Güzel gülen kadınlara çok imreniyorum

İnanmayin cogzel guluyor

Bende hiç kahkaha atamam cok guldugum zaman sesim gider ses yok görüntü var şeklinde gülerim gözümden yaşlar gelir ama ih bile diyemem ama hiç dert etmedim ya bence en güzel benim çünkü bana göre herkes kendini en güzel olan en güzel gulen olarak görmeli diye düşünüyorum özgüven burda devreye giriyor

Benimki ondan değil gülerken güzel gözüküyorum da böyle bi gülerken çıkan ses hoş gelir ya benimkinde ses yok

Anladım bazılarından sanki oldukca kontrollü gibi bir ses çıkıyor kahkaha. O ses benden de cikmiyor sanırım dikkat bile etmemişim 30 yaşımdayım hiç aklıma gelmemişti gülme sesi diye bir şey. Nereden buluyorsunuz takılacak şeyleri.

Ayna önümde çalışın her gün belki zamanla öyle gülmeye başlarsınız. Ama erkeklerin konusunda sandığınız kadar belirleyici bir etkisi olduğunu da düşünmüyorum, bir detay sadece.

hep böyle takılacak saçma şeyler bulurum bu takıntı da biter yakında bakalım ne başlayacak

Haklısınız ya sizin gibi olabilsem her şey kolaylaşacak da..

Güzellikle sadece erkeklerin dikkatini çekersin. Özgüvenin bir duruşun yoksa istediğin kadar güzel ol o an size bakıp bir daha hiç bakmıyorlar. Kısaca güzellik bir kısas değildir.

Kendinde begenmedigin bı özellik mi var belki bu yüzden kendini kasıyor olabilirsin bu konuda. İçinden geldiği gibi ol kendini kasarak gülersen zaten dışardan abes gözükür samimi gülenler zten hoş görünüyor bide takma hiç gülünce nasıl görünecek diye.

Gözümde canlandın kız robot resim çizdirdin adeta hahssh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…