Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok cok sukur hepiniz burda olunca buraya yaziyim biraz guzel seler konuselim isdedimBir derdim varda mı ?
evet canim bn oraya yorum yazdim ayni seyleri yasadim ve hala abimle grusmuyoruz iki yildr evliyim cokk mutluyum ve bebek bkliyorum 3 aylik:)Sen az once 21 yaşında abınde 25 yaşında olan ve abınden şiddet gören degılmısın? Erkek arkadaşın vardı hanı ? Mutlu yuva derken ??????
canim yanlis anladin ben o kiz deyilimSen az once 21 yaşında abınde 25 yaşında olan ve abınden şiddet gören degılmısın? Erkek arkadaşın vardı hanı ? Mutlu yuva derken ??????
Yok cok sukur hepiniz burda olunca buraya yaziyim biraz guzel seler konuselim isdedim
canim yanlis anladin ben o kiz deyilim
bunlari okuyan diyer bolumlerdede okur oraya bakmiyolar mi bence bi yanlis yokburası bdv bir sürü kadın derdini yazarken bi kaç kişi de nispet yapar gibi "ne ka mutluyum, ne ka anlayışlı kocam var." derse oldukça sevimsiz bir durum ortaya çıkacak bilmem farkında mısınız
o zaman sen o bolume git ben kotu kimseyle geyik olsun diye acmadim biraz guzel seler okunsun ve bilinsinki yaradan her sere bi hayir vermisdir onlarada guzel seler vericekdirGeyik bölümü için uygun bir konu
burası bdv bir sürü kadın derdini yazarken bi kaç kişi de nispet yapar gibi "ne ka mutluyum, ne ka anlayışlı kocam var." derse oldukça sevimsiz bir durum ortaya çıkacak bilmem farkında mısınız
burası bdv bir sürü kadın derdini yazarken bi kaç kişi de nispet yapar gibi "ne ka mutluyum, ne ka anlayışlı kocam var." derse oldukça sevimsiz bir durum ortaya çıkacak bilmem farkında mısınız
birisi sayfa açmış ve biraz da mutlu evlilikleri yazalım demiş, herkes üstüne çullanıyo bakıyorum da, herkes ne dertliymiş ya da kıskançmış, mutlu evliler de yazsaydı da evlenmeyi düşünenlere ışık olsaydı olmaz mıydı