Güzel kadınları çok kıskanıyorum

ya hıc gozum gormesın :KK70:

gercekten hayran oluyorum ne buyuk bır sans
boyle sızın gıbı arkadasım var yok ya ımrenme bobrek ustu bezım fazla calısıyor cokta sey yapma dıyor dıyorum sımdı doverım senı havaya bak :KK70: bırde normal normal konusuyor

yıyın valla bol bol oh sefanız olsun benım yerıme de yıyın :halay:
Tesekkür ederim canım, valla özel bir sırrı yok tamamen genetik :dondurma:
165 boy 56 kiloyum imkanı yok alamıyorum bende tartıya çıkıp kilo almışmıyım diyorum balık etli olmak istiyorum :dondurma:
Velhasıl beyin yeni birşeyler görmek istiyor ve mevcut olan her zaman daha az çekici geliyor

burda ılk sayfalarda aynen sunu yazan olmus

'' yolda yürürken bana düşman gibi bakan kadınların içindeki duygu tam olarak bu''
kibirden haz etmem de

bunu yazan kısıden 94948429 kat guzel oldugunuzu dusunuyorum bazı seylerı ıfade edıs bıcımınden kısının enerjısı tavrı tarzı bellı oluyor bırtek o yorumdan rahatsız oldum nedense

sızın gıbı guleryuze sahıp ınsanla ıcılen kahve yanında sohbet emınım cok eglencelı tat bırakıyordur . bırkac konuda kendınızden yana sıkayetınıze denk gelmıstım kendınıze haksızlık yapmıssınız bence :)

165 boy 56 kiloyum imkanı yok alamıyorum bende tartıya çıkıp kilo almışmıyım diyorum balık etli olmak istiyorum :dondurma:
Velhasıl beyin yeni birşeyler görmek istiyor ve mevcut olan her zaman daha az çekici geliyor
ayyy keske bende de olsaaa

bende 172 boya 60 kıloyum kılo sıkıntım yokta
yemek yerken yıyeceklere bılım ınsanı gıbı yaklasıyorum
anteplıyım burda yasıyorum nasıl bır acı ıcındeyım anlıyor musunuz benı :D
bende ısterım sabahları katmerlerı hüpletmeyı bende ısterım mısafırlıkte ıkram edılen baklavaları kadayıfları 3 hamlede yok etmeyı ama hep gerı cevırıyorum hep
kaderımız bu

ayyy keske bende de olsaaa

bende 172 boya 60 kıloyum kılo sıkıntım yokta
yemek yerken yıyeceklere bılım ınsanı gıbı yaklasıyorum
anteplıyım burda yasıyorum nasıl bır acı ıcındeyım anlıyor musunuz benı :KK70:
bende ısterım sabahları katmerlerı hüpletmeyı bende ısterım mısafırlıkte ıkram edılen baklavaları kadayıfları 3 hamlede yok etmeyı ama hep gerı cevırıyorum hep
kaderımız bu
Aaa kilon normalmiş kız ye can boğazdan gelir:nazar:
Mide küçülüyor merak etme :dondurma:
İnek şabanın filmi aklıma geldi tavuk çevirmeye bakıyor ağzını şapırdatarak sende o hesap :KK73:

Aaa kilon normalmiş kız ye can boğazdan gelir:nazar:
Mide küçülüyor merak etme :dondurma:
İnek şabanın filmi aklıma geldi tavuk çevirmeye bakıyor ağzını şapırdatarak sende o hesap :KK73:
Gece gece az önce mc menü yedim, pişman değilim.
Tombişim, göbekliyim ve elbet zayıflayacağım ama vallahi de her halimle güzelim yav😂
Çünkü neyle mutluysam onla güzelim ben, bunu öğrendim.
Bedenden çok daha öte, ruhla oluyormuş o işler.
Şuan bebem 2736282937. Kez uyanmasına hatta uyumamasına rağmen ışık saçıyorum karnım tok olduğundan😂😂😂

Gece gece az önce mc menü yedim, pişman değilim.
Tombişim, göbekliyim ve elbet zayıflayacağım ama vallahi de her halimle güzelim yav😂
Çünkü neyle mutluysam onla güzelim ben, bunu öğrendim.
Bedenden çok daha öte, ruhla oluyormuş o işler.
Şuan bebem 2736282937. Kez uyanmasına hatta uyumamasına rağmen ışık saçıyorum karnım tok olduğundan😂😂😂
Tabi ki çok güzelsiiin:KK200:
Bütün kadınlar çok güzel:nazar:
Kimseden bir tane daha yok ve herkes özel:nazar:
Maşşallah ufaklığa sevgiler:cool:

