güzel fikirlerinize ihtiyacım varrrr

kubra91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
2.281
8
158
düşün düşüüüüüünnnn içinden çıkamadımmm :(
erkek arkadaşımın doğum günü bu perşembe, plan program yapmaya çalışıyorum bişey bulamıyorum, çıkarız önce güzel bi yerde yemek yeriz dedm yeride buldum ama devamı yok ... konser falan olsa yemekten sonra konsere gideriz dedim ama yok ki ya ..
hediye kısmını hallettm ama , biraz eğlenelim güzel geçsin istiyorum ama darlandım var mı bana fikir verebilicek olan ???

merhaba canım, eğlenmenizi istiyorsan karşılıklı oyun oynayabileceğiniz bir eğlence merkezine götürebilirsin onu. gerçi yaşınız kaçtır, sen ve sevgilin nelerden hoşlanırsınız bilemiyorum ama :) istanbul'daysan cevahir'de atlantis eğlence merkezi var oraya gidebilirsiniz gerçekten eğlenceli hem birlikte hem karşılıklı oyunlar oynayabilirsiniz.

maddi imkanın el verirse istediğin seçtiğin bir filmi açık havada sevgili koltuğunda sevgilinle izleyebilirsin akşam. çok romantik olur.bunun için organizasyon yapan yerler var mekan konusunda falan internetten araştırabilirsin sevgilim olsaydı öyle birşey isterdim mesela:) ondan önce de sevdiğiniz oyunlar mesela bowling oynayabilirsiniz eğlenceli olur.

ben 21 erkek arkadaşım 23 yaşında :) bu açıkhaava film fikri çok iyimiş aslında ya aama bütçem sarsılır :)))

Lunaparka gidebilirsiniz bence çok eğlenceli bişey yada bowling falanda olabilir :)

bowling fikri eğlenceli olabilir ama oda çok sıradan oldu sanki ya, konser bileti alıyım falan dedm ama konser yokki :( 222ye giderdik konser olsaydı hemde çok güzel geeçerdi, tiyatro düşündüm oyunmu yok nedir kafayı yicem

canım ben bowlingi örnek olarak verdim hoşlandığınız ya da erkek arkadaşının arada oynadığı oynamaktan keyif aldığı herhangi birşey de olabilir:) sevgilim varken araştırıyordum güzel fikirler buluyordum ama gel görki kursağımda kaldı:D internettende araştırabilirsin birçok fikir var. zaten az kalmış. bu arada şu dilek balonları var ya yakıp uçurduğun onlarda çok güzel hep istemişimdir mesela.

Son düzenleme:
Back
X