• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

....Ani bir telefon çalar ve arkadaşın ayağı kırılmış hastaneye kaldırmışlar;hemen arkadaşı ziyarete gittim,yanına vardığımda arkadaş durmadan gülüyor ve babası bu duruma sinirlenip ona bağrıyordu..
Kahka atan arkadaşım bir an durup bana 10 dk. müsade edinde doya doya güleyim der ve biz dışarı çıkarır, 10dk. sonra döneriz.
Arkadaşım anlatmaya başlar...
-Abiciğim sabah okula gitmek için evden çıkmıştım,sonra ayakkabıma küçük bir taş girmiş beni rahatsız ediyordu.Bende ayağımı sallayarak ayakkabımdaki taşın çıkmasını sağlamaya çalışıyordum.Bir müddet taşı hissetmiyor 5-6 adım sonra tekrar taşı hissetmeye başlıyordum.Bende buna bir son vermek için elektrik direğinden tutup ayağımı var gücümle sallamaya başladım, orada bulunan çöpçü..
-Vaayy anaaa adamı elektrik çarpıyor diyerek bana elindeki süpürgeyle vurdu ve ben havada uçarak yere çakıldım...

Genç deve annesine sormuş:
-Anne niye bizim ayaklarımız bu kadar büyük? Anne cevap vermiş:
-Çölde kuma batmamak için.Genç deve tekrar sormuş:
-Peki kirpiklerimiz niye bu kadar gür.Anne tekrar cevap vermiş:
-Çölde kum fırtınalarında kum kaçmasın diye.Merakı yatışmamış olan genç deve bir soru daha sormuş:
-Bizim niye hörgüçlerimiz var.Anne deve sabırla yanıtlamış:
-Çölde çok uzun süre susuz idare edebilmek için suyu hörgüçlerimizde depolarız.Sonunda dayanamayan genç deve sormuş:
-Peki biz Ankara Devlet Hayvanat Bahçesinde ne halt yiyoruz

canların biraz gülümsetmek istedim sizleri innşş başarmışımdır alkisalkisalkis alkisalkisalkisalkisalkisalkis

120 filmini izledim
çok fenayım
ağlamaktan başım ağrıdı
üstüne Fadiğin mesajı perişan etti içimi eşimde yok yalnızım
iyice daraldım

5 yıl önce bir anneler günüydü düğünüm...
anneme verdiğim en acı hediye bu olsa gerek....
tek başına bıraktım anneciğimi...

biz hiç evlilik yıldömümüzü kutlamadık...
ilk senesi 9 mayıs 2005
ilk bebbeğim göz nurum beni bırakıp gideli daha 2 gün olmuştu...
evlilik yıldönümümüz bile aklımıza gelmedi...
aslında geldide........................

günlerden 7 mayıs 2007 anneler günü...
benim 3. bebişim bu sefer karnımda...
ama hiç içimde anneler gününü kutlayacak bir hevesim yok....
sanki biliyorum anne olamıyacağımı...
2 gün sonra günlerden 9 mayıs 3. evlilik yıl dönümümüz...
bebişim beni terketti....
en acı hediye bu olsa gerek....

günlerden 9 mayıs 2009 beşinci evlilik yıl dönümümüz....
geriye bakdığımda kutlayacak hiç birşey göremiyorum...
evlilik yıl dönü diyince içim acıyo...

yarınsa anneler günü.......................................
noktaların yerine yazacak çok şey var
ama gözümde yaş kalmadı çok başım ağrıyor...

senağlamasenağlamasenağlama
senağlama
bitanemsin fadiğim canım arkadaşım benim:asigim:
yaşanılanlar kötü anılar kötü tecrübeler:çok üzgünüm:
ama ben inanıyorumki bundan sonraki anneler günlerini evin şen şakrak geçireceksin
dualarımdasın bitanem:Saruboceq:
ağlama ne olur
sil gözyaşlarını:teselli:
çok seviyorum ben sizleri dualarımdasınız:Saruboceq:
rabbim öyle büyükki fadik o kulunun üzülmesini istemez
sen bu acı tecrübeleri yaşadıysan eminim hayırlısı buydu böyle olması gerekiyodu
şimdi güzel günlere yelken açma zamanı Allahın izniyle
herşey gönlünce olsun tatlım

canlarım güzel dilekleriniz için çok sağolun....
kusura bakmayın sizide üzdüm..
ama çok daralmıştım birileriyle paylaşmak istedim...
biliyorumki benden daha kötü durumdaki arkadaşlarda var...
ben isyan etmiyorum...
sadece biraz daralmıştım...
merak etmeyin bir kaç güne toparlanırım
rabbim hepimize kısa zaman da bebişlerimizi gönderir inşallah
hamile arkadaşlarımız da sağlıcakla kucaklarına alırlar inşallah....
rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
sizleri çok seviyorumŞeniz

