ahhh canım bende karnımı doyurdum..ya bende cok aciktim oyle guzel yiyecekleri gorunce karnim basladi zil calmaya,
o guzelim keteden sonra yaptigim yemek bile gu-ozumde yok, kendime krep yapacam isteyen varsa siparis alinir
:icecream: :icecream: Ben dondurma almayım boğazlar hastaa .COppicno istiyom benn :smiley-cool::içelim:
bende istiyorum bu güzel mamalardan kızlar
asiim özendiriyolar bizi çok da acıktımcokacimcoook
Fadikom canım sağolasınnnnnnnnnnŞeniz
Sendee Buyurr gel benim ballıçörekli kafeteryama hadii bekliyommm
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
valla kizlar ozendiriyosunuz((
fadikcim ben sana yinede bi krep sarayim
afiyet olsun sekerimkaydirigubbakcemile3
Canımm ishal gitti :)karın ağrım hafif var ama sanırım gaz sancısı yada yumoşlar baskı yapıyoo inşallahh söylediğin gibi ohss değildir :)karnım şiş değill :)Ula delü karı patatess ehuehuehu:roflol::roflol:kiz bal nerdende buluyon yafu bu resimcikleriiiiiiii
bu arada biraz daha iyimiisn birde yola cikican duzelmeye bak sonra rezil olursun ucakta patates kaynatta ye canim
balkafa dönüyor musun sen artık bursa dan
canim delum ishal isen cok iyi geliyorda patates o yuzden seyettirmistim ama ohss degilsin emin ol karnin davul olurdu
senin oglun olunca(insallah en yakin zamanda) sana boyle der artik:))
:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Delüm yaa dün delü gibi dr arattım kocişee :)oda ilacı kessin demişş.Ama ben devam ediyorum içmeye çokk deliyim yemin ediyorum :)dr da gülücek halime.Ne yapaım dayanıcak benim gibi EVHAMLI hastayasırnaşık şey sırnaşık şey :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?