Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadiğim evlendirmekle iyi yapmışsın ama bunlar pek evliliğe önem vermiyorlar.. nerde akşam orda sabah her geçeni parmaklıyorlar .. :roflol::roflol::roflol:

bebişim coşup kayboluyorlar ama yaa... Çok üzgünüm çoook:dilcikar:

evet canım ya çok sapık bunlar....
hele bide şu resme baksana:1shok:

:roflol::roflol::roflol:

cucum benimde 6 nisan şafağa ortağım diyecem ama bu ay pek ümit yok genelde kocişle kardeş,kardeş uyuduk da -tatlicadiarzu-
birde dün gece birkaç damla kan geldi bu ne iştir anlamadım :bbo:

kkiz burda bas bas bagirdik,mart ayinda degerlendirin diye aaa,hicmi dinlemedin bizikaydirigubbakcemile3
hemen olagan cevabi vereyim,yerlesme kanamasimi acep:lepi:

kkiz burda bas bas bagirdik,mart ayinda degerlendirin diye aaa,hicmi dinlemedin bizikaydirigubbakcemile3
hemen olagan cevabi vereyim,yerlesme kanamasimi acep:lepi:

nasil oldun ciciim yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

cucum benimde 6 nisan şafağa ortağım diyecem ama bu ay pek ümit yok genelde kocişle kardeş,kardeş uyuduk da -tatlicadiarzu-
birde dün gece birkaç damla kan geldi bu ne iştir anlamadım :bbo:

nasil oldun ciciim yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben yerimseniben

iyiyim canim...son 5 günün tadini cikariyorum ama patliyorum artik oturmaktan ya...
sonuc bi ciksin,ona göre artik güsel planlarim varrrrhihoyyyt

zaten sevmezdim maymunları
eyice insan gibi göründüler gözüe
ıyyyyhhhhhhh
rüyama gircek ya
korkarsam tülincim sakinleştircenmi beni
hıııı
gelcen mi yanıma
hıııı

fadik anam şimdi gördüm
sende bu maymunişinin içindesin
o pehlivanlar napıyo öyle

yeni yetişen bir delikanlı her dügüne gittiginde emsallerinin içinde yarı şaka yarı ciddi ben bir evlenirsem gece üç gündüz iki dizecegim diyormuş gel olmuş git olmuş bizimki evlenmiş.
ama sözünü yemiyormuş.
gece üç gündüz iki devam ediyormuş
derken kızın annesine el öpmeye gitmişler
gitmişler gitmesine ama fırsat bulamıyormuş yapmaya derken
kayınbabası kahveye gitmiş kaynanası komşusuna gitmiş bizimkiler yalnız kalmış hemen damat atlamış o işi yapmaya gelin kız dur bakalım olurmu hiç.
ne oldu demiş damat? burası bizim evimiz ayıp olur.
ulan a..na koydugumun karısı bizim ev genelevimiydi

Bir cumartesi sabahi.. Iki genc kadin golf oynuyorlar. Sarisin olani topu dikmis.. Sopayi oyle bir savurmus ki.. Top havada kursun gibi ucmus, obur delikte golf oynayan bir erkege o hizla carpmis.. Kadinlar dehset icinde, erkegin iki elini bacaklarinin arasinda kelepceleyip iki buklum kaldigini gormusler.
Sarisin hizla oraya kosmus ve ozur dilemeye baslamis..
"Lutfen izin verin size yardim edeyim.. Ben bir fizik tedavi uzmaniyim ve eger izin verirseniz cektiginiz aciyi azaltabilecegimi biliyorum."
"Yooo.. Yooo.. Gerek yok" diye inler gibi konusmus adam, elleri hala bacaklarinin arasinda kelepceli.. "Onemli degil.. Birkac dakika icinde duzelirim merak etmeyin.."
Sarisin israr etmis.. Oyle israr etmis ki adam "Peki" demis sonunda..
Kadin cok yumusak hareketlerle adamin ellerini birbirinden ayirip iki yana sarkitmis once. Sonra adami cimlere uzatmis. Pantolonun kemerini gevsetmis.. Elini iceri sokmus ve masaj yapmaya baslamis..
Biraz sonra sormus..
"Simdi nasil hissediyorsunuz kendinizi.."
"Harika" demis adam.. "Harika hissediyorum.. Ama bas parmagim hala fena halde zonkluyor!.."