120 filmini izledim
çok fenayım
ağlamaktan başım ağrıdı
üstüne Fadiğin mesajı perişan etti içimi eşimde yok yalnızım
iyice daraldım
özür dilerim canım:çok üzgünüm:
senide üzdüm....
120 filmi ni geçen bede izleyecektim
ama filmi izleyenlerin yorumlarını okuyunca vazgeçmiştim...
ben çok etkileniyiorm bu tür filimlerden....

senağlama
bitanemsin fadiğim canım arkadaşım benim:asigim:
yaşanılanlar kötü anılar kötü tecrübeler:çok üzgünüm:
ama ben inanıyorumki bundan sonraki anneler günlerini evin şen şakrak geçireceksin
dualarımdasın bitanem:Saruboceq:
ağlama ne olur
sil gözyaşlarını:teselli:
çok seviyorum ben sizleri dualarımdasınız:Saruboceq:
rabbim öyle büyükki fadik o kulunun üzülmesini istemez
sen bu acı tecrübeleri yaşadıysan eminim hayırlısı buydu böyle olması gerekiyodu
şimdi güzel günlere yelken açma zamanı Allahın izniyle
herşey gönlünce olsun tatlım

çok sağol bitanem....
allah büyük tabiki bizimde güzel günlerimiz olacak....

dualarım seninle canım
rabbim sana bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Doğmamış Bebeğime,
Biliyorum doğmamış bebeğe mektup yazılmaz. Biliyorum ya doğmamış bebeğe don dikilmezmiş. Ama dayanamadım bebeğim, afişleri gördüm şehrin her yanında. "Anneden çocuğuna mektup" diyorlar, Anneler gününü kutlayacaklar. Bebeği olan annelerin yazacak çok şeyi vardır, muhakkak. Ama benimde bebeğim, benim de yazacak çok özlemim var.

Anneler bir bilseler, aslında her ay vücutlarında gerçekleşen o muhteşem döngüyü. Muhteşem diyorum ya bebeğim, gerçekten muhteşem akıl almaz. O yumurtanın oluşumu, olgunlaşması, atılması ve spermle buluşması yada buluşamaması, döllenmesi yada döllenememesi. Bir bilseler bebeğim her ay bu akıl almaz döngünün içinde senin hayat bulmanın ne kadar büyük bir mucize olduğunu, bir bilseler bebeğim ne kadar şanslı olduklarını.

Ben de bir anne adayıydım bebeğim. Ama önceleri senin kıymetini bilmeyen bir anne adayı. Bu mucizenin gerçekleşme zamanını kendisi belirlemek isteyen bir anne adayı. Önce işim diyen, seni reddeden bir anne adayı. Elimden kayıp gittin bebeğim, suçluyum biliyorum, suçum çok ama çok büyük. Cezam da bir o kadar büyük oldu. Senin özlemini yaşamak, sensizliğe mahkum olmak oldu bebeğim. Seni vücudumda hissedememek, babana bebeğimiz olacak diyememek, vücudumda büyüdüğünü hissederken günlerini sayamamak, doktora bebeğimin gelişimi nasıl, elleri kolları sağlam mı, kalbi atıyor mu diye soramamak, annemle ve kız kardeşlerimle sana giysiler minik giysiler hazırlayamamak, doğumunu yaşayamamak ve her sene bu gün "Anneler Günü" nde boynu bükük kalmak.

