- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
-
Evet daha önceki yıllarda fark ettik kamp gibi dinlenip de geldiğimi hatırlamıyorum tatilden koş yemek saati koş dondurma koş akşam yemeği gibi...Birde annem 56 yaşında çok koşturacak biri değil o açıdan ev düşündükbence ev tutun dilediğiniz gibi geçirin tatilinizi,diğer türlü ultra herşey dahil oteller yada diğerleri tatil bitimine kadar hep aynı şeyler, sabah erken kalk havuz kenarında yer bulmak için,kahvaltı saati,akşam yemeği saati vs vs kamp gibi
Yemek kısmını hallederiz bol mangallı şekilde fakat bilmiyorum evler nereden rezervasyon yapılır ki?Sarımsaklı plajı çok güzelmiş diye duydum doğru mudurAyvalık sarımsaklıda kuzenlerımde ev tutup gidiyorlardi.
İki kez bende onlarla gittim.
Sahili güzeldir çok eğlenceli geçiyor kalabalık olunca.
sabah ve akşam yemeğini yapar sahildede ekmek arası götürürsünüz. Birde meyve suyu.
Aslında bende bu yaz bodrum düşünüyordum ama annem uzak buldu yola fazla dayanamaz in bin ona kalsa erikliye gidelim demişti ayvalığa el birliğiyle ikna ettik.Sarimsakliyi hic bilmiyorum.
Sadece sunu soylemeye geldim.
Biz boyle kalabalik tatillere bodrum club flippera gidip devremulk kiraliyorduk. 4 ya da 5 kez gittik. Hepsinde memnun kaldik.
Yer degistirme sansiniz varsa bi bakin derim.
Hem otel hem devremulk.
Ortami falan da iyi.
Merhaba hanımlar ...Bu yıl ki yaz tatilimizi ailemle birlikte geçireceğiz.Ben annem eşim ve 2 kardeşim çok heyecanlıyım .Normalde ultra herşey dahil otellere giderdik ama annem kızım artık kalabalığız (erkek kardeşim artık büyüdü çocuk grubundan çıktı ve ilaveten aileye eşim katıldı)ev tutalım dedi fazla kalalım dedi.Yer olarak ayvalık sarımsaklıyı karar kıldık daha önce biz gitmedik ve yakınlık açısından iyi olur diye düşündük.Yalnız daha önce hiç ev kiralamadım nasıl yapılır nerden bakılır bilmem sahibinden.com a baktım biraz sanırım daha sezon açılmamış pek yok .Size sormak istediğim ayvalık sarımsaklı nasıldır temmuz sonu gibi düşünüyoruz havası ortamı ailemle güzel zaman geçirmek istiyorum .Çok kötü günler atlattık zamanında annem boşandı ev aldı haziranda kredisi bitiyor inşallah kardeşim nahletin biriyle evlendi çok şükür boşandı gibi gibi.Bu yaz bizim için özel olsun bol bol eğlenelim istiyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var...
Ocak-Şubat aylarında baktım ama bulamadım dediğim siteye nereden bakmak lazımSezon açılmadı değil, kapandı neredeyse o yüzden bulamamışsınız. Aralık en geç ocak gibi kiralanır genelde yazlık evler.
Sarımsaklı güzeldir ama kalabalık olur. Halk plajları falan her türden insanın olduğu yerlerdir. Benim çok tercihim değil.
Tek bir yere odaklanmayın, bir çok yere bakın. Aklınıza yatanı tutarsınız. Ki dediğim gibi şu saatten sonra biraz zor bulunur ya da fiyat yüksek olur.
Ocak-Şubat aylarında baktım ama bulamadım dediğim siteye nereden bakmak lazım
Yemek kısmını hallederiz bol mangallı şekilde fakat bilmiyorum evler nereden rezervasyon yapılır ki?Sarımsaklı plajı çok güzelmiş diye duydum doğru mudur
kalabalık olur cnm temmuz sonu :)Merhaba hanımlar ...Bu yıl ki yaz tatilimizi ailemle birlikte geçireceğiz.Ben annem eşim ve 2 kardeşim çok heyecanlıyım .Normalde ultra herşey dahil otellere giderdik ama annem kızım artık kalabalığız (erkek kardeşim artık büyüdü çocuk grubundan çıktı ve ilaveten aileye eşim katıldı)ev tutalım dedi fazla kalalım dedi.Yer olarak ayvalık sarımsaklıyı karar kıldık daha önce biz gitmedik ve yakınlık açısından iyi olur diye düşündük.Yalnız daha önce hiç ev kiralamadım nasıl yapılır nerden bakılır bilmem sahibinden.com a baktım biraz sanırım daha sezon açılmamış pek yok .Size sormak istediğim ayvalık sarımsaklı nasıldır temmuz sonu gibi düşünüyoruz havası ortamı ailemle güzel zaman geçirmek istiyorum .Çok kötü günler atlattık zamanında annem boşandı ev aldı haziranda kredisi bitiyor inşallah kardeşim nahletin biriyle evlendi çok şükür boşandı gibi gibi.Bu yaz bizim için özel olsun bol bol eğlenelim istiyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var...
memletekimdir ayvalıkMerhaba hanımlar ...Bu yıl ki yaz tatilimizi ailemle birlikte geçireceğiz.Ben annem eşim ve 2 kardeşim çok heyecanlıyım .Normalde ultra herşey dahil otellere giderdik ama annem kızım artık kalabalığız (erkek kardeşim artık büyüdü çocuk grubundan çıktı ve ilaveten aileye eşim katıldı)ev tutalım dedi fazla kalalım dedi.Yer olarak ayvalık sarımsaklıyı karar kıldık daha önce biz gitmedik ve yakınlık açısından iyi olur diye düşündük.Yalnız daha önce hiç ev kiralamadım nasıl yapılır nerden bakılır bilmem sahibinden.com a baktım biraz sanırım daha sezon açılmamış pek yok .Size sormak istediğim ayvalık sarımsaklı nasıldır temmuz sonu gibi düşünüyoruz havası ortamı ailemle güzel zaman geçirmek istiyorum .Çok kötü günler atlattık zamanında annem boşandı ev aldı haziranda kredisi bitiyor inşallah kardeşim nahletin biriyle evlendi çok şükür boşandı gibi gibi.Bu yaz bizim için özel olsun bol bol eğlenelim istiyorum ve yardımlarınıza ihtiyacım var...
Ayvalık sarımsaklı diye arama yaptığımda küçükköy diye bi yer çıkıyor hep karşıma orası sarımsaklı değildir dimimemletekimdir ayvalık
güzel yere gidiyorsunuz ...
bu tatilde herşeyi geride bırakırsınız
Aaaa denizi için hep çarşaf gibi dümdüz tertemiz diye duymuştum benBeklentilerinize bağlı. Sahili güzeldir ve bayağı da uzundur.. Genellikle çok kalabalık olur. Denizi için güzel şeyler söyleyemeceğim. Hem çok kirli, hem de soğuk oluyor.. Aracınız olacaksa, ayvalığa, cunda ya, burhaniye ye gezmeye gidebilirsiniz. sahil boyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?