Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

iyi akşamlar nerdesiniz hatunlar :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

kimseler uğramıyorbenneyaptımki
benim koçiş daha bugün işe başladı...
4 gündür evdeydi...
çok şükür iyileşti...
artık daha sıkı gelirim....

kızlar alkış simileyini gördünüz mü alkisalkisalkisalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
gözlere bakınalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
ben daha yeni gördümalkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3

canlar ben yatıyorummirmirmirmir
herkese hayırlı gecelerŞeniz

bende alkış tutmadan yatmayayım bari.. bende yeni gördüm fadiğim.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis feleket alkışlıyor yalnız ha çok sevdim ben bunu alıp koynuma yatcam alkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende alkış tutmadan yatmayayım bari.. bende yeni gördüm fadiğim.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis feleket alkışlıyor yalnız ha çok sevdim ben bunu alıp koynuma yatcam alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kız o koyuna alınır mı hiç...baksana adamı yiyecekmiş gibi bakıyorkaydirigubbakcemile3
sonra koçişin çok kızarkaydirigubbakcemile3 demedi demekaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı günler canlara.s.
hadi kalkın bakalımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sabah oldukaydirigubbakcemile2

bende yeni gördüm bende sevdim valla..alkisalkisalkisalkisalkisalkis alkisalkisalkis

asicim ne desem bilmiyorum ki...
allah yardımcınız olsun inşallah herşey zamanla daha güzel olur...

canlar herkese hayırlı gecelera.s.

kizlar burasi hep gulup eglendiugim yer olucakti ama diger topiktede kalabalik olsun istemiyorum o yuzden buraya yazdim ama herzaman guzel seyler paylasmiycagiz degilmi bazende boyle benim gibi mutsuzlugnuda yazanlar cikiyor idare edin artik
optum hepinizi canlarrrr
tavsiye ve dilekleriniz icin tsk ederim iste bizimkide boyle yuvalanip gidiyor bakalim hep beraber gorcez duzelcekmi dahami kotu olacak
cunku ben her zaman silzerle olucam bir iki gun girmesemde sizleri cok sevdim birakmiycamalkisalkisalkis
KIZLAR AYRICA HANI BIZ COK GUZEL ARKADASDIK BURDA:uhm:
hepsi yalanmiydi nerelere kayboluyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzz
senağlama

asi canım benim inşallah çok yakında eşinle aranızdaki sorunları aşarsınız
birbirnize sıkı sıkı bağlanırsınız

bunualkisalkisalkis ilk önce ben gördüm işte:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…