Güzel kadınları çok kıskanıyorum

mutluyurek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
4
23
3
30
Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.

hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.

Sorun tam olarakta bu bence . Önce kendinizi sever başkalarında olan şeyleri kıskanmaktan vazgeçerseniz bir çok şey değişir ;)

Annem hep der ki: "kızım,ona güzellik denmez; geçlik denir"

Ve Yıldız Tilbe de der ki: " Hani o gençlik var ya, güldü geçti tutamadım "

Kısacası güzellik insan hayatının kalitesini sizin zannettiğiniz kadar etkilemez. Çünkü süresiz bir kavram değildir.

Maksimum 15 senelik ömrü vardır.

Herkes dışarıdan görüldüğü gibi mutlu değil ki., çirkin olup sevilmemek ,Güzel olupta sırf dış görünüş için beğenilip sevilmekten daha iyidir.En azından karakterim icin seviliyor diyip mutlu olunuz. hem karakter yaşlanmaz da Çoğu şey şanstır. kısmetin hayırlı işin nereden çıkacağı belli olmaz.

Belki kızabilirsiniz ama ben öyle alımlı,zayıf,güzel kadınları kıskanıyorum.23 yaşındayım daha önce kilo sorunlarım vardı.Şu an biraz fazlam hala var.Ama hiçbir zaman kendimi beğenmedim,beğenemedim.Sevgilisiyle el ele gezen,mutlu olan insanları kıskandım.Güzel insanları kıskandım,güzel olan ne varsa kıskandım aslında.
Ama ben hiç sevilen bir kız olmadım hayatımda,hep acı çeken oldum.Kimse de sen neden böylesin diye gelip sormadı bile.Tenezzül bile etmediler.Sanki bir tarafım hep yaralıymış asla iyileşmeyecekmiş geliyor.Güzel bir kadın olmayı,destek görmeyi,kabul görmeyi,sevilmeyi o kadar çok isterdim ki ama bir türlü olmadı işte.
Guzel degilseniz yada oyle hissetmiyorsaniz farkli yonlerinizi sevin on plana cikarin,mutsuzlukla besleniyosunuz kiskandiginiz insanlar gibi bi hayatiniz olsa bu sefer farkli seylere takilcaksiniz bence bakis acinizi degistirin kiskancaginiz insanlara degilde daha kotu olanlara bakin belki iyi hissedersiniz.ayrica kimse kimseye neden boyle oldun fln demiyor ailesi disinda bu beklentilerde sizi mutsuz eder.

bakış açınız değişmediği sürece bu döngüden kurtulamazsınız malesef.. hislerinizi anlayabiliyorum ama içinizdeki böyle bir duygu varken kendinize odaklanmaz ne kadar mümkün olabilir ?

beğenilmek, değer görmek sadece dış güzellikle alakalı değil.. güzellik bir bütündür.. güzel bir yüzün tatlı bir dili yoksa buna kimse katlanmaz.. veya çok güzel ama ihanet eden bir kadını kim ister..

bence başkalarına bakmak yerine kendi içinize dönün.. kendi içinizdeki güzellikleri keşfettikçe özgüveniniz yükselecek ve şu anki hislerinizle kendinize boşu boşuna acı çektirdiğinizi anlayacaksınız..

unutmayın özel ve değerlisiniz..

sizi garipsemiyorum. genç, bekar bir kadının daha güzel görünmek istemesi çok normal. güzellik olunca ilgi geliyor. ilgiyide her kadın sever, seçilen değil seçen olursun. ama şöyle düşünün, sadece çok güzel olduğunuz için sizinle birlikte olmak isteyecek adamlar ne kadar kaliteli olur? bir kadında aradığı sadece güzellik olan adamlar en iyimser tabir ile yüzeyseldirler ve insanları çok hızlı eskitirler.

şuan dünya genelinde beden olumlama hareketi var. medyanın ve tüketim kuruluşlarının oluşturduğu güzellik algısına uymak zorunda olmadığının farkına varıyor kadınlar. yemek yemekten korkan, estetikli, sadece güzel görünmek için yaşayan kadınların sadece "çok güzel" olabildiğinin dayatması var. bunu kabul edip etmemek sizin elinizde. sizi özel yapanın kusurlarınız olduğunu unutmayın. kiloluysanız zayıflayın tabi ki ama sağlık öncelikli olmalı. sizi mutlu edecek ufak değişimleri yine kendinizde yapın, kendinize bakın ama o çok güzel kadınlara benzemiyorsunuz diye kendinizi yemeyin. kendinizi sevmelisiniz ki hayatıda sevebilesiniz. o zaman kıskançlık duygunuz emin olun çok azalır..

