sen zahmet etme nevrocum
nevroma suttttt pastorıze hazırladım
koye gıdecektım ama bu daha saglıklı olur
kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler
:icecream: :icecream: :icecream:Sizlerin akıcı sohbetlerine ayak uyduramıyorum ben kızlar. Çünkü iş yerinde bağlantı çok kötü. :bbo: Mesaj yazmak için bir cevap sayfası açmak bile dakikalar sürüyo. Yazmak kolay ama sonrasında göndermek yine ayrı bir dert. Bir de sayfa görüntülenemiyor muhabbeyti yok mu. Saç baş yoldurur. Çok üzgünüm çoook
gecmıs olsun tulınme..msnd de yokdu zaten bugun hıc..
evet bodrum merkeze yakın...
bız turkbukune gıttık.oda yarım saat felan suruyor merkeze..
ılgınc bır yerrr..ama denız muhtesemmmmm
bıkınılıler dısnda cıplaklar cok fazlaaa:jeyyar::jeyyar:
bodrum gecesıde zaten manyak bırsey....
ama havası carptı oranın sureklı uyumak ıstedımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akklında bulunsun hava carparsa uyumak ıstersınkaydirigubbakcemile3
canım sen stres yapma,bebişde strese girmesin,yavaş yavaş olsun boşver canım benim Şeniz
Haklısın canım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Karnım çok acıktı. Sanırım ondan gerildimmm. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Ben obur oldum artık. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
çok geçmiş olsun tülünümize:çok üzgünüm:kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler
:icecream: :icecream: :icecream:Sizlerin akıcı sohbetlerine ayak uyduramıyorum ben kızlar. Çünkü iş yerinde bağlantı çok kötü. :bbo: Mesaj yazmak için bir cevap sayfası açmak bile dakikalar sürüyo. Yazmak kolay ama sonrasında göndermek yine ayrı bir dert. Bir de sayfa görüntülenemiyor muhabbeyti yok mu. Saç baş yoldurur. Çok üzgünüm çoook
ohh ohh maşallah sen git annene:mymeka:nevrom sters yapma..bebek sureklı aglarmıs doguncaaasenağlamasenağlama
kenıdnı dusnnn benceee
bu arad kızlar benden bu kadr artık cıkayım anama gıdecm yemege4 cagıryor.sımdık yemek ısımı vercem kızacaksınız bana
herkesı opuyorum..aymesım buraya yumuruk havayaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
herkesı opuyorum ona gore gelmeyene domates atcammmm
Haklısın canım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Karnım çok acıktı. Sanırım ondan gerildimmm. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Ben obur oldum artık. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
bal hanum
bugünün ev sahibesi rapunzel hanım gitti
bi zahmet cappucinonu kendin yapıver
Ah baluuuuuum
kıyamam sende mi hastasın
üfff
noluyor ya
gecmiş olsun o zaman ben sana ıhlamur vereyiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?