• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Nevro hoşgeldin iyi olduğuna sevindik..herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin mucize bebeklerle doldursun topiğimizi.:Saruboceq::Saruboceq:

bende iyiyim canım şuan tek derdim kilo vermek birde benim tek tüpüm tıkalı çıktı haberin varmı bilmiyorum onun içinde ne yapılacak bilmiyorum 12 haziran randevum var umut tüp bebek merkezi ile bakalım ne gibi bir süreç beni bekliyor bilmiyorum işim biraz git gide zorlaşıyormuş ama hayırlısı allahtan bak badem inşallah bize gerçekten mucizeyi yaşatacak canım

Canım maşallah çok güzel veriyorsun kiloları. Doğumdan sonra senden tüyo almam gerekecek. yerimseniben Biliyorum canım bir tüpünün tıkalı çıktığını. Okumuştum. Hatta cevap da yazmıştım. Üzülme canım. Bir şekilde bağışlayacak Rabbim. Mucizelerini gösteriyor ki hep umudumuz oldu bu güne kadar. Her zaman da var. Umut Tüp Bebek Merkezi çok başarılı. Hep üçüz oluyor ama orda. Şimdiden Allah kolaylık versin bence. hihoyyyt hihoyyythihoyyyt

opuyorumnanaktan:asigim:Hoşgeldinnn nevommm merak ettik .Ama allaha şükür modem :)arızalanmışş heheŞeniz

kizlar nbr
bakiyorumda millet buraa dsmus
oh cok iyi oldu topik kilitlendi
ellerine saglik diptiscim
bir daha kavganin uzerine gitmesin kimse bende dahil-tatlicadiarzu-

Ne yapacan kapanmış orası. Biz de buraya park ettik. zemuszemus Allahtan sığınacak başka topiğimiz var. kaydirigubbakcemile5

Nevro hoşgeldin iyi olduğuna sevindik..herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin mucize bebeklerle doldursun topiğimizi.:Saruboceq::Saruboceq:

Sağol canım. Hoşbuldukkkk. :1hug: :asigim: a.s. Sana da Hayırlı Cumalar canım benim. Aminnnn inşallahhh. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Ben biraz uzanayım kızlar. Bayadır oturuyorum. Gelirim yine. Öpüyorum. Size iyi sohbetler. Şeniz

slm, nbr kizlar?
ben sabah taktirdim holteri yarina kadar bununlayim, sonra sonuclar aile doktoruma gidecekmis...

sagol canim rahatim olmaya calisiyorum iste....
cok carpintim oluyo ama bence stresten ya bu evlat hasreti insani sagligindan ediyo,
simdi kendime bakiyorum bebegim için sagligima dikkat etmeliyim

sagol canim rahatim olmaya calisiyorum iste....
cok carpintim oluyo ama bence stresten ya bu evlat hasreti insani sagligindan ediyo,
simdi kendime bakiyorum bebegim için sagligima dikkat etmeliyim

Canım eltimdede çarpıntı oluyordu hele geceleri uyuyamıyordu agrısı bıle oluyordu.oda taktırdı ama hiçbirşey çıkmadı stresten demiş dr..,
heee TARÇINSIZZZZZZ OLMAZZZZ:oklava:TADINA DAYANICAK ARTIK:asigim:cokacimcoook

bencede stresten oluyo, beni disardan goren gamsiz bu der ama ben hem yazar hem oynarim aklima neler neler gelir...stresten kalp carpinitsi bide mide kramplarim var, mideye hortum atilacak çok korkuyorum bir aydir randevu alacam ama korkumdan alamadim...bugun kocis aldi:çok üzgünüm:
bide onu atlatsam rahatlayacam nedense hayatimda ilk defa doktora gitmekten korkuyorum, hep aklimdan kotu seyler geciyo!!!
ben kesin manyakim-tatlicadiarzu-

bencede stresten oluyo, beni disardan goren gamsiz bu der ama ben hem yazar hem oynarim aklima neler neler gelir...stresten kalp carpinitsi bide mide kramplarim var, mideye hortum atilacak çok korkuyorum bir aydir randevu alacam ama korkumdan alamadim...bugun kocis aldi:çok üzgünüm:
bide onu atlatsam rahatlayacam nedense hayatimda ilk defa doktora gitmekten korkuyorum, hep aklimdan kotu seyler geciyo!!!
ben kesin manyakim-tatlicadiarzu-

ayşem miğdeye hortum anestezi ilede yapılıyormuşş:)uyursan hiçbişi hissetmezsin:1hug:

kizlar nbr
bakiyorumda millet buraa dsmus
oh cok iyi oldu topik kilitlendi
ellerine saglik diptiscim
bir daha kavganin uzerine gitmesin kimse bende dahil-tatlicadiarzu-

ehuehuehu sırf bu topik şenlensin diye kapandı zaten hihoyyyt

O niye o??? fisfisfis zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Delümmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

delürdümzemuszemus:delphin:

Back
X