Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Benim de dün geldi. Ama bekliyodum zaten çalışamamıştık. Umudum mayıs ayına inşallah. Bir terslik olmazsa tedaviye başlayacağız...

kızz mart ayında kedilerle ugraşmaktan çalışmaya pek fırsat bulamadın galiba delikafadulden
bu ayda iyice çalışta sonuçç güzell olsunn fazla kendini verme maymunlaraaa:roflol::roflol:

hsg yüzünden kaynadı yumoşlarım gitti yavrucuklarım napim.. bu ay inş diyelim çalışalım hadi bakalım görecez sonucu ne olacak... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tuğba hayırlısı olsun canım.. klomen mi kullancan..

kız hadi bakalımm buay çokk çalışşşşkaydirigubbakcemile:jeyyar::jeyyar:
tugba elituydu dimii:uhm:

canım şimdilik bir bilgim yok. 1 mayıstan sonra inşallah eşimin iş yoğunluğu azalacak. Ondan sonra microya başlayacağız inşallah.

kız hadi bakalımm buay çokk çalışşşşkaydirigubbakcemile:jeyyar::jeyyar:
tugba elituydu dimii:uhm:

evet canım. benimm

çalışacam tabi kociş dünden hevesli zaten.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:jeyyar::jeyyar: evet canım elitu..

ozaman kırmızılarr gidince senii busattlerde burada görmiycemm tamammmıı ona göreklava:klava:
ayrıca tavana çivi çaktırda ayaklarını iple baglaadelikafadulden
valla ben buişi düşünmüyor degilimm ama kociş yapmıyoo yaaa:mymeka:

hayırlısı olsun canım.. inş emeklerinin karşılığını içi bebiş dolu koca bi göbüş olarak alırsın..

ben yine gelirim ki gelirim ki hehehehehehe kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim tavanda çivi var kiracı bebeği için beşik kurmuştu.. ne o öyle de idam mahkumu gibi asılı.. ne kadar durabiliriz ki asılı canım sende.. ayağımız morarcak bi de aman aman.. :1shok::1shok: ben mıçımı koltuğun kenarına dayıyorum belime de yastık o şekilde ne kadar durabilirsem duruyorum valla..

Allah yardımcımız olsun. Denemediğim yol kalmadı benim de bugüne kadar ama hayırlısı işte.

kızıım idamm mahkumunu ayagındanmı asıyorlarrr:roflol::roflol:
e senin yöntemde iyi dene bakalımmm
inşallah halaylarını çekerizz canımmm:teytey::teytey:

Allah yardımcımız olsun. Denemediğim yol kalmadı benim de bugüne kadar ama hayırlısı işte.

kızıım idamm mahkumunu ayagındanmı asıyorlarrr:roflol::roflol:
e senin yöntemde iyi dene bakalımmm
inşallah halaylarını çekerizz canımmm:teytey::teytey:

o da asılı kalmak değil mi canım alla alla.. Çok üzgünüm çoook

hepimiz için hakkımızda hayırlı olanı versin rabbim.. hepimize hayırlı sağlıklı bebişler versin rabbim inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:
güle güle tuğbacım.. senağlamasenağlama ineklerede çok güldüm haa.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

güle güle tuğbacım.. senağlamasenağlama ineklerede çok güldüm haa.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler canım. Ben de az önce maymun muaymun dedikçe siz, tamamını okuyamadım geçmişin ama maymunlara baktım, koptum resmenkaydirigubbakcemile3 hadi canım ben kaçtımm muck

kkiz burda bas bas bagirdik,mart ayinda degerlendirin diye aaa,hicmi dinlemedin bizikaydirigubbakcemile3
hemen olagan cevabi vereyim,yerlesme kanamasimi acep:lepi:
ivet biliyorum cucum da ama ama bizim cenazemiz vardı bu ay tam mübarek günlerime denk geldi ne yapalım hayırlısı böyleymiş :çok üzgünüm:
iyiyim canim...son 5 günün tadini cikariyorum ama patliyorum artik oturmaktan ya...
sonuc bi ciksin,ona göre artik güsel planlarim varrrrhihoyyyt

Son düzenleme:
fadik bu maymunlar ne böyle ya

fadik anam şimdi gördüm
sende bu maymunişinin içindesin
o pehlivanlar napıyo öyle
yanlış anlama canım onlar zaten güleş yapıyorlaar:roflol:

fadikte gitmiş
kaldım mı ben bu sapık maymunlarla baş başa:a015::a015:
canım görmemişim seni...görsem gidermiydimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…