Güzel günler gelecek mi ??

Şuan, aynı ev içinde onunla yaşayıp ta en ufak sevgi kırıntısı hissetmiyorsam seviyor muyumdur sizce?

Siz yaşadığınız zorlukları esinize yukleyip ondan soguyosunuz.
Evin temizligi yemek sorumlulugu yatak sorumlulugu esinin ailesi vs vs.. hepsi esinizin yüzünden gibi görüyorsunuz ve tüm hoslanmadiginiz seylerin faturasını ona kesiyorsunuz.

Gidin bence evlilik terapistine siz kendiniz objektif bakabilecek durumda degilsiniz bence. terapistin yönlendirmesiyle sorunun sevgisizlik mi yoksa baska bisey mi oldugunu anlarsnz bence.

konularınızdan sevdiğiniz kanaatine varıyorum nedense çok garip... Biraz süre tanıyın kendinize zaten boşanma gibi fikriniz yok. Ayrıca sevmediğiniz,hoşlanmadığınız biriyle cinsellik yaşamak bir "kadın" için çok zor olmalı...

Evet bu duruma onun yüzünden düştük. Benim merhametimden faydalanarak ayrılmak istediğimi söyledikçe karşımda ağlayan sızlayan bi insan vardı ve ben dönüp gidemedim çünkü vicdansız biri değilim.. Abartmıyorum bu hep böyle oldu . Bana kızanlar var Nasıl evlendin diye ama gerçekten anlatamıyorum. Ben gerçekten ahını almaktan korktum. Faceden bir söz okumuştum : masum bir insanın gözünden akan yaş yere düşene kadar tüm duaları kabul olur diye.. Ben bunları bilerek karşıma böyle sözler çıkarak yapamadım ayrılamadım zamanında dönüp gidemedim işte..

Sevgi olmadan evlenince böyle sıkıntıların olması normal değilmi.
Hem kendinize hemde eşinize yazık olmuş.

bunu bende düsündüm zira degil cinselik yasamayi ben öpüsmeyi bile düsünemiyorum

1 aydır aramız hiç iyi değil ve ben Regl dönemim hala devam ediyor yalanını uyduruyorum her gün biliyor musunuz .. Geçen ay gripten dolayı çok antibiyotik vs hap kullandığım için de inanıyor güya

1 aydır aramız hiç iyi değil ve ben Regl dönemim hala devam ediyor yalanını uyduruyorum her gün biliyor musunuz .. Geçen ay gripten dolayı çok antibiyotik vs hap kullandığım için de inanıyor güya
Basiretiniz bağlanmış evlenmişsiniz,bence nasıl olsa bir gün boşanacaksınız, sadece sizin için zamanı değil gibi.

Bu yuzden evlenmek cok garip. Yani bu korku yuzunden evlenilir mi ? Ne desem bilmiyorum. Bosanin tek cozumu bu ama hayatinizda aldiginiz kararlari iyice sorgulayin.

Bence biraz bekleyin.
Bosanacak gibi durmuyorsunuz
Katlanilmayacak olcude degil galiba iliskiniz
Yıllara mal etmezsiniz ama elbette bi kopma noktası olacaktır.

Annemle konuları konuşabiliyorum annem biraz daha sabret biraz daha bekle diyor . İyii düşün sonra pişman olma diyor.. O yüzden boşanmayı düşünmüyorum şimdilik ..

E şimdi de adama ediyorsun edeceğini. Hem kocana hem kendine ediyorsun ve sonuç mutsuzluk. Bari sevdiğin ama eden bi adamla evlenip mutsuz olsaydın daha iyiydi. Hiç değilse sadece sen mutsuz olurdun başkasını da mutsuz etmezdin. Ayrıca sevmediğim adamla niye sevgili oldun öncesinde o da ayrı bi saçmalık. Çok bencilsin.

Garip bulabilir bazıları ama sevmemek boşanma nedeni sayılmaz bana göre.evlenip boşanmak çok zor bir durum.tabi zor şeyler yasandiysa boşanmaktan başka çare olmaz bir şekilde yeni bir hayat kurulur.ama esin seni seviyorsa, değer veriyorsa iyi bir insansa iyi baba olacak biriyse bosanmanin zorluklarını yaşamaya değmez.belki boşanıp da yeni biriyle tanıştığında onu çok seveceksin ama bir suru sıkıntılar olacak o zaman sevgi mevgi kalmayacak.hic bilemezsinki hayatın neler getireceğini.b ence esin böyle ağlayıp sizladikca sana yalvardikca seni daha da uzaklaştırıyor kendinden.biraz çekse kendini biraz nasıl davranacağını bilse seni etkileyebilir belki.ondan boşandiginda seni nasıl bir hayat bekleyeceginin garantisi yokki.bence bekle tabi çocuk dusunme. inşallah daha iyi olur sonra

Bu saydıklarınızı taşıyor, beni çok sevdiğine eminim çok değer verdiğine de . Şimdilik boşanmayı düşünmüyorum zaten. Ayrılınca ailemin yanında yaşayamam bundan sonra orda kendimi sığıntı gibi hissederim eminim.. İnşallah iş dayanamayacağım noktalara gelmez. .

İnşallah grlmez canım ya biraz da kendini zorla bence sevmeye çalış onu.sana hep olumsuz yönleri gözüküyor belli ki.

üslup olayını hiç söyledin mi eşine?

Nasıl yani anlamadım
Dün kendisinin ailesine gittik anne ve babasıyla değişik bir konuşma üslubu var yörelerine ait öyle konuştukça deli oldum o kadar soğudum ki en ufak şeyler beni ondan milyonlarca adım uzaklaştırıyor.
Ben de normalde insanları hor görmem ama nedense üsluba çok takılırım,hiç sevmiyorum şive olayını çok özür dileyerek söylüyorumki çünkü gerçekten o da yerel bir şey kültüre ait biliyorum ama istemsiz işte sevmiyorum
sanki sen de eşini kaba buluyorsun kendine yakıştıramıyorsun gibi
belki de rahatsız olduklarını söylersen değişme gayreti gösterirse sen de sevmeye başlarsın dedim ama emin değilim tabi denemeye değer

Söyledim canım senden acayip soğuyorum dedim ama farkında olmuyor sanırım hemen ağzı kayıyor onlarla konuşurken ve gıcık oluyorum ya öyle böyle değil. Ailesinden de pek fazla hoşlanmıyorum ay ben bu çocuğa dair hiç bişeyi sevmiyorum ya. Ailesini de düğün öncesi altın davası olmuştu ondan sonra gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…