Güzel evim..Mutlu evim...Huzurlu evim...

canım evinde huzurla mutlulukla otur inşallah..
bu arada ben perdeleri çok beğendim.bana anlatır mısın nasıl yaptığınızı?

canım perdemi daha dogrusu salondaki tülümü haydeç ablam yaptı...haydeç ablama mesaj atarsan o sana nasıl yapıldıgını anlatır...sevgilerimle.

Allah güle güle oturmayı nasip etsin abla evin çok güzel olmuş özellikle mutfak ve salona bayıldım :1rolleyes:

Allah huzurlu mutlu oturmanı nasip etsin inş
sıcacık sirin bir yuvan var
güle güle otur cnm

canım kardeşım evıne gelmeden evını gormek ne kadar guzel
saglıklı mutlu huzurlu bı yaşam dılıyorum o guzel evınde a.s.
ama önce guzel bı bebış ..dıger eksıkler hıç önemlı degıl
senın mutlu oldugunu bılmek çok guzel canım kardeşim senı çok öpuyorum :1hug:a.s.
bu arada haydeçım dokturmuş yıne ...ellerıne saglık çok guzel olmuş salona çok yakışmış perdedehihoyyyt

çok güzel içinde huzurun varsa gerisini boşver... Allah bozmasın...

bu arada o soba ve üstündeki çaydanlık takıldım kaldım oraya o kadar özlemim varki kaynıyormu fokur fokur, soba çatır çatır yanıyor mu?

bir bardak çay alabilir miyim?...

Son düzenleme:

buyrun beklerim.çay içmeye .kestane yemeye...sevgilerimle

ınsanın kendı evı olsun ne guzel kendı evıne gecmıssın gulegule otur cok sıcak samımı evın var mutfak harıka gule gule oturn

sağol ablacım ya sanada yaparım ne olacakki.... sende evine geçtin sende evinin fotolarını çekte siteye koy en azından buradan görelim evini ablacım..merak ediyorum bende...Şeniz

sağol ablacım ya sanada yaparım ne olacakki.... sende evine geçtin sende evinin fotolarını çekte siteye koy en azından buradan görelim evini ablacım..merak ediyorum bende...Şeniz

canım benım çok teşekkur ederım ben nasıl konulacagını bılmıyorum
mawiruya gelsınde onunla hallederız bız koyuncada bakın bakalım begenecekmısınız
sevgılerımle a.s.

denefcim allah sağlıkla,huzurla çooook güzel bir ömür geçirmenizi dilerim evinizde.güle güle otur canım.yerimseniben
haydeçimin perdesinede bayıldım.hamarat,marifetli arkadaşım benim.
a.s.

çok güzel sıcacık bir ev Allahım sağlık ve huzurla oturmayı nasip etsin salonundaki tülünde süper olmuş iyi günlerde kullan canım

evin güzel olmuş canım güle güle huzurla oturursun inşallah ama mutfak dolaplarına ayrı bayıldım :))

Güle güle oturun.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın..MUTLULUKLAR

canım gülegüle otur evinde.salondaki perden sakallı ipten yapmış olan perdelerden mi yakından bi resmini çekip koyar mısın sana zahmet olmazsa.oglumun odasına perde yapmak istiyorumda..bende evime yeni taşındım dedigin gibi hem ev alıp hemde eşya almak kolay degil..

mutfağına bayıldım..her zaman büyük mutfaklı bir evim olsun isterim..
salondaki perdelerin de el emeği olduğunu anladım.. güle güle kullan.
insanın kendi evi olsun büyük ,küçük,eksik,gedik olsun önemli değil..
senin olsun yeter...

Son düzenleme:

canım ben çekmedim resimleri.yegenlerim çekti.onlar koydular kk ya.gelince yegenlerime sölerim yakından çeker koyarız.gercekten bu devirde hem ev yapmak bide eşya almak çok zor.haydeç ablam yaptı... ben ablama sölerim sana mesaj atar nasıl yapıldıgını yazar kk dan.......öpt.sevgilerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…