Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Akillilik kisiye gore degisen bir kavram.
Kurnazlik veya bazen hinlik gibi seylerle karistirilabilir.
Ornegin asik insana akilsiz derler.
Insana veya Allaha asik insana akilsiz derler
Bana gore de asil akilsiz onlardir :)

diğer konusunda sevgilimin başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum yazmış o da biliyor neyin ne olduğunu ama burada biz kıza saydıralım kendi vicdanı rahatlasın istiyor. mesela kızı kötü göstermek için bu konuda da kız sevgilisine yazıyormuş ne alakaysa

Buraya konu açanın aşkı depreşiyor zaten.
Ben de sevgilimle her tartışmamızda konu açayım da tutkumuza tutku katayım bari :KK8:

diğer konusunda sevgilimin başka birini sevdiğinden şüpheleniyorum yazmış o da biliyor neyin ne olduğunu ama burada biz kıza saydıralım kendi vicdanı rahatlasın istiyor. mesela kızı kötü göstermek için bu konuda da kız sevgilisine yazıyormuş ne alakaysa
Kıza neden saydırcaksınız ve benim vicdanımla ilgisi nedir?
Öf konu açanda hata

Eğer erkeğin amacı günü yaşamaksa, akıl aramaz. Sizi tercih ettiğine göre, aklı başında ve güvenilir kadınlardan hoşlanıyor demek ki. Bence o kızı tehdit olarak görmeyin.

Kızlar erkek arkadaşımın çevresinde ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan var çok aklı başında olmayan havai biri,ego sahibi kendini de beğenmiş baya
Bense 30 lu yaşlarda normal bir bayanım akıllıyım ağır başlıyım EGO’m yoktur
Erkek arkadaşımı kaybetme korkusu taşıyorum
Ne dersiniz?
Üzgünüm ama böyle durumlarda güzel ama aptal olan tercih edilir.

Eğer erkeğin amacı günü yaşamaksa, akıl aramaz. Sizi tercih ettiğine göre, aklı başında ve güvenilir kadınlardan hoşlanıyor demek ki. Bence o kızı tehdit olarak görmeyin.
Çok sağolun düzgün bir yorum okudum sonunda

Kadinlarda kusur aramayin bence sevgilin nasil bir karakter? Saglam olsaydi karakteri akilli mi guzel mi filan diye dusunmezdin bile

Ben şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı

eşimin kilosu, yaşı ile ilgili herhangi bir kadına şaka yaptığını sanmıyorum.

zaten az ye kıçın buyur, gibi komik olmayan espri anlayışı da yoktur.

32 yaşındayım, 24 yıllık bir arkadaşım var, beraber büyüdük, çoluk çocuğa karıştık, hiç bu ve benzeri şakaya maruz kalmadım kendisi tarafından.
🤷🏻‍♀️ yapanı gördüm ama öyle seviyesiz birini uzun süre etrafımda tutmadım.

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Siz de buna inandiniz yani

Edit: saka muhabbetini sonradan okudum, rezalet. Hic dar goruslu, kiskanc biri faln degilim ama benim esim, sevgilim bir arkadasina boyle saka yapsa densizligi yuzunden agzina kurekle vururum 😂

Son düzenleme:
Ben şakasına kızmıyorum
Yav bırakın hanginizin kocası erkek arkadaşı şaka yapmıyor millete niye abarttınız bu şakayı
Kocam bi kadına kıöın büyüsün dese benim anlayacağım şey kızın kaşar olduğu değil
Kocamın sapık olduğudur
Senin gibi kıza tü kaka
Sevgiliye ayy hint kumaşımm dersem o zaman söyle
Ben şurda bir sürü konu okudum kimsenin sevgilisi kocası hanım arkadaşına kalçaların küçücük tatlım biraz büyüt dememiş
Neyin kafasındasın bilmiyorum ama cıkss yanlış kişilersiniz siz sakın birbirinizi bırakmayın olur mu

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Bak boyle konusan bi erkekten kork. Gecen instada okumustum boyle birsey.. kadinin biri yazmis: eski sevgilim salak dedigi kizla evli, 2 tanede cocuklari var yaziyordu😂

Cevap veriyorum, güzel ve akıllı kadın. Ama sevgiliniz ikisini de haketmiyor.

Back
X