Biliyorum bebeğim şu anda bunlar bana çok uzak. Ama olur ya güzel bir mucize ile bana gelirsen, daha varlığını öğrendiğim ilk gün herkese ama herkese söyleyeceğim. Uçan kuşa, saksıdaki menekşeme, ağaçlara, çiçeklere, duvarlara bile haykıracağım avazım çıktığınca bebeğim. Geliyor diyeceğim, mucizem gerçekleşiyor. Sonra her gün seni dinleyeceğim. Seni nasıl sevdiğimi nasıl özlediğimi hissedeceksin bebeğim. Senin için yürüyecek, senin için sağlıklı beslenecek, senin için dinleneceğim. Kitapları okuyacağım, seni daha sağlıklı nasıl dünyaya getireceğimi öğreneceğim. Annemin, kardeşlerim ve arkadaşlarımın deneyimlerinden yararlanacağım. Eğer olursa bebeğim, mide bulantılarımdan, baş dönmelerimden, sen büyüdükçe ağırlaşan bedenimden hiç ama hiç şikayet etmeyeceğim. Sana bir söz daha bebeğim, senin varlığından haberdar olduğum o ilk gün, işimi şöyle bir kenara bırakacağım. O günden sonra benim işim sen olacaksın bebeğim. Doğumunu heyecanla bekleyeceğim bebeğim. Babanla birlikte gideceğim hastaneye. Yüce Rabbimin izniyle seni normal doğumla dünyaya getirmek isteyeceğim bebeğim. Çünkü senin gelişini hissetmek, uyanık olmak, sancılarını çekmek, doğar doğmaz sesini duymak, seni kucaklamak istiyorum bebeğim. Hemen emzirmek istiyorum bebeğim. Sana bol anne sütü verebilmek için yediklerime dikkat edeceğim, seni emzirebildiğim kadar emzireceğim bebeğim.

Seninle yeniden doğacağım bebeğim. İşte senin doğduğun gün benim anneler günüm olacak, sonrada bu her gün böyle gidecek bebeğim. Seni nadide bir çiçek gibi büyüteceğim. Beslenmene gelişimine dikkat edeceğim, sana güzel ve şık giysiler alacağım, kışın sarıp sarmalayacak, yazın serinleteceğim. Sana hiç kızmayacak, hiç üflemeyeceğim bebeğim. Seni baban, ninelerin, dedelerin, teyzelerin, amcalarınla, halaların ve dayılarınla büyüteceğim. Seninle uyuyacak, seninle uyanacağım, seninle uykusuz kalacağım. Seninle sürünecek, seninle yürüyecek, seninle koşacağım. Seninle hasta olacak, seninle iyileşeceğim. Seninle okula başlayacak, seninle mezun olacağım. Seninle tatile gidecek, seninle eğleneceğim. Seni nasıl evlendiririm bilmiyorum bebeğim, ama senin seçtiğin kişiye ben de gönlümü verecek, senin sevdiğin kadar sevecek ve sizi hiç incitmeyeceğim. Allah ömür verirse eşine iyi bir kayınvalide, çocuklarına iyi bir nine olacağım.

Hep benden benim özlemlerimden ve hayallerimden bahsettim bebeğim. Biliyorum ve eminim de, baban da en az benim kadar seni özlüyor bebeğim. Söylemiyor, benim kadar kahretmiyor, isyan etmiyor, ama biliyorum ki o da senin mucizeni en az benim beklediğim kadar özlemle bekliyor. Gelirsen bebeğim, ben sana iyi bir anne olacağım söz veriyorum, o da çok iyi bir baba olacak.Varlığınla bize yaşama ve mücadele gücü vereceksin biliyor musun, bizi çok bekletme bebeğim.
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

1118267495nedenbikalp.gif

ANNELER GUNUNUZ KUTLU OLSUN...a.s.a.s.

Ben uyumadım burdayım. Aslında Ankaradayım. Ben de annemin koynundayım sonunda. :sm_cool: Anne adyları ve tüm annelerin anneler günü kutl olsun. Rabbim tez zamanda bize de anne olabilmemizi nasip etsin inşallah.

ne güzel canimm,ne mutlu sana..

öp annenin ellerini,uyu koynunda bosver...
seninde,sizinde anneler gününüz kutlu olsun gelecegin en güzel,en iyi,en fedakar anneleri...hepinizin melek annelerinin ellerinden öpüyorum canlarimm:asigim:

elitu hoşgeldin sende cucupetemle elituyu repledim öptüm ayrıcada
akşam balkafa burda gürültüler yapmış uyandırmaya çalışmış bizi galiba ama bu gece gelemedi sanırım

cucum nasılsın tatlım neler yapıyosun iyisindir inşallah

bugünümüze sükürler olsun bitanem...sen nasilsin??
sinemaya gittim kafa dagitmaya,iyice daraldim geldim valla,uykum kacti:bbo:
küp gibi kocaman bi karinla kirmizilari bekliyorum..gecen ay tamda gebelik testi günümde nasilda gelmisti...simdi inat ettii:oklava:
sende ne var ne yok bitanem??

Back
X