Güzel kadın mı akıllı kadın mı?

Yorumlarda varsa okumadim ama karsidaki kadinin en az sizin kadar akilli olmadigini nereden bilip, bu kadar emin oluyorsunuz?

Herkesin hayati yaşama bicimi, istek ve beklentileri farklidir. Ayrica herkesin herseyini bilemezsin, sen sadece guzel ve egolu birini gorursun o kadinda ama senin gormedigin baska ozellikleri de vardir ve baskasi gorur sever.
Bazi erkekler deli kadın sever, bazilaro agir başlı. Kimi etkilemek istedigine göre degisir tercihler.

Yorumlarda varsa okumadim ama karsidaki kadinin en az sizin kadar akilli olmadigini nereden bilip, bu kadar emin oluyorsunuz?

Herkesin hayati yaşama bicimi, istek ve beklentileri farklidir. Hem bazi erkekler deli kadın sever, bazilaro agir başlı. Kimi etkilemek istedigine göre degisir tercihler.
Hanfendi ben biseyden emin olsam gelip neden size soruyum düşüncelerinizi tecrübelerinizi iştiyim
Ben sadece olan olayı durumları anlattım size silah dayayıp fikir yazın demedim ki
Nedir bu saccmalık anlamadım neden öyle Yok bu kanıya nasıl vardım Cidden sorunlu musunuz
Konu kapatma butonu yok mu

Evet o salakla ne işim olur dedi. Ben de nerden biliyorsun salak olduğunu dedim bukadar süse düşkün insanın akıllı olma ihtimali var mı dedi
Bu ne sığ bakış açısı, ne sığ bi yorum.. Ne alaka, süslü biri akilli olamaz mi?
Kurtulsun artik insanlar şu dar ötesi kalıplardan ya..

Hanfendi ben biseyden emin olsam gelip neden size soruyum düşüncelerinizi tecrübelerinizi iştiyim
Ben sadece olan olayı durumları anlattım size silah dayayıp fikir yazın demedim ki
Nedir bu saccmalık anlamadım neden öyle Yok bu kanıya nasıl vardım Cidden sorunlu musunuz

Ya ne laf kalabaligi yapiyorsun? Koskoca baslik atmissin oraya guzellik mi akil mi? Konu icerigi de belli kendini daha iyi, akilli goruyorsun hesapta o kadindan işte. :) Buradakilerde de en az senin kadar okuma yazma, akil var. İyi ki egolu değilmişsin sen daha kendinin farkinda degilsin başkalarinin karakter analizini yapmaya kalkiyorsun.

Sorunlu olan ilişkiniz. Burda insanlara atarlanacagınıza gidin onun üzerinde biraz düşünün. Madem başkalarının düşüncesini istemiyorsunuz konu acmayin. Ayrica konu kapatmak için Mune Mune ablaya yazabilirsin. Ha kapatma butonu yok, ama şikayet butonu var. Sizin için kullandim. Iyi akşamlar

Ooo kız hem güzel hem akıllı.. sevgilinin yaptığı o seviyesiz espri olmayan laftan sonra engeli bastigina göre kesinlikle bu fikirdeyim.
Ve malesef sevgilin bu kızdan acayip hoşlanıyor.
Ama sen bu kişiliksiz seviyesiz terbiyesiz adamda ne buluyorsun onu anlamadim?

Konuya yorum yazmayın ben hallettim dediğimiz gibi değil
Bütün konuşmaları okudum
Kampa götür beni diyen bi kıza o hakaret az bile olmus
Başkasının sevgilisiyle kampa gitme isteğinin sonucu bu olur
Neyse size açıklama yapmanın anlamı Yok
Sadece hakaretlerinizin yersizligini görmeniz açısından yazıyorum

E hani hakaret değildi, eğlenceli bir şakaydı? Hani size yapılsa siz de gülerdiniz?
Bir erkek için şu duruma düşmeye, dün savunduğunu bugün yalanlamaya gerçekten değiyor mu?
Sevgilinizden emin olsanız önceki konuyu açmazdınız zaten. Biraz daha zorlasak "kız kaşınmış ki sevgilim kızdan hoşlanmış" diyeceksiniz.
Allah yardım etsin.

