Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ya bende cok aciktim oyle guzel yiyecekleri gorunce karnim basladi zil calmaya,
o guzelim keteden sonra yaptigim yemek bile gu-ozumde yok, kendime krep yapacam isteyen varsa siparis alinir
ahhh canım bende karnımı doyurdum..
önce duysaydıp kaçırmazdım kreplericokacimcoook

:icecream: :icecream: Ben dondurma almayım boğazlar hastaa .COppicno istiyom benn :smiley-cool::içelim:

balım buyur canım ben yaptımŞeniz
afiyet olsun

ahhh canım bende karnımı doyurdum..
önce duysaydıp kaçırmazdım kreplericokacimcoook

balım buyur canım ben yaptımŞeniz
afiyet olsun

Fadikom canım sağolasınnnnnnnnnnŞeniz
Sendee Buyurr gel benim ballıçörekli kafeteryama hadii bekliyommm

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kiz bal nerdende buluyon yafu bu resimcikleriiiiiiii
bu arada biraz daha iyimiisn birde yola cikican duzelmeye bak sonra rezil olursun ucakta patates kaynatta ye canim

bende istiyorum bu güzel mamalardan kızlar

asiim özendiriyolar bizi çok da acıktımcokacimcoook

ne istiyorsun canımŞeniz
söyle hemen yaparım:asigim:

Fadikom canım sağolasınnnnnnnnnnŞeniz
Sendee Buyurr gel benim ballıçörekli kafeteryama hadii bekliyommm

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

geldim canım
ama benim adet zamanım değilkaydirigubbakcemile3
aslında bende adet olduktan sonra çok şey denemek istiyorum ama adeti memlekette olacağım
orda birşey yapamam ki
kendi evimiz yok orda...aynı evde eltimler görümcem ve kayınpederimle kalacağız
ama ben bir ayı dah aboş geçirmek istemiyorumÇok üzgünüm çoook

valla kizlar ozendiriyosunuz((
fadikcim ben sana yinede bi krep sarayim
afiyet olsun sekerimkaydirigubbakcemile3

valla kizlar ozendiriyosunuz((
fadikcim ben sana yinede bi krep sarayim
afiyet olsun sekerimkaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden
ben bunu tokta yerimcokacimcoookalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sağol canımŞeniz

kiz bal nerdende buluyon yafu bu resimcikleriiiiiiii
bu arada biraz daha iyimiisn birde yola cikican duzelmeye bak sonra rezil olursun ucakta patates kaynatta ye canim
Canımm ishal gitti :)karın ağrım hafif var ama sanırım gaz sancısı yada yumoşlar baskı yapıyoo inşallahh söylediğin gibi ohss değildir :)karnım şiş değill :)Ula delü karı patatess ehuehuehu:roflol::roflol:
balkafa dönüyor musun sen artık bursa dan

:çok üzgünüm:Evettt nurum çarşamba evimeyim allah izin ederse ...Bavula baktıkça ağlıyorum :'( yanlızlık evinee dönüyorum yine

canim delum ishal isen cok iyi geliyorda patates o yuzden seyettirmistim ama ohss degilsin emin ol karnin davul olurdu

:roflol:
canim delum ishal isen cok iyi geliyorda patates o yuzden seyettirmistim ama ohss degilsin emin ol karnin davul olurdu

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Delüm yaa dün delü gibi dr arattım kocişee :)oda ilacı kessin demişş.Ama ben devam ediyorum içmeye çokk deliyim yemin ediyorum :)dr da gülücek halime.Ne yapaım dayanıcak benim gibi EVHAMLI hastayasırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:

ya zaten senin cizelgedeki bebege bayiliyorum insallah oyle bi oglun olur tabii birazda yaramaz olsun mahalleden sikayet etsinler cami kirdilar diye
allah gonlune gore versin canim...
benim için hiç onemi yok, hatta hamile kalirsam doguma kadar ogrenmek istemiyorum

senin adin bayan evham olsun bence

kizlar az sonra ignemi yapicam ya tirsmaya basladim ilk ignem ya anammmmmm stres oldum bak ama kendi kendime teselli veriyorum hic onemli degil olum yok ki ucunda azicik aciycak bebisim icin herseye degerrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…