aslında olabilir:jeyyar:
ama böyle bir uygulamayı herkesin kabul etmesi lazım...
sadece biizm dememizle olmaz canım...
Asii nan ş,mdi gördümm eğitim durumuna ilköğretim yazmışsınn sanırım yanlışş.Müşavir yazıyorr mesleğineee kafam karıştı kızzalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anaaaaa kıs sakın öyle bişiy yapmayın nan yasakkelimebenim siz gibi onbin dokuz bin yirmibin repim yok nan:1no2: bide silerseniz minnacık kalırbenneyaptımki yarın gitcem tedaviye istanbula giremiycem nete geldiğimde replerim güccüldüyse senağlamasenağlama
siz yapmassınıs canım öyle bişiy dimi sizi gidi sizialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
anaaaaa kıs sakın öyle bişiy yapmayın nan yasakkelimebenim siz gibi onbin dokuz bin yirmibin repim yok nan:1no2: bide silerseniz minnacık kalırbenneyaptımki yarın gitcem tedaviye istanbula giremiycem nete geldiğimde replerim güccüldüyse senağlamasenağlama
siz yapmassınıs canım öyle bişiy dimi sizi gidi sizialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet ya hep merak etmisimdir bi kere denesem acaba kac silebiliyorum kimde denesem ki acep tuliny den yada caneylomdan olabilir
fadikcim valla öğlen uyandığım içi günaydın demeye utandım saat onikibuçukta yani
:roflol::roflol:
ilk sildiğim rep seninki olacak öğlen olmuş daha bir günaydın bile dememişsin:mymeka:
kaydirigubbakcemile3
şaka tabiki canım:1hug:
biz ancak veririz...silmeyiz yaniŞeniz
evet ya hep merak etmisimdir bi kere denesem acaba kac silebiliyorum kimde denesem ki acep tuliny den yada caneylomdan olabilir
bende deneyebilirsin canım...
şaka yapmıyorum...
bende çok merak ediyorum...
hem puanlarımızda bir birine yakın...
yani sen ne kadar silebiliyorsan bende aşağı yukarı o kadar silebilirim...
ben kk ye üye oldum olalı sadece 1 kişin puanını silmiştim...
ilk zamanlardı sadece 2 puan silebilmişimkaydirigubbakcemile3
hiç tanımadığım biriydi bir konuya yorum yapmış...
yorumuna karşı olduğum için yapmıştım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?