Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

bodrum bodrum .......
eğer orda hamiş kalırsam çocuğumun ismini bodrum koysam nasıl olur kaydirigubbakcemile3

didim de güzel gitmedim ama giden arkadaşlarım beğenmiş,tatilde relax olunca spermciklerde relax olup yumurtalara kur yapıyorlar delikafadulden

Gördüm artıkkkkk. Hem de hepsiniiiiiiiii. şakkıdı şakkıdı şakkıdı Canım çekmedi. Ya çekseydi. Burda kayseri ketesini nerde bulacaz? :sm_confused: :sm_confused: klava:

ozur olsun... ıclı kete dersen bulursunuz hemmm.
cunku ıclı kete dııye gecer...cokacimcoookcokacimcoook

çok ayıp bi insanın yüzüne o kadar gülünmez
çok ayıp
bilemedik nolmus nolmus yani :mymeka::mymeka:
hem erzurumlulrda öyle yapıyor bi kerem naniknanik

nıye vuruyon yaaa kucuck bebeye askolsun...
aglarım bak
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

fadıgım gorsellerden aradım kayserı ketesı dedım bbu cıktı karsımaaaaa
anamın ketelerınede benzıyor olunca hemn kendı ellerımle hazırladım sıze
naniknaniknaniknaniknaniknanik

bu arada rapunzelim iltifatın için teşekkür ediyorum,tombiş olunca daha güzeldim ama verdim kiloları bebiş için şimdi 56 kilo sıska bir şey oldum -tatlicadiarzu-

bengücüm
sizin spermler bu ay hiç bisi dinlemez görürsün
millet ıstanbul koyuyor
sende Bodrum koy nolcak be

bana kızmayın ama nur kaçaaaar
(behlül kaçar gibi oldu)
azıcık işim var her fırsatta girerim
öpüldünüz hepinis
ŞenizŞeniz

super bıryer..kocısını yanından hıc ayırt etmeeeeedelikafaduldendelikafadulden
bız turkbukune gıtmıstık..seda sayanın vıllasının yanıdaydı otelımızz.
kamera ordus vardıııı..

Bana çay yasak süt alayım ben de. Burda göremedim. Markete gidip alayım geleyim.

nevroma suttttt pastorıze hazırladım
koye gıdecektım ama bu daha saglıklı olur

[

kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler

bundan sonra gelmeyeneın kafasına domates atcam..
sonra sızlanıyoruz nıye kımse gelmıyor dıyeeeeee

sımdden dıyeyım yarın yokum...ama ben eltıme gozaydına gıdyorlarmısdaaa benıde cagırdıııı
kaynanamda cagırdı amam.ben eltıme gıdyorummm
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

:icecream: :icecream: :icecream:Sizlerin akıcı sohbetlerine ayak uyduramıyorum ben kızlar. Çünkü iş yerinde bağlantı çok kötü. :bbo: Mesaj yazmak için bir cevap sayfası açmak bile dakikalar sürüyo. Yazmak kolay ama sonrasında göndermek yine ayrı bir dert. Bir de sayfa görüntülenemiyor muhabbeyti yok mu. Saç baş yoldurur. Çok üzgünüm çoook

ne kaynana ne görümce ne elti,hepsini alıp bir çuvala koyacaksın sonra salla salla vur duvara sengözlerimebaksanab yani benim içimden geçen duygu ve düşünceler bu şekilde -tatlicadiarzu-
benimde yarın tüm gün kursum var

canım sen stres yapma,bebişde strese girmesin,yavaş yavaş olsun boşver canım benim Şeniz

kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler

gecmıs olsun tulınme..msnd de yokdu zaten bugun hıc..

biz voyage torba'ya gidiyosss torbada olcaz yani bodruma 10 dk uzaklıktaymış kaydirigubbakcemile2

evet bodrum merkeze yakın...
bız turkbukune gıttık.oda yarım saat felan suruyor merkeze..
ılgınc bır yerrr..ama denız muhtesemmmmm
bıkınılıler dısnda cıplaklar cok fazlaaa:jeyyar::jeyyar:
bodrum gecesıde zaten manyak bırsey....
ama havası carptı oranın sureklı uyumak ıstedımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akklında bulunsun hava carparsa uyumak ıstersınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…