Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadikcim sen git erzincana hiç tereddüt etme pişman olmazsıninan çok şirin bi yer erzincan

evet canım erzincan çok güzel bir yera.s
gördüm bir hafta kayınvaldemin yanında hastanede kalmıştım...
gündüzleri aradada çıkıp eşimle gezerdik:asigim:
ama erzincanla onların köyün arası 3 saat

ne yazıkki otobüsümüz de direk onların ilçeye gidiyor..
yani ancak otobüsün camından görebilirim erzincanıkaydirigubbakcemile3

belki dönüşte erzincanı gezer öğle gelirizhihoyyyt

hayırlısı olsun canım...

hayırlı günler canlar
nasılsınız bakayımŞeniz
ben banyo yapacağım çıktığımda gelirim yinehihoyyyt

gunaydin canim nasilsin senin diyet nasil gidiyor ben o kadar SIKI baslamistim ki hic sorma hafta sonu bir bozdum esimde guluyor ama bugun tekrar devam-tatlicadiarzu-

iyi gidiyor canımm ya kilo vermesemde incelmeler varrrralkisalkisalkis
ya kilon olmadıgı için kaçamak yapıyorsun bence

tulinn kız nerdeyse sevineceksinn kistlereee
neyse buayda kendine çalışş hep bebiş bebiş olmuyooo dimi amaŞeniz

Slm kızlar
burayı bulmak kolay olmadı

hu huuuuuuuuuuu yine bizim kizlar gelmedi yaaaa neoldu acaba tek tek yoklamami alsak yine kim geliyor kim gelmiyor

kiz tuliny deli ya bide oley diyo canim gecmis olsun ins seni sevmez kistlerinde hemen giderler

napayım canım amann bi kez de ben sevineyim.. yat aşağı kaldır bacağı olmayacak bu kez ohhhh ohhh delikafaduldendelikafadulden alkisalkisalkis saol canım..

kistlere değil canım geçer herhalde onlar.. onu yapalım şimdi yapalım derdi olmıcak bu ay heyooooo alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hu huuuuuuuuuuu yine bizim kizlar gelmedi yaaaa neoldu acaba tek tek yoklamami alsak yine kim geliyor kim gelmiyor

ben uğruyorum yırttım.. kaydirigubbakcemile3

bende burdayım uğramayanlarıda tutup kulağından getiriyimmi asicim yada alkış alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisyapalımmı sesime gel sesime gel deriz:roflol::roflol::roflol:

aaaa evet asicim en iyisi yoklama alalımalkisalkisalkis
gelmeyene ceza verelim:jeyyar:
artık ne cezası olur bilemiyorumşakkıdı
yoksa bunlar bir araya toplanmayacak...

rep silme cezasi olsun bence her gun iki kez ugramayani he tut fadikcim sen yoklamayi al yaz defetre soralim biz onlari giripde baska yerlerde gezmeleri

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisv

rep silme cezasi olsun bence her gun iki kez ugramayani he tut fadikcim sen yoklamayi al yaz defetre soralim biz onlari giripde baska yerlerde gezmeleri

aslında olabilir:jeyyar:
ama böyle bir uygulamayı herkesin kabul etmesi lazım...
sadece biizm dememizle olmaz canım...

Asii nan ş,mdi gördümm eğitim durumuna ilköğretim yazmışsınn sanırım yanlışş.Müşavir yazıyorr mesleğineee kafam karıştı kızzalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

aslında olabilir:jeyyar:
ama böyle bir uygulamayı herkesin kabul etmesi lazım...
sadece biizm dememizle olmaz canım...

anaaaaa kıs sakın öyle bişiy yapmayın nan yasakkelimebenim siz gibi onbin dokuz bin yirmibin repim yok nan:1no2: bide silerseniz minnacık kalırbenneyaptımki yarın gitcem tedaviye istanbula giremiycem nete geldiğimde replerim güccüldüyse senağlamasenağlama
siz yapmassınıs canım öyle bişiy dimi sizi gidi sizialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…