sen her halınle guzelsındır..:1hug:
bodrumun tadını cıkar..ıkı yıl once ordaydımmm.....
sımdık dıdım dusunuyoz bakalım bızm ormantık spermler bır halt yapamazlarsa
şakkıdışakkıdışakkıdışakkıdı
buda cici hamisimiz sevcanin serefine olsun sekerlerrrr
yok cucum yok ben seni uzun zamandır görmüyorum yanılmıyorsamselam bitanemmmm,bende seni cok ösledimmmmŞeniz
Gördüm artıkkkkk. Hem de hepsiniiiiiiiii. şakkıdı şakkıdı şakkıdı Canım çekmedi. Ya çekseydi. Burda kayseri ketesini nerde bulacaz? :sm_confused: :sm_confused:klava:
çok ayıp bi insanın yüzüne o kadar gülünmez
çok ayıp
bilemedik nolmus nolmus yani :mymeka::mymeka:
hem erzurumlulrda öyle yapıyor bi kerem naniknanik
canım en son dün akşam girmiş...
bugün hiç gelmedi:sm_confused:
işi vardır belki....
rapuzel kız bizi kayseri ketesi diye kandırma bak nurcum erzurum ketesi diyor...
hanginizin dediği doğruCADIARZUkaydirigubbakcemile3
bengücüm
sizin spermler bu ay hiç bisi dinlemez görürsün
millet İstanbul koyuyor
sende Bodrum koy nolcak be
bodrum bodrum .......
eğer orda hamiş kalırsam çocuğumun ismini bodrum koysam nasıl olur kaydirigubbakcemile3
didim de güzel gitmedim ama giden arkadaşlarım beğenmiş,tatilde relax olunca spermciklerde relax olup yumurtalara kur yapıyorlar delikafadulden
Bana çay yasak süt alayım ben de. Burda göremedim. Markete gidip alayım geleyim.
kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler
bundan sonra gelmeyeneın kafasına domates atcam..
sonra sızlanıyoruz nıye kımse gelmıyor dıyeeeeee
sımdden dıyeyım yarın yokum...ama ben eltıme gozaydına gıdyorlarmısdaaa benıde cagırdıııı
kaynanamda cagırdı amam.ben eltıme gıdyorummm
kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
:icecream: :icecream: :icecream:Sizlerin akıcı sohbetlerine ayak uyduramıyorum ben kızlar. Çünkü iş yerinde bağlantı çok kötü. :bbo: Mesaj yazmak için bir cevap sayfası açmak bile dakikalar sürüyo. Yazmak kolay ama sonrasında göndermek yine ayrı bir dert. Bir de sayfa görüntülenemiyor muhabbeyti yok mu. Saç baş yoldurur. Çok üzgünüm çoook
kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler
biz voyage torba'ya gidiyosss torbada olcaz yani bodruma 10 dk uzaklıktaymış kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?