Güzel geçsin istiyorum

Deniz geç ısınıp geç soğuyor o yüzden ekime kadar sıcacıktır. Dolaşırsınız havası çok güzel. Emin olun güzel geçer tatiliniz

Bizde bayramda ege turu yapıcaz.@ParteMoralll fakat şu var ki akşamları baya serin oluyor ayvalıkta gece kalmayı dusunmuyoruz bu sebeble ceketsız gezılmıyor yazın bıle

Deniz geç ısınıp geç soğuyor o yüzden ekime kadar sıcacıktır. Dolaşırsınız havası çok güzel. Emin olun güzel geçer tatiliniz
Tesekkur ederimm
Bizde bayramda ege turu yapıcaz.@ParteMoralll fakat şu var ki akşamları baya serin oluyor ayvalıkta gece kalmayı dusunmuyoruz bu sebeble ceketsız gezılmıyor yazın bıle
anladimmmm tesekkur ederim ona gore hazirlikli giderimm ozaman

Hangi ayda gittinizzz??
Baska yerde eylulde denizinin cok guzel oldugunu okudum. Ya denize sokmam kizimida havasi onemli zehir olmasin tatilim. Cunku gidicez gezicez baska yerlerinide guzel gecsin istiyorum :)
Temmuzun son haftası gittik bu sene rüzgarlıydı hava insanı bunaltmıyordu ama deniz aşırı soğuk mis gibi ama soğuk ve bir çok insan giremiyordu

Selam kizlarr.. ben size sormuştum eylulde sarimsakli nasil olur diye.. simdi ben gidecek olanlar icin yazmak istedim.
Havaaa mukemmeldiii..
Soguk bekliyodum 1.5 yasinda kizim icin tereddut etmistim ama yanilmisimmm..
Denizi soguk evet ama nerde olsa ilk giriste insan bir irkiliyor ama su superr surekli girdim ciktim gunler boyunca ve kizimida hep soktum
Ayrica aksamlarida cok guzeldi..
Seytan sofrasi, cunda adasi, hasan boguldu ,badavut gezdimmm superdiii kesinlikle gidilmeli...
Son gun sabah tekne turuna ciktik bir çok koylarda durup denize girdik harikaydi.
Gidip gorulmeli ve eylulde bir başka guzelmis demekki

aynı tarihlerde ordaymışız :) biz bozcaada, assos, altınoluk, sarımsaklı yaptığımız için bize diğer yerlerden sonra sarımsaklıda deniz sıcak geldi
altınoluk fener plajını çok övmüşlerdi, denizi gerçekten çok güzel ama giremedik kuzey buz denizi gibiydi.
çocuklar için çok güzel bir plaj sarımsaklı, ama daha kuzeyi eylülde çocuklu aileler için iyi bir tercih değilmiş öğremiş olduk.

Olsun yeni tecrubeler olmusss senin icinde heryeri bir harikaaaa
Ortunc koyu,kleopatro koyu, ciplak ada vs hepsi harika su mukemmeel bence.
Gidecekler icin bu tavsiyelerimiz iyi olacaktir.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…