:) benim kış giyimim de boyle bir tek ayakkabılar kalın topuklu botlara dönüşüyor üstüne de salaş bir hırka. Bitti gitti.ahahahah, tam bunu yazacaktım. o kadar çok beyaz tisortum var ki. yazın en iyisi bu bence.
günümüzde çok farklı giyinmek zaten mümkün değil.
Farklı markaları deneyin. Mesela çok bilinen bir jean markasının pantolonları bende berbat duruyor ama yolda gördüğüm bir butikten aldıklarim inanilmaz iyi.Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor
Sürekli böyle giyiniyorum zaten birde bir türlü güzel skinny bulamadım gitti şöyle beli ince gösterenlerden benim kiler süreli potlu gibi duruyor
Skinny bulmak cok zor bir iş. Bikac hafta once baslamistim aramaya ben de. Yine kalip olarak 38 bedenlik pantolonlara 34 beden yazarak satiyorlar ve ben tabi ki deliriyorum. Bol geliyor.
Bazilarininsa beli, kalcasi, ust bacak tam oturuyor ama dizden asagisinda hafif bolluk oluyor filan. Omrumu yedi.
Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin
Güzel mi giyiniyorum orasını bilemem, önce rahata sonra şıklığa bakıyorum genelde.
Desenli şalvar+düz renk atlet+sandalet+uzun kolye+bez çanta
Yüksek bel kot+tshirt+spor ayakkabı+sırt çantası
Diz üstü etek/şort+atlet+sandalet/spor ayakkabı
Elbise+sandalet+bez çanta
Normalde yaz kombinlerim böyle. Şuan hamile modasına geçiş yaptım, tüm yazı bir kot etek ve tişörtlerle geçireceğim gibi görünüyor.
En nefret ettiklerimin başında şu boyfriend kot diye kadınlara kakalanan çuvallar geliyor. Giymeyin ya.Şaka şaka, giyin, bana ne.
hamileyken en güzeli bahçıvan bence, ben çok tatlı buluyorum :)
tabi bu sıcaklarda efil efil elbise daha güzel gidebilir. şu göğüs altından büzmelileri alıp hamilelik sonrasında da giyiyorlar.
O bahçıvanlara ben de bayılıyorum ama ben hararetli bir insanım, imkan olsa çıplak dolaşacağım, öyle fenalardayım.hamileyken en güzeli bahçıvan bence, ben çok tatlı buluyorum :)
tabi bu sıcaklarda efil efil elbise daha güzel gidebilir. şu göğüs altından büzmelileri alıp hamilelik sonrasında da giyiyorlar.
Hamileyken en güzeli erkek reyonu tişörtleri ve tayt bi kere
Çok doğru bide tek yıkamada açılıyor hangi markadan aldın ?Skinny bulmak cok zor bir iş. Bikac hafta once baslamistim aramaya ben de. Yine kalip olarak 38 bedenlik pantolonlara 34 beden yazarak satiyorlar ve ben tabi ki deliriyorum. Bol geliyor.
Bazilarininsa beli, kalcasi, ust bacak tam oturuyor ama dizden asagisinda hafif bolluk oluyor filan. Omrumu yedi.
Kac saat baktim bilmiyorum ama sonunda gercek 34 beden bir pantolon bulmustum. Bikmadan, yilmadan, yorulmadaaan denemelisin ancak oyle ulasabilirsin
ahaha bu çok iyi ama ya, ben bir başka seviyorum bu markalarıkoca totişime 26 beden şort aldım bu yaz, ki normali 29 falandır sanırım ama kimselere söylemiyorum, 26 beden giyiyorum şekerim
Ben de bulamıyorum ya dışarı bi çıkıyorum tesettürlü bayanlar çok tarz.
Ben tuhaf kalıyorum ya.para da var imkan da var zevksiz miyim anlamadım.
Tesettürlü bacılarım hangi markaları ya da siteleri tercih ediyorsunuz bana da bi yazsaniz
Yazın da mı tayt? Giymeden terlemeye başladım vallahi. Ama tişört konusunda kesinlikle katılıyorum.Hamileyken en güzeli erkek reyonu tişörtleri ve tayt bi kere
Çok işe yarayan bilgiler teşekkür ederimBen elbiseciyim, beni tanıyanlarda bana en çok elbise yakıştırır, rahatlığından ötürü de ben de çok seviyorum.
Spor elbiseleri spor ayakkabılarla, daha klasikleri topuklu sandalet veya dolgu topuklu ayakkabılarla kombinlerim.
İspanyol dalgıç kumaş pantolonlar var mesela, ben de moru siyahı pembesi var. üzerine bi crop top ya da kısa bi bluz altına topuklu sandalet.
Boyfriend jean üzerine salaş bir tişört belden bağlamalı şekilde göbeği hafif açık bırakacaksınız altına biraz yüksek bi spor ayakkabı bu genelde ben de beyaz renk olur.
Bir de kıyafeti takılarla güzelleştirmekte var, fular, gösterişli yani belli olan bir kolye, bir şahmeran ya da eklem yüzükleri ve olmazsa olmazım küpeler. Kombinlerimi bu şekilde zenginleştiriyorum ve stilimde çok sevilir genelde.
Çanta olarak omuz çantası kullanıyorum genelde, kol çantalarını zamanında çok kullandım ama şu an hoşuma gitmiyor yaş artırıyor gibi geliyor. Ofis stilimde bu geçerli değil ama.
Ama gerçekten kumaş ve takımlar şık gösteriyorBende tesettürlüyüm genelde tunik pantalon takım tercih ediyorum kombin derdin olmuyor en azından ve rahat oluyorlar bazende tunik altına bilekte pantolonlar giyiyorum sandaletle ben genelde modasena sefamerve modanisa modaselvim pazarium gibi sitelerden yapıyorum alışverişlerimi şimdiye kadar sorun yaşamadım
ha dimi ya, tayt on numero.
benim kocanın tişörtler şuan bana tam olduğu için hamilelikte işe yaramadılar, pöf sıska koca almayınız efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?