Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

fadigimm nasılsınnn ne yapıyosunn kızzz
neyaptın o siteye üye olmaya karar verdinmi???

canım o soruyu soran arkadaş sağolsun bana özel mesaj atmış...benim mesajı okumuşta...
sitenin bir kaç hastaneyle bağlantısı varmış...bu arkadaş istanbul da bir hastaneden rahim filmi-sperm testi-smer-utrason istemişler ve hiç birine para beşkuruş ödememişler...
ama ssk an olması lazım galiba...
haa birde bu arkadaş üye olurken sadece ismiyle alkalı yerleri yazmış...bende şimdi sadece ismimi birde mail adresimi yazdım üyeliğimi kabul etti...ama daha sitede arştırma yapmadım...
canım istediğinde oranın adresini msn ne ekleyerek yetkilerle bizzat görüşme yapabiliyormuşsun...
ama bu sitenin ve bu hastanelerin bu işte ne karı var bende anlamadım:sm_confused:
istersen sende bir arştırabilirsin...

semihacımm canımm annenler güle güle otursunlarr evlerinde
ayrıca ovulasyon testi işe yarar
güzell haberlerini alırızzz :Saruboceq::Saruboceq:

bitanem inşalalh işe yarar bu testler...
zaten almışsın...birde bunlarla dene bakalım...

canım benimm neyse sen araştır burada bizimle paylaşırsınnna.s.a.s.

bahsettiğiniz yer Çider in sitesimi
ben üyeyim
zambak canım bu testler strip şeklinde idar ile bakılıyo mesela adetin in oluşuna göre tahmini 12. gün den itibaren hergün aynı saatte yapmaya başlıyosun
iki çizgide net çıktığı zaman oda diyelim 15. günde çıktı
yumurtladın demek hemen ogün veya bir iki gün bebk çalışması yapıyosun
yani yumurtlama gününü bilerek yapmış oluyosun
işte böyle
ben daha kullanmadım bakalım
deneyimlerimi paylaşırım Allahın izniyle

canımm çatladıgı zamanı göstermez dimi

tulinn
kız dünn kafamdan arıı soktuu:roflol:
bugün olduummu koca kafalı şiştiki neşişti-tatlicadiarzu-
sanki bitlenmiş gibi kaşınıyorr ara araa-tatlicadiarzu-
birde zonkluyorrrr-tatlicadiarzu-
yanii çıkışş yapıp gidersemm kızma tamammıkaydirigubbakcemile3

anaaa :1shok: sokacak başka yer mi kalmamış.. güneş yüzünü gösterdi diye hemen çıkmışlar mı piyasaya.. geçmiş olsun canım..

İğne deride kalmışsa hemen çıkarılmalıdır. Sokma yerine amonyak, tentürdiyot, potas­yum permanganat eriyiği sürmek iyi gelir.

böyle yazıyor canım.. iğne kalmamıştır inş.. kızmam kızmam dinlen sen.. Şeniz

canım bizim arılarımızz varr
dün eşimle bakmaya gitmiştik saçımın içine bir girdii ben kocişin yanına koşturana kadar o işini halletti bileee -tatlicadiarzu-
alıştım ben sokmasına ama bu sefer kafamı bulduu :roflol::roflol:
canım ignesini saç arasında bulup çıkarmam imkansız am buz falan koydum 2güne geçer galiba

anladım canım tekrar geçmiş olsun.. bize bal gönderirsin artık.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar size.. gidim duşumu alayım da yarın sabah doktora gidicem.. başlayayım bende ilaç kullanmaya.. ne yapıcak ne vericek hiç bilmiyorum.. öptüm sizi...

çok geçmiş olsun canımŞeniz
demek bula bula kafanı buldu:teselli:Şeniz

smhsmh canım çider derken anlayamadım...sitenin adı bebeközlemi

kızlar ben biraz editörle sohbet ettim...
ismi cem budak mış...
şimdilik istanbul -ankara-izmir-ve yanlış hatırlamıyorsam malatyada anlaşmaları varmış...
sitenin üyelerine ilk görüşme,muayene ve gereken bütün tetestler filimler tamamen ücretsizmiş...
üye olmak için bütün sorulan soruları cevaplamak gerekmiyormuş...o soruları ücretsiz tüp bebek çekilişine katılmak için şartmış...
diğer tedavilerde üyelere belirli indirimler yapılıyormuş..biizm burdaki hastane "Özel Hospitalium Tüp Bebek Merkezi "şimdi bakdımda çok lüks bir hastane galiba
bazı indirimleri sordum...
aşılama 800 milyonken üyelere 600...
tüp bebek 3750 iken üyelere 3250 imiş...
ilaçlar hariç ama ilaçlarada indirim yapıyorlarmış...
ilaçlar 1000 veye 1250 yi geçmez dedi...
ilk randövüyü kendileri alıyormuş...
öylesine araştırdım...ama bakalım eşimle bir konuşayımda...tüp bebek falan değilde belki eşimle muayeneye gideriz...oda belki...biraz düşüneyim CADIARZU

günaydinnnnn,hayirli cumalarrrrhihoyyyt
zambakim gecmis olsun...korkulu rüyam arilar demek seni soktular hainler...
gecmis olsun canimcimmmm

canımm çatladıgı zamanı göstermez dimi
o konuda bilgim yok sadece yumurtladığın zamanı anlıyosun
geçmiş olsun arıda bula bula kafanı buldu demek:mymeka:

çok geçmiş olsun canımŞeniz
demek bula bula kafanı buldu:teselli:Şeniz

smhsmh canım çider derken anlayamadım...sitenin adı bebeközlemi
site adresi vermek yasak o yzden aleni yazamadın canım
ama google amcaya çocuk istiyorum yaz çıkar ora

hımmmmmmm du bide ben bakayımCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…