- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diğer konusunda sevgilimin başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum yazmış o da biliyor neyin ne olduğunu ama burada biz kıza saydıralım kendi vicdanı rahatlasın istiyor. mesela kızı kötü göstermek için bu konuda da kız sevgilisine yazıyormuş ne alakaysa
Kıza neden saydırcaksınız ve benim vicdanımla ilgisi nedir?diğer konusunda sevgilimin başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum yazmış o da biliyor neyin ne olduğunu ama burada biz kıza saydıralım kendi vicdanı rahatlasın istiyor. mesela kızı kötü göstermek için bu konuda da kız sevgilisine yazıyormuş ne alakaysa
Üzgünüm ama böyle durumlarda güzel ama aptal olan tercih edilir.Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Çok sağolun düzgün bir yorum okudum sonundaEğer erkeğin amacı günü yaşamaksa, akıl aramaz. Sizi tercih ettiğine göre, aklı başında ve güvenilir kadınlardan hoşlanıyor demek ki. Bence o kızı tehdit olarak görmeyin.
Ben şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı
Ben, "uçarı hareketleri olmayan biri" derken ne kastettiğinizi anlamadım meselalaf cambazlığı yapmayın kız genel olarak güzel bi bayan beğenilen biri kime göresi mi var
Bense ağır başlı uçarı hareketleri olmayan biriyim bunu demek istedim neyini anlamadınız
Siz de buna inandiniz yaniEvet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Kocam bi kadına kıöın büyüsün dese benim anlayacağım şey kızın kaşar olduğu değilBen şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı
Bak boyle konusan bi erkekten kork. Gecen instada okumustum boyle birsey.. kadinin biri yazmis: eski sevgilim salak dedigi kizla evli, 2 tanede cocuklari var yaziyorduEvet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Madem masumca bi şaka keşke engellemeseydi..Kız yazıyor sevgilime
Bi şaka yaptı diye de oturmuş heryerden engellemiş
bkz. konu sahibinin işine gelmediKıza neden saydırcaksınız ve benim vicdanımla ilgisi nedir?
Öf konu açanda hata
Bak boyle konusan bi erkekten kork. Gecen instada okumustum boyle birsey.. kadinin biri yazmis: eski sevgilim salak dedigi kizla evli, 2 tanede cocuklari var yaziyordu![]()
Oyle mi? Ben binitiraf sayfasindan hatirliyorumOnu bu forumda Bi 0ye yazmıştı.... Gerçi..... Olmuyabilşrde
Oyle mi? Ben binitiraf sayfasindan hatirliyorum