Güzel gülen kadınlara çok imreniyorum

IntheStarss

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2023
386
80
23
22
Şaka gibi bi dert ama gerçek. Kendi gülüşümü hiç sevmiyorum böyle ortamda çok hoş çok tatlı ve içten gülen kızlar var ben bile o kişilerle daha çok eğlenirken bir erkek beni değil de öyle kızları beğenir saha kolay etkilenir diye düşüp duruyorum bu aralar takıntı yaptım resmen. Gülüşümü de değiştirmediğim için daha da depresif oluyorum. Fazla abartıyor gibi gelebilirim ama cidden bence güzel gülen insanlar hayata bi üç beş adım önde başlıyor. Ofofofofofofof

Bence özgüvenin düşük

Bir de guzel aglayanlar var, filmlerde falan.

Ben salya sumuge donerim

Ama konuya yorumum, gereksiz odaklanmalar bunlar. Birisi guzel guler, birisi guzel yemek yapar, bir baskasinin ayagi cekicidir… herkesin bir albenisi vardir illa ki.

Hem bir erkek neden hoslanirsa hoslansin, onemli mi anonim bir erkegin fikri? Hadi ozel bir erkekten bahsediyor olsak neyse

Özel biri için tabikiiii ama genelleme yaptım

Bir insanın seviyesi attığı kahkahaya göre de belli oluyor bence biraz. O yüzden çok da takılmayın. İçten normal bir gülüş yakışır her kadına. Fazlası hafif bir izlenim bırakıyor.

Ay yok artik
Komik bir sey duyunca tuvalete gidip de mi kahkaha aticaz

Yani böyle itici kahkahalariniz falan yoksa ne kadar kötü gülebilirsiniz ki
yok öyle çirkin diye değil sessiz gülüyorum yani hani böyle espri yaparsın da karşındaki güzel güler senin de hoşuna gider bende öyle bi nida olmuyo djaşndşcm yani ses yok gülüşümde

Aman erkekler kusursuz güzelliğe tapıyor zaten öylesine de kimse bakmamalı bence. Tabi dış görünüş, gülüş, bakış ilgi çeker ancak herkesten etkilenip, beğenen erkekten de hayır gelmez ona moraliniz bozulmasın hiç :) Bende ağlayınca hala güzel olanları beğeniyorum. Ben ağladığımda domatesle eş değer oluyorum

Canım benim, gulmek enerji meselesidir. Gulmenin güzeli çirkini olmaz, icteni olur.
Ben gülünce gıhgıh diye bir ses çıkıyor inan iki kişi cektigimiz tüm videolarda hep o gıhgıh sesini duyup kendime uyuz olurum bir de zaten inci gibi dislerim yoktu, zamanla yirmilikler sikistirinca daha da çarpıklasti, yirmilikler gidince ve baska diş kaybı yaşayınca birbirinden ayrıldı falan, hiç öyle güzel dişlerim de yok.
Dudaklarım da sinsi kız dudagi diye dalga gecilen cinsten,ip gibi.
Bir de gozlerim cekim, çok az bir şey güleyim gozlerim kayboluyor, ip gibi bir cizgi haline geliyor

Bunlara rağmen hep gülerim, butun resimlerde ağzım kulaklarımdadir, arkadaşlarım beni hep gulen biriyim diye hatırlar .
Cirkin gulmem de asla erkekler arasında tercih edilmeme sebebi değil, tam tersi sevgilim varken de gevrek gevrek guleriz ben yine tüm videolarda gıhgıh sesini cikaririm
O yüzden hiç dert etme, canın istedikçe gül. Senin enerjin zaten karşı tarafa da geçer

Evet orası da öyle tabii ama yine de üzüyor ya

mesela sizin gülüşünüz müthiş bence djaşsmdl bilmiyorum ama içtenlik önemli evet ben içten gülünce de garip bi şekilde içten gözükmüyorum bencee

Benim de hemen burnum akar
Turk dizilerinde ne guzel agliyorlar diye ic geciririm

mesela sizin gülüşünüz müthiş bence djaşsmdl bilmiyorum ama içtenlik önemli evet ben içten gülünce de garip bi şekilde içten gözükmüyorum bencee
Belki de kendini çok kastigin için dışa yansıtmıyorsundur. Nasıl gorunecek diye cekincenden dolayı rahat rahat gülemiyorsundur. Ablam dişlerine tel taktırana kadar (yirmilerinin sonuna tekabül eder) gülerken gayri ihtiyari ağzını kapatirdi mesela, böyle yayık ayran gibi gülmezdi.
Tellerini çıkarttıktan sonra fotolarda gülmeye alismasi bir süre zaman aldı.
Sen de bunun gibi, kendini begenmediginden kasiyorsundur.
Ayrıca neden icten gozikmeyesin ki? Birkaç kişi böyle bir şey mi dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…