Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

sen zahmet etme nevrocum

nevroma suttttt pastorıze hazırladım
koye gıdecektım ama bu daha saglıklı olur

Harikaaaaaaaaa. delikafadulden delikafadulden delikafadulden Çok sağolun kızlar. Zaten bakkalda da bulamamıştım. :içelim:

kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. a.s. a.s. a.s.

nevrom sters yapma..bebek sureklı aglarmıs doguncaaasenağlamasenağlama
kenıdnı dusnnn benceee

bu arad kızlar benden bu kadr artık cıkayım anama gıdecm yemege4 cagıryor.sımdık yemek ısımı vercem kızacaksınız bana
herkesı opuyorum..aymesım buraya yumuruk havayaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
herkesı opuyorum ona gore gelmeyene domates atcammmm

demek çıplaklar çok fazla delikafadulden o zaman ben kocişi odadan dışarı çıkarmayayım kaydirigubbakcemile3 :jeyyar: boş vakitleri değerlendiririz bizde kaydirigubbakcemile3

canım sen stres yapma,bebişde strese girmesin,yavaş yavaş olsun boşver canım benim Şeniz

Haklısın canım. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Karnım çok acıktı. Sanırım ondan gerildimmm. cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook Ben obur oldum artık. kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

ne de olsa artık 2 kişisin, eskilerin dediği gibi 2 canlısın artık o yüzden hemen bir şeyler ye aç bırakma kendini :lepi:

şekerler malesef bende çıkmak zorundayım,akşam için bir şeyler hazırlayayım,alt kattaki yaşlı teyzemiz ve eşi gelecek,eşim geldi ya gözünaydına geliyorlar sağolsunlar,hafta sonuda kalabalıktık,hepinizi öpüyorum,tülinycim tekrar geçmiş olsun bitanem a.s.

kizlar tülin ateslenmis dün aksam,hastaymis yatiyormus..pc yi bile acamadim yatiyorum diyor:çok üzgünüm:
yazlikta kapti sanirim..haber vereyim dedim sekerler
çok geçmiş olsun tülünümize:çok üzgünüm:

ahh bu bağlantıyıklava:klava:

ohh ohh maşallah sen git annene:mymeka:
biz ne yiyeceğiz:mymeka:
resimleri ekledin bizi iyice iştahlandırdın...şimdide annene kaç:mymeka:kaydirigubbakcemile3
bende gidip yiyecek birşeyler hazırlayayım

bende çok acıktımcokacimcoook
ben şimdilik çıkıyorum
yemek yemem lazımcokacimcoook

ya bende cok aciktim oyle guzel yiyecekleri gorunce karnim basladi zil calmaya,
o guzelim keteden sonra yaptigim yemek bile gu-ozumde yok, kendime krep yapacam isteyen varsa siparis alinir

:icecream: :icecream: Ben dondurma almayım boğazlar hastaa .COppicno istiyom benn :smiley-cool::içelim:

anam yine yazmışlar bi sürü
Tüline üzüldüm
ilk deniz kaçamagı çarpar genelde insanı
kıyamam ona ben geçmiş olsun

Ah baluuuuuum
kıyamam sende mi hastasın
üfff
noluyor ya
gecmiş olsun o zaman ben sana ıhlamur vereyiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…