Güzel kapak oldum

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Merhaba iyi akşamlar

Konu açmıştım konuştuğum çocuğun bana garip gelen konuşmalarıyla ilgili. Konuşmayı kesmeyi düşünüyorum bu konuşmalardan sonra. İkimiz de soğuk konuşuyorduk sonra o hiçbir şey demeden bir daha mesaj atmadı. Ben de atmadım çünkü haksız olduğumu düşünmüyorum.

İşyerinde de benim olduğum yerlere inatla gelmemeye çalışıyor. Hatta müdür yardımcısıyla bir işi vardı ben onun yanındayım diye müdür yardımcısının yanına gelmedi. Amaç ne hiçbir şey demeden konuşmayı bitirmesi çok anormal değil mi?

Bir de isterse başkasıyla konuşuyor olsun bu hiç umrumda değil. Ben konuşmak istemiyorum aramızda bir şeyler olsun da istemiyorum. Kendimi yediğim nokta insan bi konuşmayı keselim der başka bi şey der. Normal naber vs diye konuştuk sonra bir daha mesaj atmadı. Aşağı yukarı 3_4 aydır konuşuyoruz insan ayıp olmasın diye söyler

Amaç ne olabilir, hiçbir şey demeden konuşmayı bitirdiği için böyle bi değersiz gibi hissediyorum

Sizce konuşmak istemediğini söyleyebilirdin gibi bir mesaj yazsam mı? Böyle normal konulurken bitmesi çok saçma geliyor ama mesaj atıp sanki hala konuşmak istiyor gibi görünmek de istemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetişkin olamamış, karşısındakine bir açıklama yapması gerektiğinin ayrımında değil, iyi olmuş, bırakın kendi kendine triplenmeye devam etsin.

Yetişkin olamamış, karşısındakine bir açıklama yapması gerektiğinin ayrımında değil, iyi olmuş, bırakın kendi kendine triplenmeye devam etsin.

Konuşmamak, yazmamasına üzülmedim ama kendimi garip hissettim 3_4ay uzun bir zaman değil ama değersiz hisseggirdi kendimi biraz

O zaman ilerlemeyeceğini düşünmüş olmalı. Siz de istemiyorsunuz zaten. Aynı ortamda gerginlik olmaması için başımla falan selam verir geçerdim ben olsam.

O zaman ilerlemeyeceğini düşünmüş olmalı. Siz de istemiyorsunuz zaten. Aynı ortamda gerginlik olmaması için başımla falan selam verir geçerdim ben olsam.

Belki olabilir ama birden hiçbir şey demeden bitmiş olması çok tuhaf geldi. Yüzyüze gelirsek ben de selam veririm tabi

İste insan olan soyler,demek ki insan degil :)

Sanırım kendinizi küçük düşmüş hissediyorsunuz ama siz de ona yazmadığınız için bir sorun yok. Öyle düşünmeyin. O da yazmamış siz de yazmamışsınız. Berabere

Sanırım kendinizi küçük düşmüş hissediyorsunuz ama siz de ona yazmadığınız için bir sorun yok. Öyle düşünmeyin. O da yazmamış siz de yazmamışsınız. Berabere

Küçük düşmüş hissetmiyorum da değerdi z gibi hissediyorum. Acaba o ona sormamı mı istiyor. (sormam tabi ki)

Küçük düşmüş hissetmiyorum da değerdi z gibi hissediyorum. Acaba o ona sormamı mı istiyor. (sormam tabi ki)
Yani en temizi yaşanmamış gibi yapmak. Nedense yazacağını ve o sıra sorunlarım vardı yazamadım falan gibi bir açıklama yapacağını düşünüyorum. Klasik erkek davranışları. Eğer öyle bir şey olursa zaten devam etmek istemediğinizi belirtirsiniz.

Evet sanırım zamanla o hissettirdiği değersiz miydim ben kafasından da çıkarım

Boyle durumlarda devamli aciklama peşinde koşanlara ben sinir oluyorum acikcasi. Biri bama yazmiyorsa, aramiyorsa konusmak istemiyordur. 16252772 yillik dostum degilse oturup bunun peşine düşmem yani.
Herşeyin aciklamasi yoktur, anlarsin bazen.

Simdi kalkip "bundan sonra konuşmayalim" yazsa cevap olarak sadece "tamam" gelme ihtimali zayif. Sizi dinlemek veya aciklamalar yapmak zorunda kalmak istemiyordur ki zorunda değil. Birakin yani

Hislerinizde çok haklısınız bende olsam oha yaa ne oluyoruz derdim açıkçası.. Ama hiç de mesaj falan atmazdım.. Hangi kafayı yaşıyorsa bırakın onu yaşamaya devam etsin

Zaten aklı başında bir adam olsa, olabilir yani konuştuktan sonra belki devam etmek istemeyebilir ya da bi fikriniz ona uymamış gibş birşey olabilir ama size söylerdi bunu.. Demek ki aklı başında bir yetişkin değil.. Böyleleri de adamız diye geziniyor ortalıkta..

Hayir sormanizi falan beklemiyor, iletisim kurmak icin bahane aramayin, hirs yapmissiniz. Size aciklama yapacak kadar deger vermiyormus size, bu kadar basit

(eski konunuzu bilmiyorum)

Arada konuşuyor olsak çok haklısınız ama her gün konuşup birden hiçbir şey demeden konuşmayı kesince saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…