Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

günaydınlar fıstıklar... herkes iyi mi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

günaydin fistigimmmŞeniz
sen nerelerdesin uykucuuuu,anca tesrif edebildinnaniknanik

geceleri geç yatarsam sabahta geç kalkarım tebi... bi düzen tutturamadık.. 2 den önce yatağa giremiyoruz yaa.. böyle gidiyor artık... salla... :sm_cool::sm_cool:

sırnaşık şeydelikafadulden:dance:a.s:sm_cool:

sünnetçi geldi hanımmmm... var mı oğlu sünnet olacak... getirsin sünnetçi varken.. :roflol::roflol::roflol:

günaydın şekerlera.s.
demek bu ayın hayvanı maymunkaydirigubbakcemile3
ama bu maymunlar çok terbiyesiz anacım
ben bak onlara önce düğün yaptım:roflol:
öğle her önüne gelenle olumu hiç:dilcikar::roflol:

zambakcimmm ayyy hadi beraber safak sayalimdelikafadulden
benim 5günüm kaldii:1rolleyes:
seninde insallah yumoslar süperdir..oh oh nisanda hamis patlamasi yasicassss:Saruboceq:

cucum benimde 6 nisan şafağa ortağım diyecem ama bu ay pek ümit yok genelde kocişle kardeş,kardeş uyuduk da -tatlicadiarzu-
birde dün gece birkaç damla kan geldi bu ne iştir anlamadım :bbo:

bende geldümmmmmmmm uzun zamandir geyike girmiyodum baya cosmus burdaki kizkardaslar

sünnetçi geldi hanımmmm... var mı oğlu sünnet olacak... getirsin sünnetçi varken.. :roflol::roflol::roflol:

göç var anlaşılan.. :roflol::roflol:

bakın bir benzerlik daha onlarda bebeklerinin altını bağlıyormuş.. :roflol::roflol::roflol:
http://www.resimland.com/data/media/388/maymun-resimleri.jpg

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…