Adamın biri iş gezisi için Danimarka'ya gitmiş. ışlerini hallettikten sonra akşam barda bir kadeh içip odasına çıkmış.

Tam uyumaya hazırlanırken kapı çalınmış, karşısına dünya güzeli bir hatun çıkmış. Adam tam yanlış odaya geldiğini söylemeye çalışırken kadın parmağını onun dudağına dayayarak susturmus.

- Buraya senin için geldim.

Kadınla sabaha kadar sevittikten sonra yorgun ama mutlu bir şekilde aşağı inip resepsiyona uğramış.

- Benim borcum ne kadar?

Katip gülümseyerek cevaplamış.

- Borcunuz ödendi efendim. Buyrun, bu da bizim hediyemiz" diyerek bir zarf uzatmış.

Adam zarfı açtığında içinde 10 000 dolar ara olduğunu görmüş.

Yanlışlık olduğunu söylese de hiç bir yanlışlık olmadığını söyleyerek kendisini alana kadar uğurlamışlar. Adam Türkiye'ye geldiğinde bunu bütün arkadaşlarına anlatmış ama kimseyi inandıramamış.

Adamın anlattıklarından birinin yolu Danimarka'ya düsünce ne olur ne olmaz diye oteli denemeye karar vermiş.

Aksam gelip odaya çıkmış. Bu sefer inanılmaz güzellikte bir kumral gelmis.

Onunla sabaha kadar sevismisler. Adam arkadaşının yaptığı gibi aşağı inerek hesabı sormuş. Kendisine bir zarf vermişler. Adam zarfı açtığında içinde 5000 dolar olduğunu görmüş.

Gülümseyerek sormuş.

- Neden bana beşbin dolar? Burada kalan başka bir Türk arkadaşıma 10 000 dolar vermissiniz.

Katip biraz dütündükten sonra hatırlamış...

- Haaaa, o arkadaşınız. Ama onunki birinci kanalda yayınlanmıştı.

tülinimm ya
kız şu maymunlarrıı koyup durmayınn artıkkk
cucumun bebişi tuttuysa
kızcagız hergün burada onlara bakmaktan bebişi kıllımı kıllı olur mazallahhh:roflol::roflol:

zaten sevmezdim maymunları
eyice insan gibi göründüler gözüe
ıyyyyhhhhhhh
rüyama gircek ya
korkarsam tülincim sakinleştircenmi beni
hıııı
gelcen mi yanıma
hıııı

korkma sen korkma.. ben seni avuturum yavrummm... Şeniz delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tülinimm ya
kız şu maymunlarrıı koyup durmayınn artıkkk
cucumun bebişi tuttuysa
kızcagız hergün burada onlara bakmaktan bebişi kıllımı kıllı olur mazallahhh:roflol::roflol:

bişey olmaz zambakım.. olsun hele bi bakmaz o mamunlara.. Şeniz

benim adet geldi.. herkesin erken geliyor benimki de geride kalmak istemedi anlaşılan.. cumaya bekliyordum halbuki neyse gelsin gelsin önümüzdeki maçlara bakalım bizde.. :jeyyar::jeyyar::jeyyar:delikafaduldendelikafadulden

kızz mart ayında kedilerle ugraşmaktan çalışmaya pek fırsat bulamadın galiba delikafadulden
bu ayda iyice çalışta sonuçç güzell olsunn fazla kendini verme maymunlaraaa:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…