güzellik kişiden kişiye o kadar farkediyor ki. güzel buldugum begendiğim bi kız vardı fotografını bir erkeğe gösterdim cok hoş degilmi ya dedim. Yoo çirkin demişti.:KK70:Lüzumsuz yarışlara sokmayın kendinizi

burda yaptığın atarı gerçek hayatta da yaparsan eşeğin aklına karpuz kabuğu sokarsın. biraz rahatla. sen 30 yaşındasın belli ki erkek arkadaşın da o yaşlarda. erkek arkadaşının yanında kıza atıp tutmak yerine 23 yaşındaki kıza çocuk gözüyle bakabilirsin. her kadın o yaşlarda olgun erkeklerle olmak ister diyebilirsin. abla rolüne gir yani böylelikle erkek arkadaşın da abi rolünde olmuş olur. yoksa çoğu arkadaşın dediği gibi erkek arkadaşının aklına sokmuş olursun ve kendisi için kapışan iki kadının erkeklerde yarattığı egoyu tahmin edebilirsin.

erkek arkadaşınızın tercihine bağlı
ondan hoşlanan 23 yasında çok güzel bi bayan
ondan hoşlandığını nerden biliyorsunuz

erkek mantıgı bakıyorum güzel kız hele bide şapşal ay bn yapamam sen yap ay ben beceremem sen herkulsun diye erkeğe yansıtıyorsa

Ne cesareti yahu deli misin anlamadım ki konuşmayı okudum
Sen sürekli kampa gidiyorsun beni de götürsene biyere yazıyor o da cevap olarak işim var başkasıyla git diyor şizofren misiniz siz
yani kız bunu yazacak yüzü bulamamalı, erkek arkadaşınızın biraz mesafeli davranması gerekiyor

E hani hakaret değildi, eğlenceli bir şakaydı? Hani size yapılsa siz de gülerdiniz?
Bir erkek için şu duruma düşmeye, dün savunduğunu bugün yalanlamaya gerçekten değiyor mu?
Sevgilinizden emin olsanız önceki konuyu açmazdınız zaten. Biraz daha zorlasak "kız kaşınmış ki sevgilim kızdan hoşlanmış" diyeceksiniz.
Allah yardım etsin.
sizler hakaret diyorsunuz ya,ona istinaden diyorum,olayı ordan oraya çekmeyin,laf ebeliğinin lüzumu yok,konuya odaklanın,odaklanma problemi yaşıyorsanız da boş yorum yapmayın

Konudaki akıllı kadın kim, ben onu merak ettim. Akıllı kadın, güzellik için kendinden vazgeçecek sığlıkta adamı zaten kendi hayatına sokmaz. Kaldı ki kaybetme korkusu yaşasın.
konudaki akıllı kadın benim,zira kızarkadası olan bir erkege hicbirzaman ya beni şuraya götür demedim

Kocam bi kadına kıöın büyüsün dese benim anlayacağım şey kızın kaşar olduğu değil
Kocamın sapık olduğudur
Senin gibi kıza tü kaka
Sevgiliye ayy hint kumaşımm dersem o zaman söyle
Ben şurda bir sürü konu okudum kimsenin sevgilisi kocası hanım arkadaşına kalçaların küçücük tatlım biraz büyüt dememiş
Neyin kafasındasın bilmiyorum ama cıkss yanlış kişilersiniz siz sakın birbirinizi bırakmayın olur mu
bi bayan kocanıza beni tatile götür dese eminim o daha pis bi şaka yapardı,kocalarınız melek ,biliyoruz görüyoruz

konudaki akıllı kadın benim,zira kızarkadası olan bir erkege hicbirzaman ya beni şuraya götür demedim
Çok farklı açılardan bakıyoruz. Karısı, sevgilisi olan bir adama böyle bir talepte bulunmamak ahlaklı bir davranıştır. Doğrusu budur. Her akıllı insan ahlaklı mıdır, her ahlaklı insan akıllı mıdır, o başka bir tartışma mevzusu. Sizin konunuza indirgeyelim; kızın güzelliğini, ne dediğini, tavırlarını bir tehdit olarak görüyorsunuz, çünkü sevgilinizden emin değilsiniz. İşte akıllı kadının aklı burada devreye girer ve bu güvensizliğin nedenlerini, kaynağını sorgular. Ve bu asla bir üçüncü kişi olamaz.

Sorunlu olan ilişkiniz. Burda insanlara atarlanacagınıza gidin onun üzerinde biraz düşünün. Madem başkalarının düşüncesini istemiyorsunuz konu acmayin. Ayrica konu kapatmak için Mune Mune ablaya yazabilirsin. Ha kapatma butonu yok, ama şikayet butonu var. Sizin için kullandim. Iyi akşamlar
benim için neden şikayet butonu kullandınız:):)nekadar saldırgansınız,ilişkinizde sorun mu yaşıyorsunuz,yoksa siz de o kızarkadası olup da araya girmeye çalışan kara kedilerden misiniz,şikayet etmek için başka bi gerekçe düşünemedim:)

Back
X