kizlar nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben bugun fazla giremedim keyfim hic ama hic yok
yine depresyona girdim ben boyle olmiycak gir cik gir cik kafayi yiycem diyosunuz ya cekip gidesim geliyor aynen oyle
ben sorunum bir tek bebissizlik degil ki
ne ben herseyi anlatabilirim kizlar nede siz anlayabilirsiniz ama cok cikmazdayim cok cok cok o yuzden tsk ilginiz icin anlatmayim hic soylemeyim ne kadar mutsuz oldugumu diyorum ama elimde degil
kizlar bosverin bence uzmeyin kendinizi keske yazmasaydim ama bilmiyorum esimden ayrilmayi dusunuyorum tamamen bi hayat bu kadarmi zevksiz olabilir yaaaaaaaa:1no2:senağlama
tabiki hepiniz beni anlarsiniz buna ben cok eminim canim benim ama ne biliyim galiba hep icime atiyorum artik ne yapacagimi bilmiyorum mutusuzum ben tek kelime ile:a015:
gidip oyun bariiiiii oynayimmmmmmmm
aman boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hep öyle yaptımmm.o kadar çok sorunum varki benimde ama arkama atmayı öğrendim.tabi yıpratmadımı evet çok hemde.sağlıktan önemli hiç bişey yokkkkk..
asicim hepimizin hayat kavgası var elbet.. seni bir dönem çok sarstı bende geçirdim öyle 1 ay ayrılık.. evlilikte bazı şeyler malesef kayboluyor.. eski heyecan sanki eskisi gibi olmuyor.. napalım bu da biraz yine bizlere düşüyor.. herşey karşılıklı.. sen adım at eşinde sana adım atsın.. böyle karamsarlıklar oluyor bazen.. inş en kısa zamanda aşarsın canım bu duyguyu.. Şeniz
paylaşalım asicim neden paylaşmayalım bizler ne içiniz istersen özelden istersen msn den
istersen burda kızlarla hep beraber paylaşalım fikir alalım
sen gurbettesin ve aynı ortamlar anladığım kadarıyla seni bunaltıyo
yanlış biliyosam de bana
malesef hayat inişli çıkışlı
şöyle bi kendinle heseplaş bazen biz kendi kendimize kuruyoruz ve kendi kendimizin celladı oluyoruz
düşün kestirip atıncaki hayatını
düşün herşeyi enine boyuna
bir anlık öfkeyle veya bi olayla karar verme
sevgi emek ister eğer seviyorsan affet kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum
neler gitti neler geldi hayatına hesap et
de kendi kendine
yinede yaşadığın hayat senin biz bilemeyiz göremeyiz
sen anlatırsan belki fikir verir belki destekçin oluruz
ama iş sende karar sende
hayatına yön verecek olan sensin
Allah bize türlü türlü kapılar açar biz bilemeyiz hangisi hayırlı
hayırlı kararlar verdirsin mevlam sana
ben her zaman seni dinlemeye hazırım
Allaha emanet ol:teselli:
asicim yeni gördüm yukardaki yazıları canım bence hiç vakti değil ayrılığın bende geçtim o yollardan bütün evlilerin geçtiği gibi 8 yıllık evliyim ben ve evliliğin en zor geçen zamanı ilk üç yıl istediğin kadar flört et istediğin kadar akraban olsun komşun olsun insan evlenmeyince anlamıyo tanıyamıyo eşini yeni yeni birbirini tanıdığın için huyunu husunu yeni öğrendiğin için çok zor geçiyo yıllar bir gün gülüyosan yeri geliyo bir ay ağlıyosun onu yeterince sevmediğini yada onun seni yeterince sevmediğini düşünüyosun ama inanki canım geçiyo zaman herşeyin ilacı. sana yemin ederimki canım eşimden nefret ettiğim ve hatta çok daha kötü duygular beslediğim günler olmuştu. ve inanıyorumki sende bir kaç yıl sonra tıpkı benimki gibi öyle bir yanlışa düşüp eşinden ayrılmadığın için allaha binlerce şükür edeceksin ben öyle yapıyorum ve rabbimden eşimlle aynı yastıkta elele yaşlanmayı diliyorum ve biliyorum zaman seninde ilacın olcak canım böyle bi karar için acele etme çok üzülürsün sonra ama iş işten geçmiş olur....
:roflol::roflol::roflol:bizimkide bana soruyo kociş noluyo benmi oluyom diyo:roflol::roflol:bnmkıde 8 numaradırr saolsun alllaha sukur cok sanslıymm cnm kocim benımmm oda bana buaralar kariş dıo bız kociş dıoz yaaaa:)))
bazen attigimiz torbalarda doluyor canim
babam derdi ki o torbanin alti delik olsun
evet delikde actim altina rorbamin ama giris cok cikis az olunca niye doluyor canim
amin ne olursa olsun artik sadece mutlu olmak istiyorum
canim benim o kadar guzel anlatmisin ki cok tsk ederim cok haklisin benim bunu iyi olcup bicmem gerekecek 2.5yillik evliyim ben
cok sey gitii az sey geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?