak istersen dinleriz

tabiki hepiniz beni anlarsiniz buna ben cok eminim canim benim ama ne biliyim galiba hep icime atiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum mutusuzum ben tek kelime ile :a015:

aman boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hep öyle yaptımmm.o kadar çok sorunum varki benimde ama arkama atmayı öğrendim.tabi yıpratmadımı evet çok hemde.sağlıktan önemli hiç bişey yokkkkk..

asicim hepimizin hayat kavgası var elbet.. seni bir dönem çok sarstı bende geçirdim öyle 1 ay ayrılık.. evlilikte bazı şeyler malesef kayboluyor.. eski heyecan sanki eskisi gibi olmuyor.. napalım bu da biraz yine bizlere düşüyor.. herşey karşılıklı.. sen adım at eşinde sana adım atsın.. böyle karamsarlıklar oluyor bazen.. inş en kısa zamanda aşarsın canım bu duyguyu.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…