• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Sizleri ilgilendirmiyor aldığımız kararlar hayat yolumuz bizim isteklerimizle şekil almalı sizin söylemlerinizle değil hayatımız bize ait kararlarımıza saygı duymanızı bekliyoruz evimizin kapısı ayrı yaşanan hayatlarımız farklı kurallarımız tercihlerimiz bizi ilgilendirir dedi
Bunları demeye kalmadan, sadece ikinizi ilgilendiren konuyu ailesiyle konuşmamayi secseydi nişanlınız bugün canınız sıkılmayacaktı.

Bir daha açılırsa bu konuların sadece sizi ilgilendirdiğini söyleyin. Nerede çalışacağınızdan, çocuga kadar herşeyi kafa yormuş kadın, ona neyse.

Nişanlınıza güveniyorsanız ' okursun' demesi konusunda ailesini takmayın, zorla okuldan alacak değiller sizi 😊 Ama önce okursun destek olurum deyip sonradan ailesinin sözüne dönen, ne gerek var benim kazandığım yetmiyor mu vs. diyen de çok var . Keşke kadınlarımız önce iş- güç sahibi olup sonra evlense ama kararınızı vermişsiniz zaten hayırlısı olsun.

Kv kendine başka iş bulsun bence. Daha şimdiden bu kadar karışan insan ileride neler yapar düşünemedim. İnadına okumak için çabalardım ben olsam. Çocuk yap diye emir vermiş bir de te Allam 🙄

Sizleri ilgilendirmiyor aldığımız kararlar hayat yolumuz bizim isteklerimizle şekil almalı sizin söylemlerinizle değil hayatımız bize ait kararlarımıza saygı duymanızı bekliyoruz evimizin kapısı ayrı yaşanan hayatlarımız farklı kurallarımız tercihlerimiz bizi ilgilendirir dedi
Konunun ortaya dökülmesi, sana bu lafların edilmesi bile saçma. Bu kaynana ile işin zor.

Üniversitem bitti 22 yaşındayım henüz, bu yıl Kpss sınavına hazırlanıyorum atama için ve aynı zamanda Ağustosta evleniyorum, nişanlımla aramda 5 yaş var onun bulunduğu şehirde yaşayacağız ilk etapta, nişanlım atama olmazsa tekrar denememi ve aynı zamanda üniversiteye hazırlanıp hayalim olan bölümü okumamı ilerde içimde kalmaması gerektiğini , üzülmemi istemediğini dile getiriyor her konu da destek sağlıyor, bu durumu ailesine de söylemiş fakat ailesi okumuş zaten özelde çalışsın parasını kazansın hemen çocuk yapmalısınız ,evli insan okula mı gidermiş zaten okumuş, evlilikle okul aynı anda olmaz çocuk olursa hiç düşünmüyormusunuz sorumsuzluk yapmayın lafları söylemişler , aşırı derecede demoralize oldum ve üzüldüm aynı şeyleri yüzüme söyledi bu gün annesi ne diyeceğimi şaşırdım "" atanamazsam hem çalışıp hem okuyabilirim bu şekilde evliyken okuyanlar aşırı derece de zorlandılarmı acaba"". ( sorudan çok biraz içinde olduğum durumu paylaşabilmek için yazdım görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim)
öncelikle kpss sınavı değil sadece kpss , çünkü kpss zaten bir sınav adıdır.anlatma bozukluğuna girer bu yazı.Bir de soru ekleri ayrı yazılır.KPSS'de lazım olur belki bilgiler.Neyse.
sonrasındaysa nişanlı beyin annesine ne oluyo hayırdır?yüzüne bu lafları söylerken çenesini kapatıcaktın , sustuysan daha çok konuşur, daha çok demoralize olursun.Ya nişanlını hemen ara söyle konuşsun annesiyle ya da bir daha susma konuş.İlerde üzülmemek için.

Birkac yazım hatası var diye niye bu kadar gereksiz bir duyarda bulunuyorsunuz ? Herkes her şeyi çok düzgün mü yazıyor ? Özellikle sanal ortamda. Sizin yazdığınızı da elestirelim o zaman. Oluyordan sonra virgül ülkemdeden sonra nokta gelir.
Hay ağzına sağlık ya deliriyorum insanlara çemkirmek rencide etmek için en ufak fırsatı kaçırmayanlara nasıl bir kalp kararmasıdır bu ?

Hay ağzına sağlık ya deliriyorum insanlara çemkirmek rencide etmek için en ufak fırsatı kaçırmayanlara nasıl bir kalp kararmasıdır bu ?
Ya herkes yerine herkez yazsin,isterse sarz yazsın banane yani. Bir de konuda kadinin öğretmen olduğuna dair en ufak bir ibare geçmezken öğretmenlere cemkirmek... Bi salsınlar su öğretmenleri. Sürekli mükemmel olmak zorundaytmıs gibi algı yaratıyorlar buna kızdım 🤷

Ya herkes yerine herkez yazsin,isterse sarz yazsın banane yani. Bir de konuda kadinin öğretmen olduğuna dair en ufak bir ibare geçmezken öğretmenlere cemkirmek... Bi salsınlar su öğretmenleri. Sürekli mükemmel olmak zorundaytmıs gibi algı yaratıyorlar buna kızdım 🤷
Aynen konu açılır açılmaz ilk laf onu yanlış yazmışsın bunu yanlış yazmışsın biride çıkıp demiyor ki sanane konu sahibi özür dilemiş birde karşısındaki kim yani ?

Back
X