Ben nerdeyse 40 yaşıma yaklaştım ama güzel alımlı ve çekici kadınlara hep imrenmişimdir. Çünkü ben ne yaparsam yapayım çekici olamıyorum. Ama kendimi seviyorum. Herkesin beni Karadenizli sanmasına sebep olan burnumu seviyorum 😊 sözlüm beni dünya güzeli buluyor daha ne olsun diyorum. Bazen “aynaya bakıp ben dünyanın en güzel karısıyım “ Diye o çok meşhur Türk filmi repliğini tekrarlıyorum. Böyle yaparak mutlu oluyorum. Yoksa hayat kıskançlıkla geçmez😘

Sevilmenin güzellikle çirkinlikle ne alakası var. Güzellikle çirkinlikle alakası olan şey sahip olma arzusudur. Bir insan diğerini yakışıklı/güzel diye istiyorsa o sadece sahip olmayı istemedir asla sevmek olamaz. Bu sadece ilk farkedilmeyi etkileyebilir ama sevgiyi asla. Farkedilmek için de güzellikten başka şeyler de var .
Elektrik , aşk , sevgi bunlar başka şeyler güzellikle alakası yok.
Sana tavsiyem ise enerjini yükseltmeye çalış o zaman birilerinde seni tanımak için heves uyandırabilirsin.

Ben bugüne kadar kimsenin kilosu hakkında en ufak bi yorumda bulunmamışımdır ama ben 50 kiloyum diye hayatım boyunca insanlar tarafından lafa tutuldum "Ay biraz kilo al" "Ay yemek yemiyomusun"
Yok yemiyorum beni melekler besliyor😒
Halbuki bana göre gayet normalim ve böyle olduğum içinde gayet mutluyum ama ben mutlu olmama rağmen bazen birilerinin gözüne batıyor . Sanki kilo iyi bişeymiş gibi...
Artık kıskandıklarını düşünüyorum 😒

Niye kiskaniyorsun? Güzellik görüyorsan sende güzelsindir.. :KK51:

23 yasında sırf kılon var dıyemı begenmıyorsun kendını bı ınsanı sevdıren sadece fızık degıldır. Ben bı Insanın huyunu sevıyorsam o ınsan gozume cok guzel gozukur sevmedıgım bırıde cok guzel oösada cırkın gozukur ınsanı sevdıren huyudur hareketlerı tavırlarıdır. Sadece guzellıge bakılsa herkesın sevgılısı esı dunya guzelı olurdu yada kımse esını sevmez baskasına bakardı. Bence ozguvenın olmadıgı ıcın kımse sana yaklasmıyordur bıde kıskancşık varmıs bunu hsrkes hıssedıp senden uzak duruyorlardır. Zayıflayan kadınlar ne kadar genclesıyor ve guzellesıyorlar resmen evrım gecırıyorlar buna odaklan ve zayıfla cok gencsın karamsar dusunup hayatı zından etme kendıne

Konuya biraz ortadan giricem ama 1.65 boya 56 kilo cok ve zaten balik etli olur.kafam karisti 🙄

kıskanıp da kötülük besliyor, yapıyorsanız o daha vahim. hem korkmuşumdur sizin gibi insanlardan

Kuzum kendine taktığın için oluyor bunu zaman zaman yaşamayan bence yoktur kendini beğenmezsen dışarıdakine özenir hasetlenirsin ,gerek yok bunlara zira sen kendini beğenmiyorsun zamanında da birkaç kendini bilmez kendini kötü hissettirmiştir ondandır herkesin kendine özgü güzelliği uar mantıklı düşün kıskançlık sana zarar hem gerekte yok bunlara

Ölüler de sanıyor ki, yaşayanlar her gün helva yiyor. Seninki o hesap. Güzel olduğun için kabul gördüğün dünyada, 40 gün sonra terkedilirsin.
Ünlü düşünür Ajda pekkanın da dediği gibi;
"kendimi sakladım görmeyi bilenlere, vitrinime değil iklimime gelenlere."

Yorumlara baktim da bütün forumdaki kadinlar çok güzelmiş.bi konu sahibi bi ben çirkiniz😅 canim ben 12 sene sonrasindan sesleniyorum sana.güzelleş.bakma sen çirkinsen de olur diuenlere.bu seninle alakali.elbette cirkkn ve ozguvenli olsan da olur ama sen guzel olmak istiyorsun.bu zor degisir.guzelleş.yaptir estetik.biriktir parani.bi ara sadece sifir beden ve uzjnnkadinlar guzel sayilirdi.sonra ssnurim baktilar tuketime yonlendiremiyorlar boyle insani cesitlendirdiler algiyi sag olsunlar.yani her sekilde guzelsin yeter ki tuket.estetik yaptir makyaj malzemesi al.tüket yeter ki güzellesirsin.malesef dunya algisi boule.birileri para kazanacak diye biz bir kac kaliptan biri olmaliyiz malesef

Back
X