Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim canım şuan tek derdim kilo vermek birde benim tek tüpüm tıkalı çıktı haberin varmı bilmiyorum onun içinde ne yapılacak bilmiyorum 12 haziran randevum var umut tüp bebek merkezi ile bakalım ne gibi bir süreç beni bekliyor bilmiyorum işim biraz git gide zorlaşıyormuş ama hayırlısı allahtan bak badem inşallah bize gerçekten mucizeyi yaşatacak canım
kizlar nbr
bakiyorumda millet buraa dsmus
oh cok iyi oldu topik kilitlendi
ellerine saglik diptiscim
bir daha kavganin uzerine gitmesin kimse bende dahil-tatlicadiarzu-
Nevro hoşgeldin iyi olduğuna sevindik..herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin mucize bebeklerle doldursun topiğimizi.:Saruboceq::Saruboceq:
opuyorumnanaktan:asigim:Hoşgeldinnn nevommm merak ettik .Ama allaha şükür modem :)arızalanmışş heheŞeniz
asi ,balsurat ne haber kızlar sadece biz varız bugunlerde pek durgun buralar.
eet canim buraya bi ayak alistiramadi bizim fistiklar
sen naslsin
Canım iyiyiz çok şükür. Senin gonal-f başlıyor bugün. İnşallah bir ay sonra farklı şeyler konuşuyor olacağız seninle. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Ben biraz uzanayım kızlar. Bayadır oturuyorum. Gelirim yine. Öpüyorum. Size iyi sohbetler. Şeniz
slm, nbr kizlar?
ben sabah taktirdim holteri yarina kadar bununlayim, sonra sonuclar aile doktoruma gidecekmis...
sagol canim rahatim olmaya calisiyorum iste....
cok carpintim oluyo ama bence stresten ya bu evlat hasreti insani sagligindan ediyo,
simdi kendime bakiyorum bebegim için sagligima dikkat etmeliyim
bencede stresten oluyo, beni disardan goren gamsiz bu der ama ben hem yazar hem oynarim aklima neler neler gelir...stresten kalp carpinitsi bide mide kramplarim var, mideye hortum atilacak çok korkuyorum bir aydir randevu alacam ama korkumdan alamadim...bugun kocis aldi:çok üzgünüm:
bide onu atlatsam rahatlayacam nedense hayatimda ilk defa doktora gitmekten korkuyorum, hep aklimdan kotu seyler geciyo!!!
ben kesin manyakim-tatlicadiarzu-
kizlar nbr
bakiyorumda millet buraa dsmus
oh cok iyi oldu topik kilitlendi
ellerine saglik diptiscim
bir daha kavganin uzerine gitmesin kimse bende dahil-tatlicadiarzu-
O niye o??? fisfisfis zemuszemus zemuszemus zemuszemus
Delümmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3