fadik geçmiş olsun canım iyi bak eşine çabuk iyileşsin sende gel buraya
Pınkımm yaaa karşılaşamadıkk.Sabah burdaydımm..Şimdide sen kurstasınn özledimm senii:çok üzgünüm::asigim:Öpüyorummmm seniiiiii mucukkŞenizselam kızlar balkafam nerde yaa özledim onuu
kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun fazla giremedim keyfim hic ama hic yok
yine depresyona girdim ben boyle olmiycak gir cik gir cik kafayi yiycem diyosunuz ya cekip gidesim geliyor aynen oyle
ben sorunum bir tek bebissizlik degil ki
noldu cnm :sm_confused:
asiii ... canım benim.. ne olur ıyı olmaya calıs... mutlu olmanı gerektırecek pek cok sey vardır.bunları düşün canım...elindekılerle mutlu olmaya calıs..hiçbirimiizn hayatı 4 4 luk degılkı az cok neler yasadıgın bılıyorum... dualarım hep sennle canım.. ben pek gıremıyorum bulantılardan dolayı yatıyorum sürekli
kizlar bosverin bence uzmeyin kendinizi keske yazmasaydim ama bilmiyorum esimden ayrilmayi dusunuyorum tamamen bi hayat bu kadarmi zevksiz olabilir yaaaaaaaa:1no2:senağlama
kimse kimin ne yaşadığını bilemez cnm anlatmak istemezsen anlatma tabi ama belki sana yardımcı olabilcek yada seni anlayabilcek kişiler vardır aramızda paylaşmak istersen dinleriz
kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun fazla giremedim keyfim hic ama hic yok
yine depresyona girdim ben boyle olmiycak gir cik gir cik kafayi yiycem diyosunuz ya cekip gidesim geliyor aynen oyle
ben sorunum bir tek bebissizlik degil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?