kk nın hayaletiyim ben benim mekan oldu burası ıssız ıssızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
iyi akşamlar nerdesiniz hatunlar :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
bende alkış tutmadan yatmayayım bari.. bende yeni gördüm fadiğim.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis feleket alkışlıyor yalnız ha çok sevdim ben bunu alıp koynuma yatcam alkisalkisalkisalkisalkisalkis
bende alkış tutmadan yatmayayım bari.. bende yeni gördüm fadiğim.. alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis feleket alkışlıyor yalnız ha çok sevdim ben bunu alıp koynuma yatcam alkisalkisalkisalkisalkisalkis
canım anlıyorum seni biz beş kız kardeşiz ilki ben olarak üç kardeşimde evli herbirimizin evlilikle ilgili ayrı problemleri var hatta benden küçük olan kardeşim ayrıldı eşinden ve şuan ailemle kalıyo ama oda çok zor inşallah canım eşin düzelir ve iyi bir insan olurda yuvanda kurtulur ama şunuda unutmaki senin onu değiştirmeyi düşündüğünü gördükçe işi yokuşa sürecektir bence akışına bırak yavaş yavaş düzelsin inşallah canım herşey yoluna girerde birgün bunları düşündüğün için pişman olursun canım allah yardımcın olsun....
canım sağlığın yerinde olsun önemli olan o.bu dünya sınav dünyası bu gün bizim yüzümüze çarpılan kapılar bizede açılacak..herşey çok güzel olacak emin ol..allah gönlüne göre versin canım..
asicim ne desem bilmiyorum ki...
allah yardımcınız olsun inşallah herşey zamanla daha güzel olur...
canlar herkese hayırlı gecelera.s.
Hayalet kasabası:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?