Güzel kızım artık tekmeliyor...

ben de 27. haftadayım. int.nette araştırıyorum ama bir türlü bulamadım.benimki de çoğu zaman hareketli bi karnıma vuruyor bi aşağı.genelde aşağıya daha fazla vuruyor.çıkmak ister gibi.(Allah korusun)daha çok erken beni korkutuyo.bu şekilde yaşayan varmı aranızda arkadaşlar...

yaaa bende hissetmek istiyorum. sata göre 16. haftadayım.arada göbeğimde ağrılar oluyo yoksa bebişim tekmeliyo mu???????????

18 haftadan beri hissediyorum bende şuan 22 haftadayız ve çok hareketli maşallah doktor bile ultrasonda zorlanıyo bu kadar hareketli ilk gördüğüm bebek diyo gece gündüz sürekli tekmeler dönmeler değişik hareketler hissediyorum.dışardanda belli çünkü zayıfım yağ olmadığı için belli oluyor sanırım çok güzel bi duygu bazen korkuyorum acaba bişeydenmi rahatsızda bukadar vuruyor diye

bizimkide tekmelediğinde dışardan belli olyor :) çok güzel bir duygu

Bu güzel heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyorum ben de,darısı başımıza artık..

Son düzenleme:
23 hftalıgım geçen hafta başladım hissetmeye daha önceleri çokkk nadir hissederdim şimdi çok düzenli hareketleri özellikle yemekten snra :)

Back
X