Güzel günler gelecek mi ??

ondan çok bana zor olacağını, ikinci bir evlilikte kadının fazla bir yeri olmayacağını baş tacı yapılmayacağını söylüyor

Neden evlendiniz? Nasıl kendinizi ateşe attınız, eşinizi de yaktınız.
Adam boşanamayasınız diye psikolojik şiddete başlamış. Özgüveninizi yok etmeye çalışıyor.
Böyle devam etmez...

sana kaç kez evlenme dedik hatırlamıyorum. bile bile yaktın hem kendini, hem eşini.

sevmeye çalış, zor ama bir ihtimal seversin belki.
Evet hatırlıyorum sizi, bana yazdığınız dönemde hamileydiniz hatta.
Şimdi o günlere dönmeyi o kadar çok isterdim ki çok mutsuzum çok çaresizim..
Annemle konuyu konuşuyorum yapamadığımı, seni dönüyo mu evine bakmıyo mu dışarda mı geliyo ne kusuru var da ayrılmak istiyorsun diyo. Sadece bunla mı ayrılma sebebi.. Sevemedim sevmiyorum bu en büyük sebep değil midir

ilginç.
tam on sene beni sevdiğini söyleyen pes etmeyen bir takıntılı adam vardı.
onu sevmediğim için evlenmedim. ama onun iki yakası bir araya gelmiyor. kimin ahı tuttu ki :/

rahat batmış
kardeşim kimsenin evliliği 4x4 lük değil
ayıla bayıla evlilik yapan kadınların %99 u mutsuz

bence saçmalamayı bırak yuvana sahip çık

Bir gün sever mantığı. Kendisi seviyor ya herşey normal sanki benim duygularımı önemsemedi bencillik bu ..

ben seni sanirim hatirladim eski konularia bir göz attimda simdi. Allah yarimdiciniz olsun ikinizinde. Birbirine bagli degilde kimsenin anliyamadigi sekilde birbirinize bagimli bir ciftsiniz.

Yapmayın lütfen ya. İlişkiler başlar ve biter bu kadar basit. Uzun uzun anlam yüklemenin manası yok coğu zaman.

Simdi böyle yüzüstü bırakmış olmayacak mısınız? Onların konuşma, yaşama tarzını bile benimseyemezken bu iş zor.

Eşinizin neyini sevmiyorsunuz? karakteri tipi işi ailesi,,,???
Kendisi efendi bir insan aileme olsun yaşlı babanneme dedeme olsun saygıda kusur etmeyen bir insan. Beni çok sevdiğini biliyorum ama sevgi yetmiyor. Tek kişinin sevgisi yetmiyor. Dediğim gibi ailesi ile değişik konuşma üslubu çok sinirimi bozuyor ufacık birşey bu ama benim için büyük neden. Tip olarak çirkin bi insan değil ama bana yakışıklı gelen bi insan da değil. Öyle yani

sevmediğin insan dünyanın en iyisi olsa da olmuyor.
halam 65 yaşında. sevmediği biriyle evli, 6 çocuğu var, 45 yıldır evli ama sevememiş o kadar yıla ve çocuğa rağmen. çünkü eskiden sevmek, boşanmak falan çok ayıpmış.

çok şükür ki o devirde değiliz.
hakkında hayırlısı neyse o olsun.

ben seni sanirim hatirladim eski konularia bir göz attimda simdi. Allah yarimdiciniz olsun ikinizinde. Birbirine bagli degilde kimsenin anliyamadigi sekilde birbirinize bagimli bir ciftsiniz.
Allah yardımcım olur inşallah.. Çünkü bu durumdan yalnızca Allah ın yardımı ile çıkabilirim.

İnşallah

Eski konunuza baktimda eşinizin mastr yapmasina takmistiniz.sevmiyorsaniz niye takildiniz. Bence siz seviyorsunuz ama esinizin sevgisi daha baskın oldugu icin farkinda değilsiniz. Ayrildiginizda bence siz uzuleceksiniz.

ayıp olmasın diye evleneni ilk defa duyuyorum.

eşiniz bile bile evlenmiş belli ki sizinle olmayı hırs etmiş.

haberleri açmıyosunuz galiba. red edilen sevgililer yada eşler neler yapıyor.

bu durumdan en az zararla kurtulmaya bakın.

eden bulursa bulsun. bir ömür böyle geçer mi düşünün.

Iyi de siz sevmeye başlamıştnz esinizi evlenmeden önce. hatta bi ayrılma durumunuzda ona kızmıstınız da biz de sevmiyosaniz niye kiziyosunuz demistik. o zaman "ama bens evmeye baslamistim" demiştiniz.

Bence piremses rüyanızdan uyandınız artk evli bir kadınsınz o sizi zorluyodur. her zamanki gibi esinize yüklüyosunuzdur bütün sorunların nedenini..

Eski konunuza baktimda eşinizin mastr yapmasina takmistiniz.sevmiyorsaniz niye takildiniz. Bence siz seviyorsunuz ama esinizin sevgisi daha baskın oldugu icin farkinda değilsiniz. Ayrildiginizda bence siz uzuleceksiniz.

O farklı bir konu bir insan benimleyse başkasını düşünmesini sevsem de sevmesem de kabullenemem.
O olay esnasında hayatında ben varken başkasını düşünme ihtimali beni rahatsız eden..

Şuan, aynı ev içinde onunla yaşayıp ta en ufak sevgi kırıntısı hissetmiyorsam seviyor muyumdur sizce?

İnsan aynı yatağı paylaştığı adamdan bu denli nefretle bahseder mi? Sevmiyordun neden evlendin. Adam kendisini sevmeyen kadınla neden evlenmiş diyorsunuz. Ee kadın sevmediği adamla nasıl evleniyor? Saçmalık..

Şuan, aynı ev içinde onunla yaşayıp ta en ufak sevgi kırıntısı hissetmiyorsam seviyor muyumdur sizce?

ben nedense senin icten ice esine kendi mutsuz olusundan dolayi kizgin oldugunu düsündüm sanki tüm suclu olmus, onun yüzünden bu durumdaymissin gibi hissediyorsun. Birde duygusal anlamda bir bagliligin olmadigi icin herseyi gözüne batiyor. Ben acikcasi sevginin ve askin sonradan (ki 3-4 seneden beri berabermissiniz) olusabilecegine inananlardan degilim.

Eşinize de yazık değil mi? Ah alıp ayrılırsam bana döner diye düşünüyosunuz ama bu şekilde de evliyken adamı mahfediyorsunuz. En azından o çabalıyor her şey sizin elinizdeydi sonuçta evlenmişsiniz artık. Mutluluk rolü yapmayı deneyin mutlu olmayı bir deneyin belki size de iyi gelecek bu.

Sirf ahini almamak icin uzmemek icin evlenilir mi? Siz kendinize de esinize de ne yaptiniz boyle? Madem sevmiyor bunu ona soyluyorsunuz ayrilma cesaretinide gosterin.

Kimse icin yasamiyoruz bu hayati elalem ne derse desin ne dedikodu yaparsa yapsin 2 gun sonra susar unuturlar. Siz yarininizi kurtarin.

Sevmediginiz biriyle hem kendinize hem esinize guzel bir gelecek hazirlamiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…