Saniyor musun ki güzel olunca hersey toz pembe..
Bak güzelligimin farkina cok sonralari varsam bile özgüvenimi toparlamam cok zor oldu cünkü aile icinde hep eziklenen kabul görmeyen bir role sürüklendim
Belirli bir yasa kadar erkek arkadasim bile olmadi uzunca zamandir
Kiz arkadaslarim flört ederken ben eve kapanirdim
Simdi dönüp bakinca görüyorum ki hepsinden güzelmisim, hatta güzelim,
Peki neden böyle oldu? Iste bu tamamen bu hale nasil geldiginle bu role girmenle alakali
Sen kendini seveceksin ki seni de sevsinler
Evet kolay degil, evet bazi seyler biz farkina varana kadar coktan zihnimize oturmus oluyor
Ama güzellik tamamen alginla alakali
Bazi günler cirkin hissederim, bazi günler de güzel bu arada
Degisen tek sey benim ruh halim
Bir de böyle düsün, güzel oldugum icin de az dislanmadim bu da tuzu biberi olsun, bak bir tane arkadasim yok
Kendiyle azicik problemi dahi olanlar benim yanimda bir zaman sonra komplekse giriyorlar
Ha bu benim sadece güzelligimle de alakali degil, enerjimle de alakali
Gec degil bakis acini degistirebilirsin
Sen nasil bakarsan öyle görürsün dünyayi
Ben degistiysem sen de degisirsin

Her şeyden önce hatta güzellikten bile önce niyetinizi temiz tutmaya bakın. İnsanın içi kıskanç olunca dışı çok güzel olsa neye yarar? Her güzel olan da mutlu değil, her gülüp eğlenen de. Herkesin bir sorunu var, kim tamamen sorunsuz, yaşıyor ki? Gel gelelim son zamanların yirmili yaşlardaki genç yetişkinleri, hep aynı cümleleri kuruyor. Arabam yok, işim yok, eşim yok, güzelliğim yok. Bu kadar ümitsiz, aciz olmayın. Fatih Sultan Mehmet o yaşlarda zekasıyla İstanbulu fethetmiş. Sizler de çabalayarak, tırnakla kazıyarak isteklerinize ulaşabilirsiniz

Ya cok guzel olup hic degeriniz bilinmeseydi ,takdir gormeseydiniz ? Guzel oldugunuz bir kere bile soylenmeyip assagilansaydiniz.Hatta guzel oldugunuz icin hep yalniz kalsaydiniz.Kiskanilan olup sevilmeseydiniz..Iyikileriniz olsun hayatta sukredin bence guzelsiniz.Herkesin gonlunde beyninde guzel kavrami farklidir.Saglikla uyandigin her sabaha guzel uyanirsin..

Seni Allah böyle yarattı, kendini sev
Kendini sevmen için çok nedenin var
Gören gözlerin, duyan kulağın, yürüyen bacakların, tutan ellerin var...sen kendini sevmezsen bir başkasını nasıl seveceksin?
Kilo telafi edilir spor yaparsın, yememen gereken şeyleri yemezsin kilo verirsin zor bişey değil o. Belki ilerde çok yakışıklı bi erkek seni sevecek bilemezsinki. Senin beğenmediğin yönlerin belki başkasına güzel gelecek.
Daha yaşın gencecik, hayatın başındasın şimdiden bunlara takılıp hayatını karartma
Birkaç değişiklikle bile kendini daha iyi hissedebilirsin. Sev kendini, hayat sevince güzel...

Ben yolda çok düz yürüyen biriyimdir pek saga sola bakmam ama kız kardeşim çok gözlemcidir beraber her çıktığımızda ayyy kadın seni gözüyle yedi serap :)) gibi laflar olur genelde karşı cins alışılmış bakmasıda ama kadınlar da çok bakar bana içlerinden geçen duygu belkide kısmen böyle :) ama güzellik gelip geçici keşke çok çirkin alımsız olsaydımda şansım bahtım güzel olsaydı .. sende böyle düşün hayatında daha güzel olan şeyler yokmu ? Sevgiler

Back
X