- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
-
Çocuğun babası yok mu, bırakın ona kendinize vakit ayırın. Kimseyi poh pohlamayın. Bırakın evin işi mükemmel olmasın. Her şeyi tek başınıza üstlenmeyin eş kişisi nerede?Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Çocuklarınız kaç yaşında? Siz yediklerinize dikkat ediyor musunuz?Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Kilo tamamen boğaz ile alakalı, çocuk olunca da çoğu kadın böyle oluyor ne yazıkki, yardımcısız annelik zor.Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
1- Hafta sonları çocukları babaya bırakıp kendinize zaman ayırıyorsunuz, bu zamanı gezip tozarak da geçirebilirsiniz, bir hobiye de veya spor salonuna giderek de.Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Güneş kremi kullanmayı alışkanlık haline getirin ve spor ekleyin hayatınıza (evde hareket zamanı )diye bir program var evde yarım saat harcayıp 15 günün sonunda farkı hissedersin yeter ki başla bir yerdenMerhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Bu bölümdeki diyet gruplarına bir göz atın, size uygun gruplardan birine katılın, hem bir sürü arkadaşınız olur hem diyet yapanlarla gaza gelirsiniz, hem de kilo vermenize, spor yapmanıza yararı olduğu gibi kendiniz için bir şeyler yapmak zaman ayırabiliyor olmak iyi gelir156 boy 72 kilo göbeğim var
Valla 1.80 boyunda 55 kilo bir kadında olsanız zaten anne olunca hayat bu şekil ilerliyor,çocuğu şuraya bırakayım buraya gideyim vs olmuyor malesef özelliklede biri büyük diğeri henüz küçükse evlere şenlik bir zorluk oluyor,kardeşimde bana hep derdi abla ben asla senin gibi yapmam sporda yaparım,haftanın 3 günü arkaaaşlarla buluşurum haftada bir eşimle dışarı yemeğe çıkarım anne olabilirim ama ayrıca bir kadınım vs. kafa ütüler dururdu,şimdi anne oldu saçını en son ne zaman taradın sen dedim dip boyası çenesine kadar gelmişMerhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Canım benim üzülmeMerhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
Yaaa lütfen öyle demeyin. Şimdi birincisi siz 2 doğum yapmışsınız eşiniz kaç kez doğum yaptı? Sıfır. Kadınların vücudu erkeklere göre daha fazla yağ barındırıyor. Kocanızla kendinizi kıyaslamanız çok anlamsız yani. Yaşınız daha çok genç, böyle düşünüp kendinizi hırpalamayın. Bakımlı olmak ve güzel olmak çok farklı şeyler eminim ki siz de çok güzelsinizdir..Merhaba 35 yaşında 2 çocuk annesiyim sezeryan doğum yaptım 156 boy 72 kilo göbeğim var göğüslerim üzerinde çatlaklar var yüzümde lekeler var kendimi çok kötü hissediyorum çocuk büyüt parka götür yedir içir büyük olanın ödevi okulu beslenmesi evin temizliği çamaşırı ütüsü bulaşığı eş ailesiyle görüş poh pohla evet hayatım bunlardan ibaret benim eşimin de saçları döküldü kel gibi bi şey oldu ama fit kilosu boyu yerinde ne yapmalıyım kendime gelmem için kendimi özgür hissetmiyorum çocuksuz hiç bi yere gidemem arkadaşım komşum hiç kimsem yok ağlamak istiyorum berbat hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?